Acaba kıskanıyorlar mı ?

Ben de cok miçmiç, yapış yapış yasarim iliskilerimi. Durakta bir vedalasiriz,sanirsin ulke degistiryorum. Bana cok guzel ve normal geliyor. O yuzden sizi anliyorum
Ama olayin oznesi siz degilseniz hakikaten insanin icini bayiyor yaa... ben de kendim disinda siyam ikizi gibi olan ciftlere uyuz oluyorum. Ablam da oturmaya gelirdi mesela, kocasinin elini birakma yanindaki koltuktan ayrilmazdi. Zaten iki saat sonra evinize gideceksin, koca da dag gibi masallah duruyir yani oldugu yerde. Kacmayacak belli :) bari iki saat misafirlikte baskalariyla ilgilen, bi ayril sohbet et 😂
O yuzden size de hak verdim karsi tarafa da. Bence kiskanmiyorlar ama rahatsiz oluyorlar sevgi sovlarindan. Hic umursamayın, boyle devam edin... gormek istemeyen kafasini cevirsin
Sorun su ki bizim yaptigimizin bin katini gorumcelerim kocalarına yapiyor herkesin icinde fakat biz rahatsız olmuyoruz ama esim bana askim deyince yada el ele tutusunca gozlerine batiyor yanlis oluyor terbiyesiz oluyoruz onu anlamiyorum

Merhaba hanimlar. Direk konuya giricem. Biz esimle severek evlendik aramiz gayet iyidir ve cok guzel bir evliligimiz var. Ve esimin ailesi tarafindan beni rahatsiz eden seyler var. Mesela ornek olarak esim ailesinin yaninda bana askim yada canim bebegim vs dedigi zaman esimin annesi ve ablalari cok bozuluyor suratlarını asıyorlar. Esim benim istediklerimi yapinca veya ben istiyorum diye biyere gittigimiz de buna bu kadar yuz verme tepene biner diyorlar. Esime onlarin yaninda iltifat edince askiniz vicik vicik diyorlar. (Onlarin yaninda ozel yaptigim bisey degil bu esim guzel seyler soyleyince yer ve zaman farketmeden cevabini veriyorum). Mesela bayramin ilk gunu esimin ailesine gittik el ele girdik iceri kaynanam dedi ee tamam birakin artik gece gunduz berabersiniz doymuyor musunuz birbirinizden. Disarda bizi gorduler bi ara bankta oturuyorduk esimin kolu omuzumdaydi gorumcem geldi once morali bozuldu sonra dedi ki simdi ki genclerde terbiye de kalmamis gidin askinizi evinizde yasayin bu ne boyle park koselerinde falan filan yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum o benim esim sonucta. Mesela esim birgün cok hastaydı kaynanam gulde bizdeydi esim cok terlemisti sirtina bi havlu koydum terleyince soyle degistireyim dedim baska havlu koyalim diye kaynanam diyo ne gerek var birak iyilesir bir iki gune. Yani insan sevinmeli bence bu durumda oglumu ne kafar seviyor deger veriyor diye. Ve son olarak ben annemlerdeyim sehir disindayim suan dun babalar günü icin küçük gorumceme rica ettim babalar gunu icin esime bir buket cicek yaptirip gonderebilir misin benim adima diye bana verdiği cevap sizin ask islerinizle ugrasamam nasil hallediyorsan hallet bizi bulastirma oldu. Sizce ben mi abartiyorum yoksa bunlar normal seyler mi düşündükçe kiskandiklari geliyor aklima. Benimde annemin gelini var ve bunları yengem abime yaparda herhalde biz mutluluktan havaya ucariz ne bilim yani.
Kac yilllik evlisiniz

Herkesin ilişkisi farklı canım. Onlar öyle yaşamaktan hoşlanmıyorlar. Sen nasıl mutlusan öyle yap. Ayrıca ben de çok hasta olduğum zaman eşim de sırtına havlu koyar, o çok hasta olursa ben de koyarım. Geçen çok rahatsızlandı yemek bile yiyemiyordu ben yedirdim. Eşler iyi günde kötü günde boşuna dememişler.
Aynen bende oyle düşünüyorum yorumunuz icin tesekkur ederim. Sizinkide daimi olur insallah 😊

