- Konu Sahibi QueenOfCherries
-
kendime en çok güvencem diyeti bozmamış olmak, her geçen gün arkama baktığımda günler birikince arkamda bu beni daha çok motive ediyor, çok teşekkür ederim
Konuyu baştan sona okudum, azmine hayran kaldım. Bende 30 kilo vermiş biri olarak söyleyebilirim ki en önemlisi azimli ve istekli olmak. Başarmanı gerçekten çok istiyorum lütfen hiç sıkılma ve tatilleri çok nadir ver mesela 90 kiloya düşene kadar tatil vermeyeceğim de 90 kilo olduğun gün istediğin bir şeyi ye :) Ben o şekilde yaptım 10 kilo verdim 1 gün tatil yaptım yoksa insan yedikçe yemek istiyor o tür şeyleri. Rabbim yardımcın olsun. Lütfen lütfen pes etme
Birde sana tavsiyem haftada en fazla 2 kez sabahları aç karnına lavaboya gidip geldikten sonra tartıya çık ve gün içinde o tartıyı ulaşılamayacak bi yere sakla :)
Günaydın canım...Haklısın uğrayamadım..Nasılsın.? umarım çok iyisindir...
Bundan sonra sık sık haberleşelim...
Bu arada kilo vermişsin çok sevindim..sen günlerce takılıp sonra birden veriyorsun anladığım...O yüzden üzülme ve bozma ok.
Ben de test aşamasındayım
Merhabalar
ilk bir kac sayfayi okudum tamamini okyumadan sabirsizlandim kac kg verdigini merak ettim.
Merhabalar
Bütün yazıyı sonrada bütün sayfaları okudum ve karşındayım
O kadar güzel anlatmışsın ki yaşadıklarımızı. Kendimi gördüm yazında. İnşallah başarırsın başarırız.8 Kilo vermişsin tebrik ederim. devamıda gelecektir eminim. Artık ben de senin yanındayım. Abla diyebilir miyim ben 19 yaşımdayım da sizli bizli de konuşmak istemedim çünkü çok samimi geldin bana. Birbirimize destek oluruz . Yaparız umarım. Sevgiler...
Abla buraya günlük menünü de yazsan keşke. Bu şekilde yediğin şeyleri yaptığın hataları görmüş oluyorsun hem.Bana faydası oluyor yani. Hem birbirimize yanlışlarımızı göstermiş olurduk.Ama yine sen bilirsin tabi. Kendin için ne iyi olursa onu yap.
Pıssttt..Çeri abla naaposun)
Hayırlı cumalar canım 112 kg.olmuşsunHeyecanla takip ediyorum çizelgeni...
Ben de 110.3 yapmıştım kendimi sömestr tatilinde kutup ayusu gibi yiyerek...Çocuk tatili bana noluyo anlamış değilim)
Bugün 106,5 şükürler olsun..Yolumuz uzun Allah yardımıcımız olsun...
tebrik ediyorm . cok guzel vermissin. ben de halen dogum khilolarimi veremedim aldim hartta 97 :) bu gunluk banada yardimci olacak ins.
Selam 7.5 olmuş giden ne mutlu sana motivasyonun hiiic bozulmaz inşallah böyle devam eder canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?