• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba neyi bekliyor 🙄

Bizguzellikkk

Ödeşmeden bitmez ömür
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
211
94
53
27
Merhabalar kızlar, ben 21 yaşındayım 3 yıllık bir ilişkim var. Arada evlilikle ilgili konular geçiyor aramızda, sevgilim de çok istediğimi biliyor. Ama sürekli bir bahanesi var önce düzgün bir işim param yok diyordu şuan 5 bin liranın üzerinde kazandığı bir maaşı var sonra araba almak istiyorum dedi ve onu da aldı. Tek istediğim artık ciddi olduğunu belirten bir adım atması ama ne zaman onu buna ikna etmek istesem ters tepiyor. Sen bana bu konuda baskı yapamazsın diyor. Çok üzülüyorum. Bu sene üniversite son sınıf olucam artık okulun bitmesine de az kaldı önümüzde bir engel gözükmüyor neyi bekliyor anlamıyorum. Artık evlilik teklifi bekliyorum. Acaba beni oyalıyor olabilir mi? Seni seviyorum diyor ama kafam çok karışık (kendisi 25 yaşında devlet memuru yakında kendi evine taşınacak, anne babası ayrı ikisiyle de yakın değil)

Yav adam mecbur mu evlenme teklif etmeye? Belki evlilik düşüncesi yok. Belki o sorumlulugu almak istemiyo, 25 yasında bi erkek benim gozumde 18 yasında bi ergenustur. Erkekler zaten gec olgunlasıyo.
Bi de adamı ciddi olduguna dair adım atmaya nasıl ikna ediyosunuz onu anlayamadım. Tabi ters teper. Böyle bisey yok cunku. Ciddi bi adım atma düşüncesi olsa zaten atar.

Yav adam mecbur mu evlenme teklif etmeye? Belki evlilik düşüncesi yok. Belki o sorumlulugu almak istemiyo, 25 yasında bi erkek benim gozumde 18 yasında bi ergenustur. Erkekler zaten gec olgunlasıyo.
Bi de adamı ciddi olduguna dair adım atmaya nasıl ikna ediyosunuz onu anlayamadım. Tabi ters teper. Böyle bisey yok cunku. Ciddi bi adım atma düşüncesi olsa zaten atar.

Çoğu zaman kendisi açıyor evlilik konusunu ama adım atmıyor. Evlilik düşünmüyorum dese zaten hem ben bu ilişkiye devam etmem hem de böyle bir beklentide olmam mantıken

Ayrıca 18 yaşında evlenip çocuğu olan arkadaşı da var akıl yaşta değil baştadır

Ya 18 yasında evlenip cocuk sahibi oldu diye akıllı mı yani olgun mu. Bu kafadan acilen çıkmanı öneririm. Evlilik evcilik değil. Kafanı duvarlara vurasın gelir ama geç olur. Akıllı mantıklı ol. Daha kaç yaşındasın hayat karşına neler neler çıkarır. Evlenmek nedir. Sevgi aşk guzel de, hemen helalim ol moduna girmeyin, dunku cocuksunuz daha. Seni anlamadığımı sanma. Ben 18imde evlendim . Hayatımın hatası diyebilirim. Evliliğim suan için sorunsuz geçse bile, neden diyorum neden biraz daha gençliğin çocukluğun tadını çıkarmadım hemen kendimi bu sorumluluğun altına soktum. Hayat bana guzeldi oysaki. Şu hayatta öğrendiğim bişey varsa o da buyuk sozu dinlemek gerektiği. Sen de dinle, yaşayarak öğrenme. Bazen çok acı oluyo.

Canim daha bu evlenmez evlenme niyeti yok belki 30 larda evlenir senle de mutlu seni kaybetmek istemiyor.ama daha erken dusuncesi var bi kac yila senden vazgecebilirde zaten 3 yil olmus gercekten evlilik karari olsaydi bi yuzuk takar ailenle gelir tanisirdi bu adam iliski kafasinda ama sen evlilik istiyorsun seni cok iyi anliyorum hayal kirikligina ugracaksin baska biri evlilik isteyen daha doğru olacaktir

Evet seni oyalıyor.
Arada bir evlilikten söz etmesi sus payı.
Söylediklerinin hepsi oldu daha neyi bekliyorsun diye isyan etsen seni çok sevdiğini çok haklı olduğunu en kısa zamanda adım atacağını söyleyecek ama yine adım atmaya aktır.
Evlenmeyi düşünmüyor.

