acaba nafaka kızıma çıkar mı ?

Mahkeme kararı çıktıktan sonra icraya ver. Hapise girmenin korkusundan ödüyorlar parayı. Sadece nafaka borcu yazma takip talebinde, maddi manevi tazminat da iste.
İcraya verecek olursan bana yazabilirsin, az çok yardımcı olurum.
Konuyu tam okumadım okuduğum kısım yetti. İyiki çocuğunu almışsın hemen

DENiz ablam yaptı dedi pedegog dinledi rapor çıkardı kendi başına yaptığı bi eyşem değil diye kızımın söylediklerinden dolayı şikayetçi oldu bir yıldırda araştırması yapılıyor kadın tehdit ediyor devamlı sucsuz olsa nie tehdit etsin ki

Tehditten kastınız nedir , karşı taraf tam olarak ne söyledi size ?

Kızınız 6 yaşında. Evdeki diğer çocukların yaş ve cinsiyetleri nedir ? Eviniz 4 çocukla gerekli mahremiyeti sağlayarak yaşamaya uygun mu ? Sizi suçlamıyorum ancak farkına varmadan kızınız kardeşlerinin cinsel organlarını da görmüş olabilir.

Görüş günü kızını alan babasının, çocuğun karşısında eşiyle /sevgilisiyle sevişecek kadar şuursuz olmayacağını düşünmek istiyorum.

Mahkeme kararı çıktıktan sonra icraya ver. Hapise girmenin korkusundan ödüyorlar parayı. Sadece nafaka borcu yazma takip talebinde, maddi manevi tazminat da iste.
İcraya verecek olursan bana yazabilirsin, az çok yardımcı olurum.
Konuyu tam okumadım okuduğum kısım yetti. İyiki çocuğunu almışsın hemen
Sonunda biri beni anladı mevzu para değil benden kızımdan çok aldılar hem maddi hem manevi sadace sıkışsız istiyorum bende zor zamanlardan geçtim 4 yıldır ben bakıyorum ztn istemedim hiç

Benim adım deniz değil deniz ablamla babam diyo

Çocukların gördükleri olayları , diğer olaylarla birleştirmesi hiç görülmemiş bir durum değildir.

Şayet gerçekten öz babasının evinde bir olaya şahit olduysa ; en kısa sürede gerçek ortaya çıkar umarım.

Şu anki ev ortamınıza dönersek; kızınız 6 yaşında. Evdeki diğer çocukların yaş ve cinsiyetleri nedir ? Eşinizin çocuğu kaç yaşında ? Eviniz 4 çocukla gerekli mahremiyeti sağlayarak yaşamaya uygun mu ? Kızınızın ayrı odası var mı ?

Sizi suçlamıyorum ancak farkına varmadan kızınız kardeşlerinin cinsel organlarını da görmüş olabilir.

Evdeki çocukların yaşlarını yazmışsınız önceki sayfada.

4 çocuğum var ben orda 3 ü kendimin 1 i eşimin ilk evliliğinden dedim ayrıca ilk evliliğim yada ikinci evliliğim demedim evet ilk evliliğimi üvey babam yüzünden yaptım küçük yaşta 2 sene zor sürdü ayrıldı sonra sevdiğim biriyle evlendim iki koz iki de oğlum var 9.6.4.2 yaşlarındalar oğlanlar şimdiki eşimde kızlar ilk eşlerimizden yeterince acıklayıcı oldu mu ???

Son düzenleme:
Çocukların gördükleri olayları , diğer olaylarla birleştirmesi hiç görülmemiş bir durum değildir.

Şayet gerçekten öz babasının evinde bir olaya şahit olduysa ; en kısa sürede gerçek ortaya çıkar umarım.

Şu anki ev ortamınıza dönersek; kızınız 6 yaşında. Evdeki diğer çocukların yaş ve cinsiyetleri nedir ? Eşinizin çocuğu kaç yaşında ? Eviniz 4 çocukla gerekli mahremiyeti sağlayarak yaşamaya uygun mu ? Kızınızın ayrı odası var mı ?

Sizi suçlamıyorum ancak farkına varmadan kızınız kardeşlerinin cinsel organlarını da görmüş olabilir.
O layın olduğunda küçük oğlum yoktu hamileydim bi tanesi vardı eşimin kızıda bi dönem babannede kaldı bizde değildi ayrı odası var eşimin kızı o zaman 8 yaşındaydı ama yanımızda durmuyordu

Evdeki çocukların yaşlarını yazmışsınız önceki sayfada.
Ztn suclu gibi hissetmiyorum çünkü suçlu değilim iki tane ayrı ayrı zamanlarda pedegog dinledi kızımı yanılmazlar diye düşünüyorum kadını görünce emin oldum ama o kadın bana küfür etti kızımda ordan geldiğinden onun ettiği küfürün aynısını arkadaşlarına ediyordu kızım onu oynuyor gibi ne yaparsa onu yapıyo ne söylerse onu söylüyoer

1000 tlyi bağlarlarmı acaba benim annem babamda ayrıydı ben küçükken babamın bana 35 bin nafaka borcu var 25 yaşıma geldim giç ödememiş ödemez ise napıcam icraya masraf ne kadar gidiyor ne kadar sürece icra süreci bitiyor bunlarla ilgilide bilginiz var mı acaba
Kızınız için hükmedilecek nafakayı soruyorsunuz değil mi? Eğer eşiniz ödemezse icraya verme, şikayet etme gibi başvurulabilecek hukuki yollar var. Takip masrafınız çok olmaz zaten onu da karşı tarafın asıl borçla birlikte geri ödemesi gerekir. Belki de kendiliğinden öder, bunlara gerek kalmaz.
Evli olduğum için alamam diye düşündüm birde dilekcemizi yazan yazıcı evlisin nafaka vermezler dedi bende istemedim
Yazıcı dediğiniz adliye önündeki arzuhalciler ise doğru bilgi alamazsınız tabi. Avukattan yardım almak hak kaybına uğramamak için çok önemli işte. Yalnız şeyi anlamadım bu ne dilekçesiydi ki evli olduğunuzda yazdırmıştınız?

Son düzenleme:
Kızınız için hükmedilecek nafakayı soruyorsunuz değil mi? Eğer eşiniz ödemezse icraya verme, şikayet etme gibi başvurulabilecek hukuki yollar var. Takip masrafınız çok olmaz zaten onu da karşı tarafın asıl borçla birlikte geri ödemesi gerekir. Belki de kendiliğinden öder, bunlara gerek kalmaz.

Yazıcı dediğiniz adliye önündeki arzuhalciler ise doğru bilgi alamazsınız tabi. Avukattan yardım almak hak kaybına uğramamak için çok önemli işte. Yalnız şeyi anlamadım bu ne dilekçesiydi ki evli olduğunuzda yazdırmıştınız?
Kızımın velayetini evlendikten sonra aldım almak içinde mahkemeye dilekce veriliyor ya onu yazdırmıştık biz yazıcıya oda nafaka talep edemezsin evlisin dedi

X