Ben şu anda 44 yaşındayım. ilki İzmir İrenbe de, ikinci Şişli memorial da, üçüncü ve dördüncü Fulya Bahçecide olmak üzere 4 tüp bebek denemem var ama malesef hepside başarısız. Yumurtalar toplanıyor dölleniyor. Memorialda iki yumurta blast aşamasına geldi ama pgt den ikiside anomali çıktı. Diğer tedavilerimde hiç 5.güne giden embriyom olmadı. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü ve varikosel sorunu vardı. Varikoseli hiç sorun etmemiştik ama en sonuncu denememizde bahçecideki doktorum eşimi üroloğa göndermek istedi. Bizde geçtiğimiz şubat ayında varikoselden eşim ameliyat oldu. Mart ayında kendiliğimden hamile kaldım. Allahım bu bir mucize binerce kez şükürler olsun diye sevinç nidaları atarken 7.haftada bebeğin kalbi durduFiyat konusunda @ yazalaz hakim hepsine,hatta son asamaya kadar geldi
Sizin daha onceki denemeleriniz ve sonuclari nasil oldu acaba?@san_art.!..
Guzel haber geldiAferin kalanlar yola devam, yarini da gorurler
Su anda eldeki 2 tane genetikten de saglikli gelirse ikiz gelecektir.
Ne zaman cikarmis sonuc? Yurtdisina gonderiyormuymus..
Down sendromu falan yazıyo internette. Folitasit ile b12 sentezi falan diyor internet ama anlamadım.dr la akşam konuşcam telde
Ay hadiiii çok sevindim...ne kadar sürede çıkacak acaba .nereye gönderiyorlar genetix e mi..ayyy hadi heyecanlı bekleyiş başlasın
Aynenn fulya hanım sonuç güzel dönücem yazmış. Sorucam ilaç değişitiricekmiyim . Evet internette çok şey var korktumHaa bana da mutlaka folik asit kullanacaksın demişti Günseli hn
Yalnız özellikle bizim, folat ve metilkobalamin kullanmamız gerekiyormuş b vitamini türevlerinin vücutta emiliminde veya işte yararlananımında sıkıntı olduğu için.
Ben folat alıyorum bir süredir ama b12 ‘nin metil formunu hiç almadım. Genelde folidoce veriyorlar bizim merkezde ama o folat formda değil sanırım, ben onu değil solgarın folatını alıyorum buradan öğrendiklerim ışığında.
Doktora sor istersen bu metil form olayını.
İnsan ilk öğrenince bir korkuyor, takılma internette her okuduğuna.
Aynenn fulya hanım sonuç güzel dönücem yazmış. Sorucam ilaç değişitiricekmiyim . Evet internette çok şey var korktum
Oncelikle bebegi boyle spontan yakalayip da kaybetmek gercekten zor oluyor,valla mucize olabiliyormus diyorsun basta ama sonraki surec huzunlu, aynisini yasadim ondan biliyorumBen şu anda 44 yaşındayım. ilki İzmir İrenbe de, ikinci Şişli memorial da, üçüncü ve dördüncü Fulya Bahçecide olmak üzere 4 tüp bebek denemem var ama malesef hepside başarısız. Yumurtalar toplanıyor dölleniyor. Memorialda iki yumurta blast aşamasına geldi ama pgt den ikiside anomali çıktı. Diğer tedavilerimde hiç 5.güne giden embriyom olmadı. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü ve varikosel sorunu vardı. Varikoseli hiç sorun etmemiştik ama en sonuncu denememizde bahçecideki doktorum eşimi üroloğa göndermek istedi. Bizde geçtiğimiz şubat ayında varikoselden eşim ameliyat oldu. Mart ayında kendiliğimden hamile kaldım. Allahım bu bir mucize binerce kez şükürler olsun diye sevinç nidaları atarken 7.haftada bebeğin kalbi durdumayıs ayında kürtaj oldum. Burda Aydındaki kürtajımı yapan doktor beni acıbademe yönlendirdi. hemen ilk adette gitmelisin dedi malum yaş aylar bile çok önemli dedi ama ben o psikolojiyle hareket edemedim. 3 ay geçti aradan anca şimdi gidicem. İlk prp yapılıyormuş açıkcası ondan da biraz şüpheliyim yaptıranlar var mı acaba? Bu konuda yorumları almak istiyorum. Yaptırmalı mıyım??
Dunya icin kucuk ama bizim icin buyuk bir haberTek tek teşekküryazmayayım dedim; Daha ortada birşey olmasa da buncacık mutluluğumu paylaştığınız için teşekkür ederimsonuç ne olursa olsun bugün güzel bir gün benim için sonuçta sağolun
Allahımmm inşallah hamile kaldığımızda ne cümbüş kopacak kimbilir düşünemiyorum bile wuuhuuuu
Ben şu anda 44 yaşındayım. ilki İzmir İrenbe de, ikinci Şişli memorial da, üçüncü ve dördüncü Fulya Bahçecide olmak üzere 4 tüp bebek denemem var ama malesef hepside başarısız. Yumurtalar toplanıyor dölleniyor. Memorialda iki yumurta blast aşamasına geldi ama pgt den ikiside anomali çıktı. Diğer tedavilerimde hiç 5.güne giden embriyom olmadı. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü ve varikosel sorunu vardı. Varikoseli hiç sorun etmemiştik ama en sonuncu denememizde bahçecideki doktorum eşimi üroloğa göndermek istedi. Bizde geçtiğimiz şubat ayında varikoselden eşim ameliyat oldu. Mart ayında kendiliğimden hamile kaldım. Allahım bu bir mucize binerce kez şükürler olsun diye sevinç nidaları atarken 7.haftada bebeğin kalbi durdumayıs ayında kürtaj oldum. Burda Aydındaki kürtajımı yapan doktor beni acıbademe yönlendirdi. hemen ilk adette gitmelisin dedi malum yaş aylar bile çok önemli dedi ama ben o psikolojiyle hareket edemedim. 3 ay geçti aradan anca şimdi gidicem. İlk prp yapılıyormuş açıkcası ondan da biraz şüpheliyim yaptıranlar var mı acaba? Bu konuda yorumları almak istiyorum. Yaptırmalı mıyım??