Kıskanıyorlar mı bilmem ama sanki siz biraz milletin gözüne mi sokuyorsunuz diye düşündüm çiçeği çiçeksepetinden gönderebilirdiniz niye bile bile onlara rica ettiniz ? Eşinizle bu şekil olmanız normal ama misal benim babama göre normal anneme göre ayıp annemin yanında yapmam o böyle görmüş böyle geçirmiş ona göre eşimi yanağından öpmem bile aaa ayıp bir şey e bu saatten sonra annem değişmeyeceğine göre ben onu idare ediyorum
Hayir iste sorun su ki onlar bin katini yapiyor babalrinin onunde kocasini öpebiliyor ama esim bana askim deyince terbiyesiz oluyoruz. Cicek icinde cok haklisiniz fakat inanin ki hic aklima bile gelmedi

Kiskanmiyorlardir ama yanlarinda boyle onlara gore cıvık davranislarda bulunulmasindn da hoslanmiyorlardir.
Benim yetistirilme tarzimda da yoktur boyle seyler, o yuzden ben de ne kendi ailemin yaninda ne esimin ailesinin yaninda esiminle tensel temas kurmam, askim cicegim bocegim muhabbeti yapmam, cıvık gelir.
Bu bazı ailelerde buyuklerin yaninda sigara icilmemesi ya da ayak uzatilmamasi gibi, bizde de aile yaninda gereksiz sevgi gosterisi yapilmiyor...
Iste bu ailede herkes herşeyi yapiyor fakat bizim yaptigimiz gozlerine batıyor

Bende tam bunları yazacaktım. Bizde de öyle saygıdan dolayı. Büyüklerin yanında bu şekilde davranılmaz. Belki o yüzden tuhaf geliyordur onlara.
Hayir canim oyle bir durum olsa elbette ki yapmam fakat herkes oyle rahat gorumcem babasinin onunde opuyor kocasini fakat bizim iliskimiz bir tek gözlerine batıyor

Eşimin ailesiyle görüştüğümüz zamanlarda ben yeni evliydim, ne zaman oraya gitsek kaynanam neredeyse kucağına otururdu eşimin. İki kişilik koltukta yanyana otururduk mesela. Ben su almaya giderdim bi gelirdim benim yerime geçmiş. Eşim beni hep gözünün önünde ister. Kaynanam inadına beni onun oturttuğu yerlerden kaldırır göremeyeceği yerlere oturtmaya çalışırdı. Bir sürü şey. Çok kiloluydum evlendiğimde, bunun nesini beğendin filan derdi...

Ben genelde annedir, olur diye düşünüp ses etmeyen taraftım. Ne önemi var 2 saat orada öyle davranırdı, sonra adam yine benim yanımdaydı. Ama eşim beni koruduğu için en son onların arası bozuldu maalesef...

Bazen öyle kıskançlıklar oluyor aile içinde yapacak birşey yok. Siz böyle seviyorsunuz birbirinizi alışacaklar. Yalnız çiçek olayı yanlış olmuş, çiçek sepeti vb bir sürü site var artık kendin söyleyebilirdin.

Eşimde bana masaj yapar mesela sırtıma olsun ailesnin yanında gorumcem abi bana b soyle masaj yapmadın der gezmeye gderiz bnde gelseydim der kaynana bzle tatile gtmek ister felan falan nereliler allasen ?
Diyarbakirlilar ve ben batili oldugum icin ilk basta beni hic istemediler. Ve ailesi cok asiri rahat bir aile yok kocasi opmus yok canim demis yok bebegim demis bunlara takilmazlar hadlerindrn fazla rahatlar fakat bir tej bizim yaptiklarimiz gozlerine batıyor

Eşimin ailesiyle görüştüğümüz zamanlarda ben yeni evliydim, ne zaman oraya gitsek kaynanam neredeyse kucağına otururdu eşimin. İki kişilik koltukta yanyana otururduk mesela. Ben su almaya giderdim bi gelirdim benim yerime geçmiş. Eşim beni hep gözünün önünde ister. Kaynanam inadına beni onun oturttuğu yerlerden kaldırır göremeyeceği yerlere oturtmaya çalışırdı. Bir sürü şey. Çok kiloluydum evlendiğimde, bunun nesini beğendin filan derdi...

