acaba nafaka kızıma çıkar mı ?

Evet kızıma yalancı diyo devamlı çok öfkeliyim bi dünya mahkemede yalan saydılar
Emin değilim ama isteyemezsiniz diye biliyorum. Nafaka davası ayrı velayet ayrı görülür ama birleştirilir belki, dediğim gibi avukatla görüşün lütfen ve o eve göndermeyin kızınızı. Şimdi bi hırsla daha kötü davranabilirler

Eşinizin geliriyle eski eşinizle ortak çocuğunuzun hiçbir alakası yok. Çocuğu eski eş ve siz yaptınız ve bakmakla mükellef olan da sizlersiniz. yeni eşiniz isterse karun kadar zengin olsun. Çocuğa nafaka bağlanır. Gelir araştırması dedikleri de size ait ve eski eşe ait gelir. Yeni eşiniz konu dışı.

Ah ne diyorsunuz 😳 mahkemeye çıkmadılar mı nasıl sonuçlandı?
Birde nickinizi değiştirin profil fotoğrafınızı değiştirin sizinse tanınmayın.
Duruşma olmadan pedogog dinledi rapor cıkardı hakimde sordu çocuğun yanında eşinle veya bi başkasıyla ilişki yaşadın mı dedi kadına kadında hayır hamiyledüm düşük tehlikem vardı yasaktı ilişki dedi halbiki hamile değildi olay 2020 de oldu 10 aylık kızı var yalan söyledi bana söz hakkı gelince dedim benim kızımı gönderdiğim tarifle kızının doğum tarıfi arasında çok fark var bu şahis bu olaydan 6 ay sonra hamile kalmıştır kabataslak heraplarsanız sizde göreceksiniz dedim

Eşinizin geliriyle eski eşinizle ortak çocuğunuzun hiçbir alakası yok. Çocuğu eski eş ve siz yaptınız ve bakmakla mükellef olan da sizlersiniz. yeni eşiniz isterse karun kadar zengin olsun. Çocuğa nafaka bağlanır. Gelir araştırması dedikleri de size ait ve eski eşe ait gelir. Yeni eşiniz konu dışı.
Buna sevindim mahkemede 1000 tl istedim ama duruşma günü bunu miktarı yükselte bilirmiyğm ben hazıran da açtım daha yeni duruşma günü verdiker o zaman bundan uygundu fiyatlar şimdi herşey pahalı be ocaktan sonra çok daha pahalı olacak miktarı çoğatlma İmkanım var mo acaba

Buna sevindim mahkemede 1000 tl istedim ama duruşma günü bunu miktarı yükselte bilirmiyğm ben hazıran da açtım daha yeni duruşma günü verdiker o zaman bundan uygundu fiyatlar şimdi herşey pahalı be ocaktan sonra çok daha pahalı olacak miktarı çoğatlma İmkanım var mo acaba
Bu konuda uzman değilim ama mantıken duruşma günü yükseltemezsiniz sanırım. Ama burada avukat arkadaşlar vardı sanırım görürlerse cevaplayacaklardır.

Ben nafaka almadan baktım dediniz.o zaman istemediğiniz nafakayı şimdi neden istiyorsunuz?babası tabi ki vermeli ama 90 000 tl borcumuz var diyip, 1000 tl nafaka davası açıyorsanız ,açıkçası çocuk için değilde borcunuzu ödemek için olduğunu düşünürüm. Böyle ise borcunuzu başkasına ödetmeniz hoş değil.
Ağzınıza sağlık. Tam aynı şeyi yazacaktım ama siz bana tercüman oldunuz. Konu sahibi acayip tutuşmuş

gecenlerde 4 cocuk annesi oldugunuzu soylemistiniz duvar paylasiminizda, birinin esinizin eski evliliginden oldugunu, sizin ilk evliliginiz ve uvey babanizin zoruyla evlendirildiginizi sonradan sonraya esinizi sevdiğinizi falan yazmıştiniz? Simdi sizin 3 cocugunuz mu var 1 cocuk mu?
4 çocuğum var ben orda 3 ü kendimin 1 i eşimin ilk evliliğinden dedim ayrıca ilk evliliğim yada ikinci evliliğim demedim evet ilk evliliğimi üvey babam yüzünden yaptım küçük yaşta 2 sene zor sürdü ayrıldı sonra sevdiğim biriyle evlendim iki koz iki de oğlum var 9.6.4.2 yaşlarındalar oğlanlar şimdiki eşimde kızlar ilk eşlerimizden yeterince acıklayıcı oldu mu ???

