- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
Amin canım
Benim öncesinde 2 doğal yolla 2 tüp bebekle düşüğüm var. Tüp bebeklerde ngs uygulandı ama düşükle sonuçlandı.
Son olarak bülent beyin ellerine bıraktım kendimi, ne dediyse yaptım. Transfer öncesi gebelik aşısı ve kasılmayı önleyici iğneyi oldum. Diğer herkese verilen klasik ilaçlarımı kullandım birde herkese veriliyor mu bilmiyorum ama organ nakillerinde kullanılan ilacı kullandım 3 aylık olana kadar, hafif derecede kan pıhtılaşmam vardı onun için iğne kullandım.5.güne 8embriyomuzun kalmasına rağmen bülent bey 3 tanesini göndermeyi uygun gördü ve 1 tane sağlıklı geldi. Transfer öncesinde hiçbir şeye dikkat etmedim neredeyse sonrasında da test tarihine kadar dikkat ettim annemle kızkardeşim baktı ama tamamen yatağa bağımlı kalmadım. Yükseğe uzanmadım, ağır kaldırmadım sadece. Ilk 2 tedavimde işi bıraktım hep evde yattım ama düştü bu tedavimde 2 hafta sonra işe döndüm.
Herşeyden önce vakti saati gelmişti demek ki, rabbim bu zamana yazmış 10sene sonra kucağımıza aldık yavrumuzu. Sizlere de rabbim nasip eder inş bu süreçte olan evlat isteyen herkes hep dualarımda