- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
-
- Konu Sahibi MusMutlu00
Her seyi gectim, cicekciyi arayip bunu kendiniz de halledebilirsiniz. Sehir disinda olmak bir bahane degil.
Bence gosteris icin yaptiginiz icin insanlara batiyor olabilir.
Onca kisi bunu dusunuyorsa bir haklilik paylari olmali.
Abarttiginizi dusunuyorum. Nickiniz bile musmutlu.
Görümcem olur musun ?Bu kaynanalar,görümceler niye k.çlarının üstünde rahat durmazlar anlamam?
Ya bende görümceyim.
Kızı rahatsız ederim diye aramaya çekiniyorum.
Gözümün önünde tam bir aşk pıtırcıkları gibi takılıyorlar.
Ben aksine mutlu oluyorum. Mesela düğünleri var yakın zamanda abime alttan alttan aman abi bak kız kardeşlerin var seninde. Bize nasıl davranılmasını istiyorsan veya bize ne yapılmasını istiyorsan o şekilde hareket et.
Ne maddi ne manevi hiçbir şeyde gözünü bırakma.
Yani diyeceğim o ki eşşek olmamak bu kadar zor değil.
Neden? Kızım küçük olduğu için onun adına hediye alıp kızıma verdirdim. Bizde kutladık yaniEşinin babalar gününü kutlamak ne alaka?
Bana saçma geliyor. Sözle kutlarsin o tamam. Ama sonuçta sizin babanız değil. Kızınız büyüyünce alır hediyesini.Neden? Kızım küçük olduğu için onun adına hediye alıp kızıma verdirdim. Bizde kutladık yani
Ayrı şehirdeyken bende çiçek yollamam. Zaten erkeğe çiçek verilmesi saçma geliyor bana ama hediye almakta sorun yok bence. Bende eşimin annesi değilim ama oda anneler gününde kızımızın adına bana hediye alıyor.Bana saçma geliyor. Sözle kutlarsin o tamam. Ama sonuçta sizin babanız değil. Kızınız büyüyünce alır hediyesini.
Hele ayrı sehirdeyken çiçek göndermek vs...
Esimin ailesinde de böyle mesela ben kv' me kalmaya gittigimde esimle bi yatakta beraber uyuyamazmışım ayıpmış. Duyunca şok oldum.bence kıskançlıktan ziyade, biraz tutucu ve kusura bakmayın ama gerikafalı bir aile gibi geldi.
hani bazı ataerkil aileler böyle şeyleri ayıp karşılıyor ne yazık ki hala.
Beni ilgilendiren birşey yok alın, eşiniz de alsın. Sadece bana saçma geldiğini belirttimAyrı şehirdeyken bende çiçek yollamam. Zaten erkeğe çiçek verilmesi saçma geliyor bana ama hediye almakta sorun yok bence. Bende eşimin annesi değilim ama oda anneler gününde kızımızın adına bana hediye alıyor.
Terleyince havlu koymaktansa banyo yapip üst baş değiştirmeyi tercih ediyorum.Allah aşkına siz kendi sırtınıza havlu koyabiliyor musunuz
Sonunda ne demek istediğimi anlayan akli selim bir insanCiddi misiniz?
Hastayken neyse de gece koca adamın gece terleyip terlemediği kontrol edilir mi yahu? Ben küçük oğluma yapıyorum onu.
Eşinize annelik yapmanız doğru bir davranış ve ilişki şekli değil. Arkadaşlar bunu anlatmak istedi bence.
Siz sevgiden deseniz de bu genel geçer bir kuraldır.
Benim de anaç bir yapım var ben de eşimi seviyorum, ama hastayken halsizse gidip kuru kıyafet getiririm. Kendi giyebilir ameliyatlı falan değil sonuçta. Hem bez koymaktan daha pratik.
He siz bu sürekli çocuk gibi kontrol etmelerden zevk alırsınız orası sizin bileceğiniz iş, ama sizin ki abartılı bir davranış biçimi. Net.