Ben genelde annedir, olur diye düşünüp ses etmeyen taraftım. Ne önemi var 2 saat orada öyle davranırdı, sonra adam yine benim yanımdaydı. Ama eşim beni koruduğu için en son onların arası bozuldu maalesef...

Bazen öyle kıskançlıklar oluyor İle içinde yapacak birşey yok. Siz böyle seviyorsunuz birbirinizi alışacaklar. Yalnız çiçek olayı yanlış olmuş, çiçek sepeti vb bir sürü site var artık kendin söyleyebilirdin.
Cicek konusunda cok ama cok haklisiniz malesef hic aklima bile gelmedi

Ay simdi bi'sey dicem ama bana da abarti geldi. Ablamla esi de ayni sizin gibiydi. Bizim yanimizda boyle birbirlerini ilk defa gormusler gibi oy ben sana ölürüm vs vicik vicik. Iste araba surerken bile omzuna yatmalar falan.
Bu arada evliyim ve evliliğimde de gayet mutluyum kiskanmiyorum yani. Ama insanlarin içinde de ilk defa gormus gibi davranmak bana komik geliyo😂 sanki boyle ispat etmeye calisir gibi.
Esinin de karisi ol bence annesi degilsin sonucta terlerse ustunu degistirebilecek yasta😞
Hayir oyle asiri bir sey yapmiyorum sadece birbirimize adimizla hitap etmeyiz. Ee esim kalkip bana onlarin yaninda bu kiyafet cok yakismis yada bugun cok guzel olmussun derse sus konudma ayip mi diyeyim yani. Soylerse cevabini veriyorum. Ben disarda tabiki de esimin elini tutup gezecem yada koluna girecem bu gayey normal degil mi sizce çünkü o benim kocam. Onlarin takildigi iste bu basit seyler abarti bisey yaptigi mi dusunmuyorum

Sunumlu gelincik konusu bu.
Sizi kimse kıskanmıyor sadece komik geliyor emin olun.
Sunumlu gelincik ne ya Allah askina su yazdiklarimi tekrar okur musunuz rica etsem orda abarti olan tek bir sey var mi ? Ben esimle disari ciktigim da tabiki elini tutacam yada bana hayatim dediğin de elbette canim diyecem cunku esim yani. Onlarin takildigi seyler bu basit seyler ben demiyorum ki her gittigimiz fe ben kalkip esimin basina oturuyorum evin icinde el ele geziyoruz yada surekli sariliyoruz

Merhaba hanimlar. Direk konuya giricem. Biz esimle severek evlendik aramiz gayet iyidir ve cok guzel bir evliligimiz var. Ve esimin ailesi tarafindan beni rahatsiz eden seyler var. Mesela ornek olarak esim ailesinin yaninda bana askim yada canim bebegim vs dedigi zaman esimin annesi ve ablalari cok bozuluyor suratlarını asıyorlar. Esim benim istediklerimi yapinca veya ben istiyorum diye biyere gittigimiz de buna bu kadar yuz verme tepene biner diyorlar. Esime onlarin yaninda iltifat edince askiniz vicik vicik diyorlar. (Onlarin yaninda ozel yaptigim bisey degil bu esim guzel seyler soyleyince yer ve zaman farketmeden cevabini veriyorum). Mesela bayramin ilk gunu esimin ailesine gittik el ele girdik iceri kaynanam dedi ee tamam birakin artik gece gunduz berabersiniz doymuyor musunuz birbirinizden. Disarda bizi gorduler bi ara bankta oturuyorduk esimin kolu omuzumdaydi gorumcem geldi once morali bozuldu sonra dedi ki simdi ki genclerde terbiye de kalmamis gidin askinizi evinizde yasayin bu ne boyle park koselerinde falan filan yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum o benim esim sonucta. Mesela esim birgün cok hastaydı kaynanam gulde bizdeydi esim cok terlemisti sirtina bi havlu koydum terleyince soyle degistireyim dedim baska havlu koyalim diye kaynanam diyo ne gerek var birak iyilesir bir iki gune. Yani insan sevinmeli bence bu durumda oglumu ne kafar seviyor deger veriyor diye. Ve son olarak ben annemlerdeyim sehir disindayim suan dun babalar günü icin küçük gorumceme rica ettim babalar gunu icin esime bir buket cicek yaptirip gonderebilir misin benim adima diye bana verdiği cevap sizin ask islerinizle ugrasamam nasil hallediyorsan hallet bizi bulastirma oldu. Sizce ben mi abartiyorum yoksa bunlar normal seyler mi düşündükçe kiskandiklari geliyor aklima. Benimde annemin gelini var ve bunları yengem abime yaparda herhalde biz mutluluktan havaya ucariz ne bilim yani.
Oooh kudursunlar😛Siz aşkınızı doya doya yaşayın şimdi böyle güzel sevdalar bulmak kolay degil tüüü maşallah😍Eşiniz tek erkekse ailede böyle paylasamama durumu olabilir veya kendi iliskilerinde güzel bir iletisim bulamadıklarinsan anlayamıyor veya anlamak istemiyorlardir.Siz her onlarla görüşeceginiz zaman bol miktarda nazar dualari edin.Evinizden sevgi,saygı ve merhamet eksik olmasin

