- 2 Aralık 2011
- 2.938
- 8.865
-
- Konu Sahibi MusMutlu00
Kesinlikle aynı fikirdeyim.Havlu koymak haricinde bir gariplik görmedim erkek evladiniz varsa lütfen kendi havlusunu kendi koyabilecek kapasitede yetiştirin ilerde embesil gibi davranıp gelinin başına ekşimesin
Örnek: ben bugün ne giyicem hanım ?
Kesinlikle eşim sağolsun o konuda çok faydasını gördüm .O yüzden oğluma da öğretiyorum 3,5 yaşında çamaşır bulaşık makinesini birlikte doldurup boşaltır cakustiriruz ,evi temizlerken birlikte yapıyoruz biraz yavaş oluyor ama olsun :) yarın öbür gün olurda o günleri görürsek erkeğim diye camis gibi yayılıp hizmet beklemesin yardım etsin esine ömrüm olur görürsem zaten terliği firlatirum daHavlu koymak haricinde bir gariplik görmedim erkek evladiniz varsa lütfen kendi havlusunu kendi koyabilecek kapasitede yetiştirin ilerde embesil gibi davranıp gelinin başına ekşimesin
Örnek: ben bugün ne giyicem hanım ?
İşine gelmeyince boş yorum.Buda güzel.Bomboş oldunu düşünüosan yazmazsın hem yorum yap diyip hemde bomboş yorum demende ayrı bi olay.Kim nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor. Zaten önceki yorumlarda farkettiyseniz çiçek sepeti aklıma bile gelmemişti demiştim. Bomboş bir yorum tşk.
Senin su yorumu yazacak kadar bos vaktim yok. Art niyetli olmamanizi tavsiye ederimSorun sizde.
Acil tedavi olun.
Bizde evliyiz ve kadınız.
Kadın kadını anlar ve bilir.
Niyetiniz gayet açık.
Oğlunuz benim ve en çok beni seviyo imajı çizmek.
Gereksiz detaylarla uğraşıyorsunuz sanırım çol boş vaktiniz var.
İşte sonra gelsin eşim beni kadın olarak değil anne olarak görüyor konularıNe bilim hastaydi kiyamadim ne olcak dedim koydum bi havluama eger geceleri benden once uyursa bakarim sürekli sırtına bunu degistiremiyorum
Hmm okiSenin su yorumu yazacak kadar bos vaktim yok. Art niyetli olmamanizi tavsiye ederim