Son durumu bildiriyorumopudan çıktım 8 yumurta toplandı..Önceki gibi ağrılı geçmedi kanamam da olmadı hatta gayet normal hiç ilaç kullanmamış ve narkoz almamış gibiyim..hayata döndüm çok mutluyum
Yarından itibaren arayacaklarmış durum bildirmek için..
3.gün embriyolarını gözden çıkarmamaları için hem orada ki doktora hem hemşireye söyledim.onlarda sizi arayacak olan embiyologlara da söyleyin dedi.
Durumlar böyle.. yarın küçük bir tatile çıkıyoruz. Bir hafta çok iyi gelecek bana..
Bundan sonrasını da Allah'a bıraktık.ona güveniyoruzol desin hepimiz için..
Peki bir şey soracağım . Epikriz dosyası varmış. O hemen alınabiliyormu. Ne yapmak gerekli
Son durumu bildiriyorumopudan çıktım 8 yumurta toplandı..Önceki gibi ağrılı geçmedi kanamam da olmadı hatta gayet normal hiç ilaç kullanmamış ve narkoz almamış gibiyim..hayata döndüm çok mutluyum
Yarından itibaren arayacaklarmış durum bildirmek için..
3.gün embriyolarını gözden çıkarmamaları için hem orada ki doktora hem hemşireye söyledim.onlarda sizi arayacak olan embiyologlara da söyleyin dedi.
Durumlar böyle.. yarın küçük bir tatile çıkıyoruz. Bir hafta çok iyi gelecek bana..
Bundan sonrasını da Allah'a bıraktık.ona güveniyoruzol desin hepimiz için..
TeşekkürlerYupppiii bu opu da bitmistir.super 8 tane mukemmel!
Bunlar direk 5.gune devam edilecek degil mi?
Yarin guzel haberler gelecek Allahin izniyle..
Iyi tatiller.keyifli gecsin.
Dondugunuzde bebisler sizi karsilasin...
Hic belli olmaz spontan gebelik hepimiz icin olasilik:))
Histereskopi icin baska bir doktordan daha fikir alacagim,cok da gerek yok denirse hocam direk gonder embriyolari diyecegim.:)
Ben merkez değiştirken istemiştim dosyamı hemen fotokopi çekip vermişlerdi.asistanına bildirin dosyamı alabilir miyim diye size yardımcı olacaktır. Zorluk çıkarmazlar diye düşünüyorum.Peki bir şey soracağım . Epikriz dosyası varmış. O hemen alınabiliyormu. Ne yapmak gerekli
Hamile olma olasiligi var miKızlar birşey sorucam.
Tedaviye başlarkenki regl tarihi opu’dan sonra değişiyor ya, sonra geri eski döngüye/tarihe mi dönüyor?
Ben 23 Mart’ta başlayan reglim ile tedaviye başlamıştım. Opu sonrası 18 Nisan’da regl oldum.
Mayıs’da daha tık yok.
Normalde de döngüm tıkır tıkır işlemez ama 2 günden fazla da şaşmazdı pek.
Şimdi aklıma geldi; acaba eski döngüme 23 lü tarihlere geri dönüyor olabilir miyim?
Hamile olma olasiligi var mi
Alemsin
Orada beklerken 1-2 kere şahit olmuştum; çiftlerin ellerinde bidon gibi bişey (ya da piknik tüpü mü desem) üzerinde tıbbi logo gibi bişey. Anlayamamıştım. Sonradan öğrendim embriyo sevkiyatıymış Bir dilekçe yazdırıyorlar, imzayı atıp bidonunu alan gidiyor
Bu arada histeroskopi opu’lar bittikten sonra planlanıyor değil mi? ben “ol gitsin” demişim ama teorik olarak saçma olmuş
2. görüş her zaman iyidir bir görün bakalım.
Teşekkürlerevet diğer 3 ile birlikte 5 e gidecekler direk.
Bu arada ben histeroskopi yaptırmıştım 2.tüp bebiş denemesinde.ben de işe yaramadı eğer bebeğin tutunması için rahmi çizdirmeden bahsediyorsak.. ama tabi bu benim için geçerli sizin neden yaptırdığınızı tam takip edemedim.
Sanmıyorum yakın bir doktor arkadaşım morfolojisi 0 olanların bile olabiliyor dedi ama sanmıyorum bizim ileri hızımız da yok morfolojimiz de 1.
Hem kel hem fodul tövbe yarabbi
Evet embriyolariyla dolasanlar, gelip gidiyorlar
Benim fikrim bir opu daha yaparsam temmuz ya da agustosta.cunku malum prp sonrasi etkisi gecmesini beklerim.cunku yine dollenmeme riski var.
O yuzden bayram sonu gerekli denirse histereskopi once yapip sonra toplama ya da transfer yaparim.
Yarin icin randevu alip bi muayene olsan acibademde; hem icinde rahatlamis olur.Aynı doktor arkadaşım yumurtalarıma baktırmamı da söyledi, opu’da toplanamayan yumurtalar kiste dönüşebiliyormuş.
“Madem birkaç ay bekleyeceksiniz eşin de takviye alıyor, doğal yolla da olabilir ama kontrol ettir ne olur ne olmaz” dedi. Yani hamile değilimdir de bir aksilik olmasa bari ordayım ben
Yaaa bence olabilir, test yapmayi bi dusun
Transfer öncesi yapılırsa tutunmaya etkisi varmış değil mi?
Yarin icin randevu alip bi muayene olsan acibademde; hem icinde rahatlamis olur.
Hamilelik sansi var hala :)
Hamile oldugun zamanda aynisi oluyor :)) ben spontan gebelikte adet olmayi beklerken hamile oldigim ortaya cikmisti..Buraya yazdım ya, karnım ağrımaya başladıBeynim vücudumu provake ediyor bana karşı bence
Dur bakalım 1-2 gün daha bekleyeyim de. Olmazsa yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?