Daha cirak haldeyim. Ustat olmama neden olacak kadar cok zaman gecmez umarim bu yolculukta
Hayır ya soru sorma üstadı demek istedim ben Tabiki Allah uzmanlaşmadan bebeğe kavuşmayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha cirak haldeyim. Ustat olmama neden olacak kadar cok zaman gecmez umarim bu yolculukta
Fiyat konusunda @ yazalaz hakim hepsine,hatta son asamaya kadar geldiFiy
Merhaba.. sayfa 40 ta bütün fiyatlar yazıyor. İlk toplamayla hemen hemen aynı fiyatlar sadece 9000 olan tedavi fiyatı 7250 ye düşüyor.ama ilaçtı vs yine aynı fiyatı buluyor .. siz 40.sayfa fiyatlar çarpı 2 yapın..benim 2 kere toplandı..Toplamda 10 oldu..5.güne 5 geldi ngs den 1 sağlıklı geldi..
Hayırlı olsun tedaviniz..Bülent bey tatlıdır. Karar vermeden önce bu forumun sayfalarını okuyun derimkolay gelsin
Sorularda daha cirak, hamdim, pisiyorum:))Hayır ya soru sorma üstadı demek istedim ben Tabiki Allah uzmanlaşmadan bebeğe kavuşmayı nasip etsin
Evet iyi dediler 2 sinede . İnşallah bakalım bir gelsede o günler.O zaman senin iki embriyo da maşallah iyi. Benim kuzenin de 2 tane kaldı, ikisini birden transfer edeceklermiş çünkü biri iyi kalite diğeri eh imiş.
Tabi pgt’yi hem düşük hem de sağlıksız bebek ihtimalini düşürmek için yapıyorlar ama sanırım çoğunlukla düşüyor bozuk embriyolar. Tutunup doğanı da var ama çok duymuyorum. Hamilelikte de testler yapılıyor zaten.
Sen yaş itibarı ile riskli grupta değilsin düşünme pgt ne işe yarar falan diye. Tek tek transfer de iyi olur. 40’ı görmeden ikisini de doğurmuş olursun inşallah
Boyle haberleri gorunce cok seviniyorum.. saglikla mutlulukla buyusun kiziniz, Allah uzun omur versin size.Merhabalar kızlar
Geçen sene bülent hocada tedavi görmüş, hamile kalmış, 3,5 aylık kız annesiyim
Sizlere belki umut olurum diye yazmak istedim umarım hayırlı zamanda sağlıkla sizde bebeklerinize kavuşursunuz
Evet iyi dediler 2 sinede . İnşallah bakalım bir gelsede o günler.
9 gün sonra geçti gibi. Şimdi dar pantalonda ve 4 büklüm oturunca hassasiyet hissediyorum .geçer herhaldeGelecek, sen endise etme.. eylulde hayirlsiyla transfer. Histereskopi sonrasi sikayetlerin devam ediyor mu?
Ne güzel allah uzun sağlıklı ömür versin ..Merhabalar kızlar
Sizlere belki umut olurum diye yazmak istedim umarım hayırlı zamanda sağlıkla sizde bebeklerinize kavuşursunuz
Ben olsam ngs ye göndermez 2 sini de koydururdum.. ama sen karar vermişsin..en hayırlısı olsun hakkındaAaa bu hiç aklıma gelmemişti 5.güne kilitlendik ya sonrasını hiç düşünmedim ☺ Dediğin doğru ama bayramdı tatildi derken daha kolay vakit geçer belki iyi tarafını düşüneyim
Hiç sormadım genetik lab.ını. Yarın iyi haber gelirse sorarım
O zaman dar pantolon giyemeceksin9 gün sonra geçti gibi. Şimdi dar pantalonda ve 4 büklüm oturunca hassasiyet hissediyorum .geçer herhalde
Ben olsam ngs ye göndermez 2 sini de koydururdum.. ama sen karar vermişsin..en hayırlısı olsun hakkında
Merhabalar kızlar
Evet az kaldı. Normal sartlarda 13 ağustos regli tarihim ama gecikiyormuş .ilaçta olmayacak yaşasın ❤O zaman dar pantolon giyemeceksin
Cogu bitti artik az kaldi. Ikinci adet ile naturel transfer demistin. Hem ilac da olamayacak ne guzel
Belki erken olursa transfer de erken olabilirEvet az kaldı. Normal sartlarda 13 ağustos regli tarihim ama gecikiyormuş .ilaçta olmayacak yaşasın ❤
Ay inşallahhhBelki erken olursa transfer de erken olabilir☺