- 3 Nisan 2014
- 36.134
- 147.298
- 798
- Konu Sahibi gunebakan_
-
Allah bağıslasın
Bazılarının çok kolay oluyor benim de öyle olur sanmıştımcanım değerli değil acı eşiğim çok yüksektir bunu doğum korkusu olanlar okumasın dediği için yazıyorum bi ara “allahım nolur canımı al bitsin bu acı diye” dua edıyodum
Neyse ki sonunda mis kokulu bişeyle karşılaşıyosn ki eh işte değdi diyosun
Kadınların Doğum hikayesi bitmezamin cümlemizinkini..
valla benimde canım tatlı değildir. her iki sezeryandan sonra eve gelip iş yaptım hatta. ama epiduralli esnasında o kadar bağırdım ki doktorYokuspokus gibi genel anesteziye almayı teklif etti. yok dedim yarısı bitti ben bağırırım siz takılmayın devam edin:)) hastabakıcı bir çocuk vardı elini sıkmaktan rahat iki gün iş göremez raporu almıştır
Kendi kötü de sonrasında hiçbirşey yok. 15den fazla dikişim vardı dogumhaneden yürüyerek çıktım hiç yatmadım. Genişlemede yok en büyük korkum oyduIlk bebekte 20 saate yakin sancı cekip sezaryen oldum. Zaten sezaryen olacaktim ama kör cahillik dr 5 cm açılana kadar aklin nerdeydi kizim zaten çekeceğini cekmissin dedi . Hatta hic mi bagirmadin allah allah diye soylendi. 2 saate dogurursun sen dedi. O kadar dayanikliyim aciya.
Ama asla istemedim. Iki oglum var
Dogumlarimla ilgili tek acim yok. Ne dikis acisi ne kalan göbek. Hic yok.
Normal dogumun kendi de kötü sonrasi da . Dikisle ugras , genisleme ile uğraş
Allah kolaylik versin
amin cümlemizinkini..
valla benimde canım tatlı değildir. her iki sezeryandan sonra eve gelip iş yaptım hatta. ama epiduralli esnasında o kadar bağırdım ki doktorYokuspokus gibi genel anesteziye almayı teklif etti. yok dedim yarısı bitti ben bağırırım siz takılmayın devam edin:)) hastabakıcı bir çocuk vardı elini sıkmaktan rahat iki gün iş göremez raporu almıştır
Ben de sezaryenden 4 saat sonra dus aldim doktorumun istegi ile. Sut daha cabuk gelsin diye.Kendi kötü de sonrasında hiçbirşey yok. 15den fazla dikişim vardı dogumhaneden yürüyerek çıktım hiç yatmadım. Genişlemede yok en büyük korkum oydu
Dr bana catin dar deyip sezeryana alacagini soylediginde normal doguramiycam diye hungur hungur aglamistim, en sagliklisi normal dogum diye takintim vardi cok. Ama her seyde var iste bir hayir. Bunlari okuyunca normal dogumun da cok zorluklari olabilecegini goruyorum :) Allah hayirli olani nasip etsin hep.Ilk bebekte 20 saate yakin sancı cekip sezaryen oldum. Zaten sezaryen olacaktim ama kör cahillik dr 5 cm açılana kadar aklin nerdeydi kizim zaten çekeceğini cekmissin dedi . Hatta hic mi bagirmadin allah allah diye soylendi. 2 saate dogurursun sen dedi. O kadar dayanikliyim aciya.
Allah kolaylik versin
Sakinnn. Aman diyim. Inanin pisman olmayacaksınız.. hakkinizda hayirlisi olsun.Dr bana catin dar deyip sezeryana alacagini soylediginde normal doguramiycam diye hungur hungur aglamistim, en sagliklisi normal dogum diye takintim vardi cok. Ama her seyde var iste bir hayir. Bunlari okuyunca normal dogumun da cok zorluklari olabilecegini goruyorum :) Allah hayirli olani nasip etsin hep.
Hepimiz icin her seyin hayirlisi olsun canim her zaman,sagolasinSakinnn. Aman diyim. Inanin pisman olmayacaksınız.. hakkinizda hayirlisi olsun.
Normal dogumda 40 gun oturamayan kuzenim var benim, idrar tutamayan. Yazmayacagim kimseyi etkilemek istemiyorum. Herkesin kendi karari kendi vücudu. Ama inanın cok kolay. Eski yasaminiza donmek 3 gün
O kadar
O doktor nasil bir bilgi vermis hayret. Acilmalarda sancilar cok acili olmuyoki neden bagiracakmissin? Milletce genelde bu konuda bilincsiz oldugumuz gercek. Yesilcamdan aklimizda kalan bagirarak kadinlarin dogurmakari. Saniyordumki dogurmak bagirmaktan geciyo:)) yok ole birsey, ancak nefesini harcarsin.. ha asil zor olan kisim dogumun baslamasi.. ikinma hissi gelince ikinmaman gerektigi an.. daha sonrasi ikinmak.. bunlarin yaninda o 5 cm devede kulak:)Ilk bebekte 20 saate yakin sancı cekip sezaryen oldum. Zaten sezaryen olacaktim ama kör cahillik dr 5 cm açılana kadar aklin nerdeydi kizim zaten çekeceğini cekmissin dedi . Hatta hic mi bagirmadin allah allah diye soylendi. 2 saate dogurursun sen dedi. O kadar dayanikliyim aciya.
Allah kolaylik versin
Doktor bilgiyi nst ye baglayinca verdi. Bu siddet dogumhanede cekilir diye . Acilmaya bakarak degilO doktor nasil bir bilgi vermis hayret. Acilmalarda sancilar cok acili olmuyoki neden bagiracakmissin? Milletce genelde bu konuda bilincsiz oldugumuz gercek. Yesilcamdan aklimizda kalan bagirarak kadinlarin dogurmakari. Saniyordumki dogurmak bagirmaktan geciyo:)) yok ole birsey, ancak nefesini harcarsin.. ha asil zor olan kisim dogumun baslamasi.. ikinma hissi gelince ikinmaman gerektigi an.. daha sonrasi ikinmak.. bunlarin yaninda o 5 cm devede kulak:)
Anladim ama neyse uzatip konuyu bolmeyim:)Doktor bilgiyi nst ye baglayinca verdi. Bu siddet dogumhanede cekilir diye . Acilmaya bakarak degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?