acaba nafaka kızıma çıkar mı ?

Kadın mı cinsel tacizde bulunmus

Siz ne kadar anlatıyorsanız biz o kadarını biliyoruz.90 000 tl borcumuz var diyen sonrasında da nafaka almak istiyorum diyen sizsiniz.10 000 tl maas eskiden fazlaydi ,simdi degil.ayrica nasıl hiç avukata danışmadınız?arkadaşım boşanırken ne çocuk nede kendisi için nafaka istedi.isteseydi boşanamayacaktı.bosandiktan sonra çocuk için dava açtı ve nafaka bağlandı.hatta geçmiş dönem nafakaları bile aldı.

İnşaAllah

insaAllah nafaka çıkar da vermiycem diyo
3 aya kadar hapis cezası var nereye ödemiyor, korkmayın şöyle cibiliyetsizlerden.

Bildiğim kadarıyla 3 ay zamanaşımı var nafaka borçlarında, ödemezse her 3 ayda bir şikayet edin, avukatla çalışın muhakkak.

dikkatli olun eşiniz yine çocuğu almak isteyebilir
para pul istememişsiniz bu zamana kadar beyefendinin keyfi bozulmamış

nafaka her türlü bağlanıyor diye biliyorum bende
Alamaz çünkü şimdi evli olduğu kişi görme gününde kızım babasındayken kızıma uygunsuz verilerini göstermiş kızımın bulunduğu yerlerde uygunsuz şeyler yapmışşar bende kızımdan duyunca şikayetci oldum savcılık o kadından ve babadan cinsel taciz sucundan şikayette bulundu tabi kızımın hiç bir anlattığına babası inanmadı siz öğrettiniz dedi aradan 4 sene geçmiş ben boşamışım seni demi kıskanıyorsun ondan yapıyorsun dediler halbuki benden sonra 10 kere evlenen kendisi hiç birini kıskanmadım bunda nolduysa birde adam olsa eline bi civi alıp çakamayan adam adam mı şimdi nafaka açtım diye deliriyorlar vermiyceklermiş öyle diyolar hiç bi teblikatı teslim almadılar ztn bide görme gününde kızımı kaçırıp getirmemeleri var 3 saatlik yolu bir yaşındaki bebeğimle gittim aldım geldim kızımı birazda ondan çıksın birazda onun canı sıkılsın istiyorum konu para değil yani

Bu nafaka davasında da o kıstlamayı isteyebilirmiyim

Gelir testi yapıyorşar ya mahkemeyi açarken bizim gelirimiz ondan fazla diye çıkmazmı diye sordum beni onu öyle

Evet kızıma uygunsuz yerlerini göstermişler kızım kadınında babasınında organlarının yerini öğrenmiş 5 yaşında

1000 tl istemiş kadın. 90 ayda öderler artık o 1000 tl ile borçlarını.
Kadının baştan istemediği nafakayı şimdi istemesinin neresi yanlış. Üstelik 1000 tl çerez parası.

Ayy kadın mı cinsel taciz de bulundu. Allah belasını versin ya. Çocuğu babaya göndermeme üzerine mahkeme açın. Taciz tavası da tabi.

Nafaka bağlanır.

Ah ne diyorsunuz mahkemeye çıkmadılar mı nasıl sonuçlandı?
Birde nickinizi değiştirin profil fotoğrafınızı değiştirin sizinse tanınmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…