Eşiniz size sövüp sayan hergün dayak atan bir adam olsaydı da bu kadar bozulup tepki verirler miydi acaba en çok bunu merak ettim.
Tabiki de hayir. Cunku bir ara kaynanam guldeydik elimde caydan vardi bahceye goturuyordum orda oturuyorduk onumden birden kedi cikinca cok korkmustum caydani panikle elimden attim esim bi anda kalkti ustume dokuldu sandi bisey olmadigini gorunce kizdi biraz kucucuk kedidin mi korktun ya kendini yaksaydin ya soyle olsaydı falan filan sesini yukseltti biraz kaynanam ordan bagiriyor oglum ben olsaydim cakardim agzina bi tane el kadar hayvandan korkuyor oda bizim gibi can yani ne yapabilir ona dedi pekte sevinmisti o zaman esim beni azarladigi icin

Oooh kudursunlar😛Siz aşkınızı doya doya yaşayın şimdi böyle güzel sevdalar bulmak kolay degil tüüü maşallah😍Eşiniz tek erkekse ailede böyle paylasamama durumu olabilir veya kendi iliskilerinde güzel bir iletisim olmadıklarından anlayamıyor veya istemiyorlardir.Siz her onlarla görüşeceginiz zaman bol miktarda nazar dualari edin.Evinizden sevgi,saygı ve merhamet eksik olmasin
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin 😊 aslinda onlara ters hir durum olsa asla yapmam yanlarinda esim yapsa terslerim dakat herkes asiri rahat kim ne isterse yapar isteyen babasinin onunde kocasini oper bana boyle karismalari zoruma gidiyor. Yani kendilerinde olan birseyi baskasinda yadirgiyorlar cok yanlis

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin 😊 aslinda onlara ters hir durum olsa asla yapmam yanlarinda esim yapsa terslerim dakat herkes asiri rahat kim ne isterse yapar isteyen babasinin onunde kocasini oper bana boyle karismalari zoruma gidiyor. Yani kendilerinde olan birseyi baskasinda yadirgiyorlar cok yanlis
Evin en kucuguymus ondan böyle bence daha gozlerinde bir cocuk gibi goruyolar demek yuvadan ucmasina alisamamislardir.Mustakbel yengem erkek kardeşime yapsa kiskanirdim paylasamam ama bi yandan da oh ne guzel seviyor derim ama kiskandigimi bariz belli etmem.Annemden ve benden guzel bakiyorsa ne mutlu😊

Evin en kucuguymus ondan böyle bence daha gozlerinde bir cocuk gibi goruyolar demek yuvadan ucmasina alisamamislardir.Mustakbel yengem erkek kardeşime yapsa kiskanirdim paylasamam ama bi yandan da oh ne guzel seviyor derim ama kiskandigimi bariz belli etmem.Annemden ve benden guzel bakiyorsa ne mutlu😊
Yani bizde de oyle benimde bir yengem var bu yaptiklarimi o yapsa gercekten cok cok mutlu oluruz. Anlam veremiyirum onlara

Herkesin yetistirilme sekli farklidir gulun ve gecin bukadar takilmayin :)

X