Acı bir Şişmanlık Hikayesi...

dedim ama dayanamadım, 40 dk dans 15 dk bisiklet 25 dk yürüyüş yaptım koşu bandında ama hiç canım istemeye istemeye . o kadar zorlandımki size anlatamam. hakikaten insan bi süre sonra spora alışıyor mu? ben hiç alışamıcam gibi geliyor :)

Konuyu baştan sona okudum, azmine hayran kaldım. Bende 30 kilo vermiş biri olarak söyleyebilirim ki en önemlisi azimli ve istekli olmak. Başarmanı gerçekten çok istiyorum lütfen hiç sıkılma ve tatilleri çok nadir ver mesela 90 kiloya düşene kadar tatil vermeyeceğim de 90 kilo olduğun gün istediğin bir şeyi ye :) Ben o şekilde yaptım 10 kilo verdim 1 gün tatil yaptım yoksa insan yedikçe yemek istiyor o tür şeyleri. Rabbim yardımcın olsun. Lütfen lütfen pes etme

Birde sana tavsiyem haftada en fazla 2 kez sabahları aç karnına lavaboya gidip geldikten sonra tartıya çık ve gün içinde o tartıyı ulaşılamayacak bi yere sakla :)

Son düzenleme:

şu tartılma olayına biraz ara versem süper olucak :)) günde en az 5 kere çıkıyorum. bu aralar gene kilo vermem durdu. spora başladım ama o kadar zor yapabiliyorumki . hiç içimden gelmiye gelmiye,iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)

Günaydın canım...Haklısın uğrayamadım..Nasılsın.? umarım çok iyisindir...
Bundan sonra sık sık haberleşelim...

Bu arada kilo vermişsin çok sevindim.. sen günlerce takılıp sonra birden veriyorsun anladığım...O yüzden üzülme ve bozma ok.

Ben de test aşamasındayım

Merhabalar

Bütün yazıyı sonrada bütün sayfaları okudum ve karşındayım

O kadar güzel anlatmışsın ki yaşadıklarımızı. Kendimi gördüm yazında. İnşallah başarırsın başarırız.8 Kilo vermişsin tebrik ederim. devamıda gelecektir eminim. Artık ben de senin yanındayım. Abla diyebilir miyim ben 19 yaşımdayım da sizli bizli de konuşmak istemedim çünkü çok samimi geldin bana. Birbirimize destek oluruz . Yaparız umarım. Sevgiler...

canım özlemişim seni, her gün yorumunu okumaya alışmıştım bir kaç gün olmayınca çok aradım :) ben malesef takılıyorum arada aynı kiloda sonra gidiyor. şu anki ilk hedefim 109 . 109 dan sonra geriye sayması çok zevkli olucak :)
sanada başarılar arkadaşım :)

merhaba :)
ne kadar sevinirim bilemezsin :) tabiki bana abla diyebilirsin ben 33 yaşındayım. her zaman yanındayım ve her zaman desteğini beklerim :)

Abla buraya günlük menünü de yazsan keşke. Bu şekilde yediğin şeyleri yaptığın hataları görmüş oluyorsun hem.Bana faydası oluyor yani. Hem birbirimize yanlışlarımızı göstermiş olurduk.Ama yine sen bilirsin tabi. Kendin için ne iyi olursa onu yap.

Son düzenleme:
Pıssttt..Çeri abla naaposun )

Hayırlı cumalar canım 112 kg.olmuşsun Heyecanla takip ediyorum çizelgeni...
Ben de 110.3 yapmıştım kendimi sömestr tatilinde kutup ayusu gibi yiyerek...Çocuk tatili bana noluyo anlamış değilim )
Bugün 106,5 şükürler olsun..Yolumuz uzun Allah yardımıcımız olsun...

canım haklısın ama buraya yediklerimi yazdığımda olumsuz yorumlar gelirse bu benim motivasyonumu düşürücek o yüzden tercih etmiyorum

daha 112 olmadım küsüratı var :))) bu arada senide tebrik ederim 106.5 süper bir kilo inşallah bende görürüm o kiloları .... şimdi günlüğüne uğruyorum :)

Merhaba:)
Diyetimin 52. günündeyim. Daha önceleri hiç bu kadar sabırlı olamamıştım.Maşallah demek istiyorum kendime :)
Şu ana kadar yaklaşık 7,5 kilo kaybettim. Yağdan mı kastan mı gitti bilmiyorum bunlarada çok takılmak istemiyorum. Neticede kendimi 7,5 kg daha hafif hissediyorum. 52. güne gelmek çok kolay olmadı, ama beni çok çok da zorlamadı. En büyük takıntıyı akşam yemeklerinde yaşıyorum. Ben çok yemek seçen birisiyim. Her sebzeyi her eti vs yemem. Ve malesef bu değiştirebileceğim bir durumda değil. Kışın kendime uygun sebze bulmakta çok zorlandım. Bazı akşamlar sebze yemeği yerine salata yedim. Ki salata malzemelerine bile güvenemiyorum. Gün aşırı köfte yedim. (4 tane küçük). Öğlenleri genelde 1 paket etiform ve 1 bardak ayran yada 1 kase yoğurt yedim. Bu hem pratik oluyor hemde kalorisi dengeli. Sabahları ise klasik diyet kahvaltı,2 dilim çavdar ekmeği eşliğinde...
Spora gelince tam manasıyla sınıfta kaldım. Hiç içimden gelmiyor. Bunu nasıl halledicem bilmiyorum bundan sonra en mühimi spor çünkü ve ben yapamıyorum. Motivasyona çok ihtiyacım var sanırım
Tatlı ihtiyacımı kuru kaysı ve bazen kuru kaysıya eşlik eden tarçınlı yoğurtla giderdim :) Önümde daha Allahın izniyle 1 sene olduğunu düşünmek ürkütücü :) Hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…