4 çocuğum var ben orda 3 ü kendimin 1 i eşimin ilk evliliğinden dedim ayrıca ilk evliliğim yada ikinci evliliğim demedim evet ilk evliliğimi üvey babam yüzünden yaptım küçük yaşta 2 sene zor sürdü ayrıldı sonra sevdiğim biriyle evlendim iki koz iki de oğlum var 9.6.4.2 yaşlarındalar oğlanlar şimdiki eşimde kızlar ilk eşlerimizden yeterince acıklayıcı oldu mu ???
Hayir. Maalesef kendinizi o kadar anlatamiyorsunuz ki, soylediklerinizden bir sey anlamak mümkün değil.

Habire evlenmek yerine biraz kendinizi gelistirseniz, en azindan şu yazdığınız paragrafa bir nokta ya da virgül koyabilme durumuna gelene kadar?

Hayir. Maalesef kendinizi o kadar anlatamiyorsunuz ki, soylediklerinizden bir sey anlamak mümkün değil.

Habire evlenmek yerine biraz kendinizi gelistirseniz, en azindan şu yazdığınız paragrafa bir nokta ya da virgül koyabilme durumuna gelene kadar?
Senin geliştirmiş halin buysa ben iyiki habire evlenip cocuk yapmışım 😂😂😂

Benim eşim 10 bin tl maaş alıyo 3 bucuk ödememiz var kendi evimde oturuyorum eşiminde benimde oaraya ihtiyacımız yok bu zamana kadar istememin sebebi bir evliylem almak hakkımın olmadığıydı alabileceğimi bilmiyordum iki kızımın babası eski eşimin şimdiki nilahlı olduğu kişi kızımı görme gününde aldıklarda cinsel tacizde bulunmuş ispat edildi mahkememiz devam ediyor normalde yine istemezsim ama serefsiz babası kızının söylediklerine inanmak yerine karıya inanındı buda benim zoruma gitti benim kızımın hakkını yiyolar diye nafaka açtım o kücücük aklınla düşüncerine sahip çık canım bilip bilmeden yazma mümkün se

İspat edildiyse nasıl inanmaz babası ? Bir kadın , bir kız çocuğuna nasıl cinsel tacizde bulunur ? Cinsel tacizle tam olarak kast ettiğiniz nedir , lütfen fiziksel bir eylem yok deyin.

Evet kızıma uygunsuz yerlerini göstermişler kızım kadınında babasınında organlarının yerini öğrenmiş 5 yaşında

Kızınız kreşe gidiyor muydu ? Evde tv kısıtı var mı , çocuklarınız her program türünü izliyor mu ? Kızınıza uygunsuz yerlerini gösterdiklerinden emin misiniz ?

Sizin ilk evliliğinizden 1 kızınız ; şimdiki eşinizin de ilk evliliğinden 1 çocuğu vardı. 2 de ortak çocuğunuz olmak üzere evde toplam 4 çocuk var. Aralarında bebek olan yok mu ? Kızınız cinsel organları siz bez değiştirirken görüp öğrenmiş olamaz mı ?

DENiz ablam yaptı dedi pedegog dinledi rapor çıkardı kendi başına yaptığı bi eyşem değil diye kızımın söylediklerinden dolayı şikayetçi oldu bir yıldırda araştırması yapılıyor kadın tehdit ediyor devamlı sucsuz olsa nie tehdit etsin ki
Kızınız kreşe gidiyor muydu ? Evde tv kısıtı var mı , çocuklarınız her program türünü izliyor mu ? Kızınıza uygunsuz yerlerini gösterdiklerinden emin misiniz ?

Sizin ilk evliliğinizden 1 kızınız ; şimdiki eşinizin de ilk evliliğinden 1 çocuğu vardı. 2 de ortak çocuğunuz olmak üzere evde toplam 4 çocuk var. Aralarında bebek olan yok mu ? Kızınız cinsel organları siz bez değiştirirken görüp öğrenmiş olamaz mı ?

X