- Konu Sahibi QueenOfCherries
-
Canım nasıl gidiyo leslie sansone soye bi bayan var..internet te aratirsan bulursunn.leslie ile 3 mil falan diye yazarsan çıkar.evde yapilacak hareketleri gösteriyo kendini fazla zorlamadan yapabilirsin ordaki hareketleri hem keyifli oluyo ama kendini fazla zorlamadan yap.hem kilo vermeye yardımcı oluyo hemde sıkılaştırıyo.belki biliyosundur ama faydası olacağını düşündüğüm icin söylemeden geçemedim
Merhaba,
Nasılsın, umarım yolundadır herşey....116,5 kg. gösteriyor çizelgen harika..
Çok sevindim senin adına..Umarım devamı gelir sağlıklı bir şekil de...
Benim hiç iyi gitmiyor bu aralar...Sağlık sorunları vb hayatım da gelişen olumsuz olaylar beslenme açısından hemen demoralize olmama neden oluyor ;(
bir şekil de düzelecek umutlu olmaya çalışıyorum sadece...
Merhaba :)
aslında herşey yolunda çünkü diyetimi ilk gününden beri hiç bozmadım fakat verdiğim kilo sanki benim kütleme göre az gibi geliyor.
Bu sabah tartıda 116,5 görünce çok mutlu oldum ama az önce dayanamadım gene tartıldım ve 2-3 kilo kadar fazla gösterdi. Biliyorum tartılmak için doğru zaman değil ama motivasyona ihtiyacım oluyor ve dayanamıyorum ve aksine motivasyonumu düşürüyor :2:
1-2 gün içinde yürüyüşe başlıcam inşallah. Umarım süreç hızlanır.
Belirtmeliyimki sizi burada görmek çok iyi geliyor bana, Kendinize iyi bakın :)
Günaydın,
Yanlış saatte tartıldığının farkındasın lütfen motivasyonunu düşürme...Uzmnlar gün için de 2-3 kg. fark normal diyor...Yılların obezi olduğumuz için kilolar ayrılmak istemiyor narin bünyeden
Sabırla,inatla göndermeye çalışacağız biz de
Ben de sabah tartıldım gördüğüm rakam korkunç ötesiydi..Milyonuncu kez dikkat etmeye başlıyorum bugün itibariyle..
farklı bir enerjisi var günlüğünün..Buraya gelmek bana da iyi geliyor
akşam üzeri nesfit ve süt, sonrasında muz sonrasındada bir tabak yağsız makarna yedim
daha kötüsü olamazdı, sinirlerim çok bozuk:2:
Günaydın,hafif,hareketli ve huzurlu bir haftamız olsun....
Bir tabak makarna dan sonra uğramamışsın..Çok fazla büyütelecek bişey yok vermemiz gereken çok fazla kilomuz olduğundan sürekli tatsız tutsuz beslenmemiz mümkün değil..Diyetten ziyade porsiyon kontrolü yapmak daha mantıklı. 1-2 yıl sürecek mücadelemiz.sonrası koruma dönemi yani yıllarımızı alacak...O yüzden lütfen hemen demoralize olma canım...Onun dışında yolundadır herşey umarım...Ben de pek onlıne olamıyorum oğlum hasta, bayağı ağır geçirdi bronşiyal rahatsızlık. şu an iyi şükür...
Merhaba
Duydularını çok net anlatmışsın. Yolunda sana bol şanş dilerim.
İnsan isterse başaramayacağı birşey yoktur.
Arkadaşım Merhaba
Hikâyenin büyük kısmını okudum, kendimce bazı şeyler söylemek istedim. 1 kg yağ yaklaşık 7000 cal demek. Demişsin ya 116 larda çıkıp ertesi gün 118 çıktım diye. Lütfen moralini bozma, sadece vücudun su tutuyor. 1 günde istesende o kiloyu alman mumkun degil. Tartlma aralıklarıni da arttır aksi taktirde zaten rejim psikolojisiyle yıpranmış olan bedenin pes ettirebilir sana. Bu kadar güzel yazabilen biri eminim bu konuyu da halleder. Hayata bir kere geliyoruz, lütfen vazgeçme bu konuyu aşamadan hayatının diğer kısımlarını da hep es geçmek zorunda kalacaksın. Maratonunda başarılar dilerim.
Merhaba,
mesajınız için çok teşekkür ederim. aslında her gün gelip baktım ama içimden yazmak gelmedi. haftasonu az biraz diyetin dışına çıktığım öğünlerim oldu. ama abartılıcak düzeyde şeyler değildi. lakin bu sabah tartıda 118 dim. diyete alıştım bırakma gibi bir duygum yok çok şükür fakat kilo verememek çok rahatsız ediyor artık. eski yeme alışkanlığıma bakılnca ancak yarısı kadar besleniyorum ve kilo veremiyorum. tahlillerim herşey normal. kısacası dün ve bugün oldukça moralsizdim. mesajınız beni gerçekten ferahlattı. dua edin..ve desteğinizi esirgemeyin. bu arada oğlunuza çok ama çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?