Acaba kıskanıyorlar mı ?

Ya ben de çok vicik vicik iliskileri sevmiyorum.
Hani su eli, kolu, gozu rahat durmayan surekli bir temas halinde olan ya da surekli cilvelesen ciftlerin yaninda geriliyorum.

Belki onlar geldiginde daha cok abartiyorsunuz oysa onlar belki biraz toparlanmanizi, tek basiniza evde olmadiginizi topluluk icinde oldugunuzu bilmenizi istiyorlardir.
Bu oglum/kardesim sevilmesin demek degil, bunu kendilerine bir saygisizlik kabul ediyorlar bence.

Hem kvalide hem gorumce rahatsiz oluyorsa azicik kendinize dikkat etmeye calisin.
Ve nolur baska okuyanlar ve boyle olanlar varsa Allah adini verdim bakin, az otede cilvelesin ya

Sorun sizde.
Acil tedavi olun.
Bizde evliyiz ve kadınız.
Kadın kadını anlar ve bilir.
Niyetiniz gayet açık.
Oğlunuz benim ve en çok beni seviyo imajı çizmek.
Gereksiz detaylarla uğraşıyorsunuz sanırım çol boş vaktiniz var.

Yapı meselesi bence. Onlar eşlerinden görmediği için, sürekli ayıp günah diye baskılandıkları için onlara tuhaf geliyor. Biz de eşimle öyleydik ama bu kez benim aileme tuhaf geldi çünkü bizde büyüklerin yanında yan yana dahi oturmaz bizimkiler. Ama ben hiç takmadım. Birinde de kvdede iken eşim gelip bayaa şapur şupur öpmüştü beni ki ben de utanmıştım annesi var diye ertesi gün kv eşime kızmış anne yanında öyle öpülür mü utanman yok mu senin diye eşim de na var ya namahremi öpmedim ya helalimi öptüm demiş ama ben çok utanmıştım.

Havlu koymak haricinde bir gariplik görmedim erkek evladiniz varsa lütfen kendi havlusunu kendi koyabilecek kapasitede yetiştirin ilerde embesil gibi davranıp gelinin başına ekşimesin

Örnek: ben bugün ne giyicem hanım ?
Kesinlikle eşim sağolsun o konuda çok faydasını gördüm .O yüzden oğluma da öğretiyorum 3,5 yaşında çamaşır bulaşık makinesini birlikte doldurup boşaltır cakustiriruz ,evi temizlerken birlikte yapıyoruz biraz yavaş oluyor ama olsun :) yarın öbür gün olurda o günleri görürsek erkeğim diye camis gibi yayılıp hizmet beklemesin yardım etsin esine ömrüm olur görürsem zaten terliği firlatirum da 😂

Kim nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor. Zaten önceki yorumlarda farkettiyseniz çiçek sepeti aklıma bile gelmemişti demiştim. Bomboş bir yorum tşk.
İşine gelmeyince boş yorum.Buda güzel.Bomboş oldunu düşünüosan yazmazsın hem yorum yap diyip hemde bomboş yorum demende ayrı bi olay.😺😺😺😺

Bebek mi koca adamın sırtına havlu koyuyorsunuz... Çiçek konusu da, görümceden istemeniz gereksiz olmuş. Bazı aileler aşkım vs denmesini doğru bulmuyor. Onlara göre davranın ya da bu sözlere kulak asmayın. Ben kendi ailemin yanında aşkım demem, eşimin ailesinin yanında derim

Sorun sizde.
Acil tedavi olun.
Bizde evliyiz ve kadınız.
Kadın kadını anlar ve bilir.
Niyetiniz gayet açık.
Oğlunuz benim ve en çok beni seviyo imajı çizmek.
Gereksiz detaylarla uğraşıyorsunuz sanırım çol boş vaktiniz var.
Senin su yorumu yazacak kadar bos vaktim yok. Art niyetli olmamanizi tavsiye ederim

Ya farkettiğim birşey var ki insanlar tek doğruyu kendi doğrusu sanıyor .
Herkesin hayatı yaşayış biçimi farklı . Herkesin ilişki dinamiği farklı . Kimisi eşiyle millet içinde samimiyetten hoşlanmaz , gayet normal . Kimisi de “insanlar içinde eşimle fazla samimi görünmemeliyim” diye aklından dahi geçirmez . Buda normal. Herkes normali neyse öyle davranır .
Tanıştığımız günden beri sevgilime adıyla nadir seslenmişimdir . Aşkım, hayatım şeklinde hitap ederiz ve bu bizim rutinimiz . Şimdi ben millet içinde aşkım aşkım dediğim için gösteriş meraklısı mı oluyorum bazı mantıksız mantıklara göre ? Alıştığım bir hitap ve davranış biçimim var . Bende böyle rahatım . Başkalarının yanındayken farklı davranmıyorum.
Yok sırtına havlu koymaymış vs bunlar gereksiz tartışmalar . Burada önemli olan ilişki dinamiğindeki genel profil . İlişkide yapılan eylemden her iki tarafta mutluysa ben bunda sorun göremiyorum.
Konu sahibi nasıl mutluysanız içinizden gelen neyse öyle davranın
Mutluluğunuz daim olsun

Okudum okudum, cevap yazmadan duramadım. Ne havluymuş arkadaş? Millete dert olmuş. Şahsen ben ne zaman sağlam hasta olsam, ilk işim sırtıma havlu koymaktır, malum kendi kendine biraz zor oluyor, neden eşim / annem Vs. yardım etmesin ki? Onun dışında ilişkiniz sizi ilgilendirir ki ben bu konuda ketumumdur biraz, ama abim/ kardeşim böyle mutlu görünecek, ben de mutluluktan uçarım. Kendileri kendi ilişkilerinde böyle davranacaklar ve gelip sizi eleştirecekler Ha? Ben olsam görüşme sıklığını daha da azaltıp, hal ve hareketlerime aynen devam ederdim. Herkesin ( bence Sosyal medya sevgi pıtırcıklığı dışında- çok ama çok yapmacık buluyorum) istediği gibi bunu yaşamaya hakkı vardır.

X