- 13 Ağustos 2016
- 97
- 73
- 49
Ben şu anda 44 yaşındayım. ilki İzmir İrenbe de, ikinci Şişli memorial da, üçüncü ve dördüncü Fulya Bahçecide olmak üzere 4 tüp bebek denemem var ama malesef hepside başarısız. Yumurtalar toplanıyor dölleniyor. Memorialda iki yumurta blast aşamasına geldi ama pgt den ikiside anomali çıktı. Diğer tedavilerimde hiç 5.güne giden embriyom olmadı. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü ve varikosel sorunu vardı. Varikoseli hiç sorun etmemiştik ama en sonuncu denememizde bahçecideki doktorum eşimi üroloğa göndermek istedi. Bizde geçtiğimiz şubat ayında varikoselden eşim ameliyat oldu. Mart ayında kendiliğimden hamile kaldım. Allahım bu bir mucize binerce kez şükürler olsun diye sevinç nidaları atarken 7.haftada bebeğin kalbi durdu mayıs ayında kürtaj oldum. Burda Aydındaki kürtajımı yapan doktor beni acıbademe yönlendirdi. hemen ilk adette gitmelisin dedi malum yaş aylar bile çok önemli dedi ama ben o psikolojiyle hareket edemedim. 3 ay geçti aradan anca şimdi gidicem. İlk prp yapılıyormuş açıkcası ondan da biraz şüpheliyim yaptıranlar var mı acaba? Bu konuda yorumları almak istiyorum. Yaptırmalı mıyım??Fiyat konusunda @ yazalaz hakim hepsine,hatta son asamaya kadar geldi
Sizin daha onceki denemeleriniz ve sonuclari nasil oldu acaba?@san_art.!..