Acı bir Şişmanlık Hikayesi...

her zaman en büyük destekçinizim, ana sayfada günlüğünüzü aradım ama bulamadım ama buraya her geldiğinizde bilinki çok mutlu oluyorum...

mesajınız için çok teşekkür ederim. desteğinize çok ihtiyacım var. her zaman beklerim

her zaman en büyük destekçinizim, ana sayfada günlüğünüzü aradım ama bulamadım ama buraya her geldiğinizde bilinki çok mutlu oluyorum...

Günaydın,

Bugün nasılsın,? umarım çok iyisin..Ev revire dönmesine rağmen bugün pozitif her yanım
Dünden beri kızım çok kötü..Sanırım kardeşinden bulaştı..Sürekli bitkisel buhar tedavi uyguladım bu sabah nispeten iyi gibiydi ama ev de kalması tabi iyi olurdu sınavı olmasaydı..Mecburen gitti okula....
Allah zihin açıklığı versin tüm öğrencilere benim kızımada...

Benim günlüğüm yok ama söyleyince düşündüm açsammı acaba ben de günlük.:26:
Daha önce de yazmıştım buraya üye olduğumdan beri 90 kilo ve üzerinde yazıyorum ve çok seviyorum orayı..
Bir kaç kişi kemik bir grup olduk..Zayıflamama katkısı omadı ama sağlam dostluklarım oldu...
Zayıflayamamda tamamen benim iradesizliğimden dolayı elbet...

Vakit bulduğun da sen de bakabilirsin oraya...Görüşmek üzere...

https://www.facebook.com/KaratayDiyet?fref=ts

Merhaba,

yine yoksun...

Bu arada benim de artık günlüğüm var bilgine

Merhaba yazınızı okudum
zamanında hakkını veren bir obez olarak yazmak istedim
bu bir tavsiye değildir isterseniz dikkate alırısnız isterseniz almasınız
ama bende aynı acıları yaşamış biri olarka diyorum

belli bir kilodan sonra ne yaparsanız yapın kilo veremiyorsunuz verenleri çok ayrı tebrik ediyorum
kendim 130 u görmüş ve dietle veremeyenlerdenim

tüp mide ameliyatı olarak 55 kg verdim iyi ki olmuşum hayatımın en güzel kararı

bu forumda da yazım var oku istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lculuk-mucizenin-adi-prof-dr-koray-tekin.html

bu şekilde milyonlar kilo verdi facede gruplar bi hayli fazla

sadece bir yön olsun istedim düşünüp düşünmemek sana kalmış cnm

mesajınız için teşekkürler

Günaydın, hayırlı cumalar...

Umarım bugün çok iyisindir baş ağrın geçmiştir...

Günaydın, hayırlı cumalar...

Umarım bugün çok iyisindir baş ağrın geçmiştir...

evet geçti canım,çok teşekkürler..
dün bütün gün yattım ağrıdan inanılmaz kötüydü..
tartıldım gene kilo verememişim
ama umursamıyorum ve devam ediyorum eminim Allah emeklerimin karşılığını vericektir..

slm arkadaş, günlüğünü okudum, kilo vereceğine inanıyorum, sakın pes etme ... nasip olursa nisan-mayıs gibi bende buralarda olacağım, senide takip edeceğim...

...gerçi herkes kendine göre tavsiyelerde bulunuyordur ve sen bu tavsiyelerden sıkıldın, ama bende sana kendi tecrübelerime dayanarak karatay diyetine yakın bir diyet uygulamanı tavsiye ederim, ben 3-4 ay yaptım (sonra hamile kalınca bıraktım ) ve inan hiç diyette değilmişim gibi hissettim kendimi, yani hiç açlık hissi yaşamadım.... ekmek ve şekeri tamamen hayatından kesiyorsun ve açlık hissetmiyorsun... tabi int. araştırırsan daha açıklayıcı bilgiler elde edebilirsin.... canım sen 10-15 kg gibi rakamlar değilde daha yüksek rakamlar vereceğinden diyetin uzun sürecek ve bu uzun zamanda da diyetten sıkılmaman için aç gezmemelisin ve karatay bu durumda yapılabilecek en güzel diyet... en azından özel bir çaba harcamayacak, yemeklerini yağsız yemeyeceksin...karatay diyetini denemeni çok isterim, (zaten başlayınca, bunun bir diyet değilde sağlıklı yaşam şekli olduğuna karar verip, bir ömür uygulayacaksın :)) belki ileride bana da önerimden dolayı duada edersin :))) sevgiler canım....

bende kilo verme çabası içindeyim, bu güne kadar mesaj yazmasamda hergün sayfana girip bakıyorum ne durumdasın diye.allah kolaylık versin uzun bir süreç ama sonu çok güzel yeni kıyafetler, iltifatlar, seninde bir giyim tarzın oluyor.kilolu iken malum tarz falan bize göre değil üzerimize ne denk gelirse alıp çıkıyoruz.beğendiğimiz küçük beden kıyafetler için arkadaş için bakıyorum demeler falan kalmıyor. ben de 23 kilo vermiştim ordan biliyorum 6-7 sini son 1 yılda geri aldım, şimdi tekrar bu yola başkoydum ama diyet değil SAĞLIKLI BESLENME gerçekten sağlığın da yerine geliyor.kolay gele

duygularını ne güzeş dile etirmişsin:)))))

sen bi zmanlar tatlı zayıf ve sağlıklı bi kız değilmiydin evet dogdugunda böylemiydin hayır!!!
peki neden eskiye dönemeyesin ki??????
yapman gereken şey rejim spor şu bu değil tatlım tek yapman gereken karar vermek
sen tesbiti yapmışsın
tesbit :şişmanım
yapılacak şey:kilo vermek

bunu sana yaptırabileck tek şey inanç eğer inanırsan içindeki o zayıf sağlıklı kızı yattığı yerden kaldırırsan ve üstündeki 70 kiloyu atarsan o kız seni çok mutlu edecek

her ne olursa olsun karar verip inançla o şeye saldırırsan yapamayacağın şey yok........

benim zayıflamaya karar vermem 2 senemi aldı:))))) ama sonunda karar verdim inandım
yeni başladım sayılır:)
BU KİLOLAR VERİLECEK!!!!!!!! dedim içimdeki zayıf ve mutlu kız dışarı çıkmak için çırpınıyo:)
ayrıca hani demişsin ya irileri kilo verdiğimi öğrenince mutsuz oluyorum diye
ben bilerek herkese söyledim rejime girdiğimi
bilsinler vazgeçersem yada kaçamak yaparsam ,pes etmek üzereyken bu kişilere sölediğim şey aklıma gelir ve daha hırslı sarılırım diye:))))))) işe yarıyo:))))))))))

vede her yeme isteğim geldiğinde açıp urya yazıyorum:)))))))

merhaba
mesajınız için çok teşekkür ederim. mutlaka dikkate alıcam ve araştırıcam. şu anda kilo vermem durdu ama ben genede diyeti bırakmıyorum. birde bunu araştırıyım. bu arada mutlaka her zaman beklerim. desteğinize çok ihtiyacım var emin olun

nasıl motive ettiniz anlatamam çok teşekkür ederim ve hep beklerim

desteğiniz müthiş, inanılmaz iyi geldi okumak lütfen hep gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…