- 18 Şubat 2017
- 2.459
- 3.887
- 133
- Konu Sahibi gunebakan_
-
Ben de bunun üzerinde çok düşündüm ama epizyo kesisinin olduğu anı nasıl bilebilirim ki aciyi pskilojik olarak hissedeyim.Hiç duymadım böyle bir şey anesteziye rağmen o kadar hissetmen psikolojik olabilir mi?
Bademcik ameliyatını diyorsunuz. Doktorun muayenehanesinde bir muayene koltuğu vardı, ona oturdum, bileklerimi bağladı ve katır kutur bademcigi siyirdi. Hem öğürdüm hem çığlık attım. Doktor yardımcısıyla yaptigi pek günlük muhabbeti bir ara omzumdan tutup koltuğa bastırmak için böldü olmaz öyle öğğ öğğ dedi. Ben de bilmiyorum olmaz ama oldu yani ne yapayım değil mi. Cocuktum ustelikNasıl ya sen çığlık atarken devam mı ettiler operasyona? Anestezi doktoru yok muydu? Doktorlara söylemedin mi hissettiğin acıyı?
Sizin iki çocuk vardı değil mi. Ben ilkinde tövbe ettimbende epiduralin tamamen uyuşturduğunu düşünmüyorum. genel anestezi gibi gelmedi bana da.
sonuçta kesildiğini hissediyorsun acı yoktu ama psikolojikti belki bilmiyorum bütün işlemleri hissettiydim.
neyse ki bir daha doğurmayacağım
Sizin iki çocuk vardı değil mi. Ben ilkinde tövbe ettim
Bu arada öyle bi yazmışım ki çocuğu keş keş doğurmadım hea belirteyim
Sigara migara hepsini bıraktım da, vücut eğer bu uyaranlarla vaktinde fazlaca muhatap olduysa bünyeyi etkiliyor, anestezi konusunda yani. :)
Allah bağıslasınevet iki.:)
ilki genel anestezili sezeryandı süperdi bence.
zaten normal doğum yapsam muhtemelen bende ikinciye tövbe ederdim.
normal doğum yapan kadınları takdir ediyorum.
kesinlikle benim harcım değil.
bilemem aldım plakanı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?