Acaba kıskanıyorlar mı ?

Çiçek sepeti dururken görümce neden?Havlu koymak banada abes geldi hele gece kalkıp kontrol etmek bilemedim
Gece kalkip kontrol etmek degil kendisi sabah 6da kalktigi icin genelde benden once yatar ee ben uyumaya gittigimde bakarim terlemisse hasta olacagina bi havlu kiyarim yatarim yani ozellikle kalkiota kontrol etmek gibi birsey yok. Cicek konusunda da çok ama çok haklisiniz ama gercekten hic aklima gelmedi

Diğer konudada ebeveynlerin yanında micmic olmak öpmek sarılmak sürekli yanında olmak bana da çok itici geliyor gerek yok bence kıskançlık değil rahatsızlıktır diye düşünüyorum

Hayir iste sorun su ki onlar bin katini yapiyor babalrinin onunde kocasini öpebiliyor ama esim bana askim deyince terbiyesiz oluyoruz. Cicek icinde cok haklisiniz fakat inanin ki hic aklima bile gelmedi
O zaman tepkiyi bırakın eşiniz koysun siz kötü olmayın

Parasını ödedıkten sonra zaten o buket giderdi eşinize.Yani görümcene söylemene gerek yoktuki???Birazcıkta bilerek yapıomuşsunuz gibi geldi.Tabiki sizinde annenızın gelını var siz uçarsınız ama herkes uçmak zorunda değil.Siz bence onların gözüne soka soka yapmaya bayılıosunuz gibi geldi bana.

Ben de tam olarak böyle tahmin etmiştim. Aynen de tahmin ettiğin gibi kıskanıyorlar, kıskandıkları için de sizi yan yana görmeye tahammül edemiyorlar.
Bizim toplumumuz böyle maalesef. Kocan seni dövüp yerlerde sürüklerse tepki vermezler, ama kocan seni öper sarılır severse çıldırırlar. Kimsenin karışmaya hakkı yok arkadaşım. İsteyen öpüşür isteyen sarılır herkes ne istiyorsa onu yapar .

Bence sevin birbirinizi nt güzel ama mesela kendi adınıza görümceniz den çicek istemeniz saçma. Nr yapacaksanız kendiniz yapın. Bende kimse nin aşk işleri için uğraşmak istemem sonuçta banane. Birde sinir oluyorlar madem gözüne sokmak gibi olmuş. Allah agzını İn tadını bozmasın.

ne garip bir aile
tamamen kıskançlık o zaman bu durum, böyle muhafazakarlıkla falan alakası yok.
ben olsam hareketlerime aynen devam ederdim, arada da aman nazar değmesin bize diye nispet bile yapardım.
evlenmeden önce istemediler mi evlenmenizi?

Hayir canim oyle bir durum olsa elbette ki yapmam fakat herkes oyle rahat gorumcem babasinin onunde opuyor kocasini fakat bizim iliskimiz bir tek gözlerine batıyor
Ooo o zaman durum değişir görümce bunu yapıyorsa sizin yaptıklarınız garip geliyorsa onlara kıskançlıktan başka bir şey değil

Nasil bir aile yapiniz var bilmiyorum ama ben ailemin yaninda da kocama askim demem yani neticede bir adi da var arada kullanilabilir. Esim ya da ben de birbirimizin kiyafetini zaten ayni evden geliyoruz cooooktan gormusuzdur durup da milletin yaninda amanda aman cok yakismis diye dillendirmek garip geliyo hala bana. He annesi der cok yakismis o da der ki ay evet ben de cok yakistirdim

Kvde görümce öyle yetişmediyse ayıp karsılıyr olabilir.
Siz de daha mesafeli olun yanlarında.
Kendinize niye durduk yere laf söyletiyorsunuz ki?
Bence cilveleşmek ve onların tepki vermesi sizin de hoşunuza gidiyor:)
Kıskanmak değil,alısık olmadıkları için yadırgıyorlar.
Bile bile cicek yolla demek de gereksiz.
Havluyu zaten hic demiyrm,o hepten komedi:)
Koca adam uykuda terliyorsa kalksn dus alsın.
Havlu koymak nedir

Kim nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor. Zaten önceki yorumlarda farkettiyseniz çiçek sepeti aklıma bile gelmemişti demiştim. Bomboş bir yorum tşk.

Kiskanirlar canim kıskanırlar ben seni çok iyi anladimm eşimle nisanliydik sunnet fotoğrafını bana gostermemisti ayip diye hayret etmiştim yanlizca kafasi vardi fotoğrafta halbukii maksat muhabet olsunn hepsi ayni bunlarinn

Valla koruma altına alınması gereken gorumcelerdensiniz

eğer mutluysan,mutluluğunda samimi olduklarını hissediyorlarsa kıskanırlar,hayat böyle

Benim eşimin ailesinde de oldu başlarda resmen eşime kuma gitmiş gibiydim
Ama ;
Öncelikle tutucu ,muhafazakar vs olarak buyuemedim o düşüncede değilim ailemde değildir ama.kendi kişiliğim gereği kız arkadaşlarımla bile aşırı samimi olmam .O yüzden yapanı yqdirgamam ama asla eşimle birilerinin yanında el ele kol kola vs oruramiyorym qrkadassim bile olsa yani sevmiyorum ayıp vs olduğundan değil gereksiz geliyor .Eşim sever mesela elini omzuma atar,belime sarılır elimi tutar ama ben geriliyorum nedense ..

Mesela eve girdikten sonra hala.el.ele durmanın benim.icin bir mantığı yok gerek var mı ? Yada bir eşim hasta vs olmadığı sürece havlu filan koymam uyurken ki hastayken de koymam terledikce üzerini degistirtip ılık suya sokturururum .Oğluma da koymam öyle havlu ,bez vs .Tabiki özen gosteek güzel ama gece uyuyo diye havlu koymak biraz annecilik gibi tabı benim düşüncem ...

Son olarak kendi kızları yapınca batmaz .Benim görümce de anasının babasının yanında kocasının bacağına yatar ayaklarını havaya fiker ,boynunu vs öper gidiklar vve kv 32 disi gözükür ve yapsam ahlaksız olurum

Kiskanirlar canim kıskanırlar ben seni çok iyi anladimm eşimle nisanliydik sunnet fotoğrafını bana gostermemisti ayip diye hayret etmiştim yanlizca kafasi vardi fotoğrafta halbukii maksat muhabet olsunn hepsi ayni bunlarinn
Seninki de bi başka. Benimde ilk gece eve gittik yatak odamda perde yoktu eşim bu ne dedi annesi yetişmedi oğlum yarın alacaz dedi yalan olduğuna eminim çünkü bizim düğün daha erken olacaktı salon bile tutulmuştu cenazemiz olduğu için ertelenmişti. Artık amaç neydi o zaman çözemedim

Havlu koymak haricinde bir gariplik görmedim erkek evladiniz varsa lütfen kendi havlusunu kendi koyabilecek kapasitede yetiştirin ilerde embesil gibi davranıp gelinin başına ekşimesin

Örnek: ben bugün ne giyicem hanım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…