Merhabalar kızlar, ben 21 yaşındayım 3 yıllık bir ilişkim var. Arada evlilikle ilgili konular geçiyor aramızda, sevgilim de çok istediğimi biliyor. Ama sürekli bir bahanesi var önce düzgün bir işim param yok diyordu şuan 5 bin liranın üzerinde kazandığı bir maaşı var sonra araba almak istiyorum dedi ve onu da aldı. Tek istediğim artık ciddi olduğunu belirten bir adım atması ama ne zaman onu buna ikna etmek istesem ters tepiyor. Sen bana bu konuda baskı yapamazsın diyor. Çok üzülüyorum. Bu sene üniversite son sınıf olucam artık okulun bitmesine de az kaldı önümüzde bir engel gözükmüyor neyi bekliyor anlamıyorum. Artık evlilik teklifi bekliyorum. Acaba beni oyalıyor olabilir mi? Seni seviyorum diyor ama kafam çok karışık (kendisi 25 yaşında devlet memuru yakında kendi evine taşınacak, anne babası ayrı ikisiyle de yakın değil)
21 yaşındasın, okulun bitmemiş daha mesleğin yok, işin yok, kendi paranı kazanmıyorsun, birikimin yok.yok mu senin içinde bir hırs şöyle mezun olayım da kimseye muhtaç olmadan ayaklarımın üzerinde durmaya başlıyım, şöyle 2 sene maaşımı geze toza harcıyım birikim yapıyım.mantıklı olan bu çünkü.daha bu yaşta hayatınızın tek anlamı evlenmek ve koca mı?

atasözlerini ne güzel uyarlıyorsunuz alakalı alakasız her şeye.18'inde evlenip kucağına çocuğu koyan, kocasına bir şey olsa sokakta kalıcak kadının başı göğe mi erdi? bu mu hedefiniz? çocuk yapma aktivitesi doğuştan herkese yüklenen bi yetenek zaten, olması için de ergenliğe girmek yeter.hayatta hedefin buysa aferin devam et ne ne diyelim.

Canim daha bu evlenmez evlenme niyeti yok belki 30 larda evlenir senle de mutlu seni kaybetmek istemiyor.ama daha erken dusuncesi var bi kac yila senden vazgecebilirde zaten 3 yil olmus gercekten evlilik karari olsaydi bi yuzuk takar ailenle gelir tanisirdi bu adam iliski kafasinda ama sen evlilik istiyorsun seni cok iyi anliyorum hayal kirikligina ugracaksin baska biri evlilik isteyen daha doğru olacaktir
Bu yaz tanışmak istiyorum ailenle dedi onun ailesinde herkes beni tanıyor evlerine bile gittim kaç kere çok da sevdiler. Arkadaşları bile benim yanımda diyor oğlum 3 yıl olmuş artık bi söz yapım diye keza annesi de. Ne düşünüyor anlayamıyorum :(

21 yaşındasın, okulun bitmemiş daha mesleğin yok, işin yok, kendi paranı kazanmıyorsun, birikimin yok.yok mu senin içinde bir hırs şöyle mezun olayım da kimseye muhtaç olmadan ayaklarımın üzerinde durmaya başlıyım, şöyle 2 sene maaşımı geze toza harcıyım birikim yapıyım.mantıklı olan bu çünkü.daha bu yaşta hayatınızın tek anlamı evlenmek ve koca mı?
Bilmeden yorum yapıyosun nedir bu evlenmek istenlere karşı kininiz. Herkesin kendi seçimi. Ben eşimle mutlu olmak istiyorum belki onunla gezmek eğlenmek istiyorum. Mezun olmama bi sene kaldı canım. Staj yaptığım yerlerden çok iyi referanslarım var. Kendime ait 15 bin lira üstü birikmişim var. Okul bittikten max 2 3 ay sonra çok iyi bir işe girebilirim. Kısacası gelecekle ilgili kaygım yok. E sevdiğim bir adam var neden evlenmek istemiyim? He siz bu koşulları kendinize sağlayamadığınız için sağa sola laf atıyorsunuz.

Back