Sonucun ne zaman çıkacağını sormadım ama daha önce sormuştun ya laboratuvarı, embriyologa aynen senin gibi sordum; “yurtdışına mı gönderiyorsunuz lab. nerede?”
“Yoo dedi bizim alt katta”
Ömrüm boyunca (ki çok az baktırmışımdır belki 2-3 kere, çünkü etkilenirim) baktırdığım tüm fallarda 1 tane kızın olacak dediler. O yüzden ikiz olacağını sanmıyorumtövbe yarabbi. Allah bilir tabi de. Diyorum ya etkileniyorum çıkmıyor hafızadan inşallah bebeğe kavuşayım da teki ikizi erkeği kızı farketmez Allah hepimize hayırlısını versin
İnternetteki her seye inanmiyoruz tabi ki:)))Down sendromu falan yazıyo internette. Folitasit ile b12 sentezi falan diyor internet ama anlamadım.dr la akşam konuşcam telde
Hayır 2 tane embriyo olursa 5.gün ngs siz koydur demek istedim
Wuhuuu memorial kendi lab ni kurmus, yatirimini yapmis, bosuna semra hocaya genetikci demiyorlar:))
Suresi de belki bayram sonrasi belli olur, alt kattan soncun gelmesi hizli olabilir
siz oglaklar icin 20 Ağustos iyi bir tarihmis , Y Yazalaz soylemisti.. belli mi olur belki o tarihte belli olur guzel haber...
Tatli bir kiz gelsinyanina da bir de kardesi olabilir.. belki ikisi de kiz, falda
Onu pek anlamadi
çok sevindim harika bir haberrrrr...Arkadaşlar merhaba ben bayan karamsar ama güzel haber verecem. 3 embriyom da genetikten sağlam dönmüş :)))))))) mutluluktan ağlıyorum bi saattir. Aslında nasıl kendimi en kötüye hazırladıysam bomba gibi patladım sanırım ondan ağlıyorum. Neslihan hanımı bu sabah 6-7 defa aradım, whatsaptanda yazdım. Kadın yıllık izinde sağolsun dönüş yaptı sordum bayram hediyemi verdi bana. Ben 1 tane sağlam lafını duymayı o kadar isterken 3 taneyi duyunca inanamadımmm. Ağlarken sürekli ağzımda dua kendime ve size. İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur
embriyolarınıza pgt yapıldı mı acaba ?Prp konusuna da yazmıştım burda da yazmak istiyorum düşünenlere fikir olması açısından yoksa niyetim yaptıranların moralini bozmak değil.
Şubat ayinda Bülent hocayla bir görüşmemiz oldu hayatımda yaşadığım en zor gunlerden bir gündü hiç unutmam ağlayarak çıktım yanından,önce muayene etti sonra eşimin yanında " sen yumurtaları tuketmis öyle bize gelmissin tek bir yumurtan var sana acilen prp yapmamız lazim" dedi
Ben de hocam acaba bu aya özgü bir durum mu yani hiç tek yumurta gorulmemisti dedim " senin bu ay 1 olan yumurtan diğer ay 4-5 olmaz " dedi,hocam küçük yumurtalar da mı yok " hayır tek yumurta var dedi"
Sonra biz hemşireyle görüşüp fiyat bilgisi aldık,ben kesin yaptırmak istediğimi söyledim ama Allah'tan eşin razı olmadı,ertesi gün bahçeci ve memorialle gorutuk başka doktorların fikirlerini de aldık ve nihayetinde memorialde başlamaya karar verdik,beş yumurtam toplandı ve çok şükür 4 tane 5. Gün embriyom oldu çok kaliteli bir tane transfer oldu tutmadı ama şükür 3 tanem daha var.
Demem o ki yaptirmadan önce mutlaka başka doktorların da fikilerini de alın, Bülent hoca çok ama çok iyi bir hoca olabilir ama prp etkinliği kanıtlanmamış bir uygulama,umarım yaptıranlar güzel sonuçlar alırlar.
Arkadaşlar merhaba ben bayan karamsar ama güzel haber verecem. 3 embriyom da genetikten sağlam dönmüş :)))))))) mutluluktan ağlıyorum bi saattir. Aslında nasıl kendimi en kötüye hazırladıysam bomba gibi patladım sanırım ondan ağlıyorum. Neslihan hanımı bu sabah 6-7 defa aradım, whatsaptanda yazdım. Kadın yıllık izinde sağolsun dönüş yaptı sordum bayram hediyemi verdi bana. Ben 1 tane sağlam lafını duymayı o kadar isterken 3 taneyi duyunca inanamadımmm. Ağlarken sürekli ağzımda dua kendime ve size. İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur
32 yasinda olduğum icin bizim tercibimize bırakıldı,biz de 5. Güne gidemezler diye baştan istemedik zaten çünkü daha önce 2. Ve 3. Gün embriyolarım olmuştu o da orta kalitedeydiler bu kalanlarda olmazsa genetik yaptiricazembriyolarınıza pgt yapıldı mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?