Acaba kıskanıyorlar mı ?

Evet tavırlar gıcık. Ama bunlara rağmen görümcenizden çiçek göndermesini istemeniz de bile bile lades olmuş
+1
sanki inadına yapmış gibi

konu sahibi bende birbirini seven çiftler görünce çok hoşuma gider mutlu olurum
bizim de eşimle öyle büyük sıkıntılarımız falan yoktur maşallah

sadece bazı çiftler herşeyi devasa abartır heryerde yapış yapış gezer heh onlardan hoşlanmam
buldumcuk gibi
sizde öyleyseniz gına gelmiştir onlara da

Erkekleri bu kadar cocuk gibi şımartmak iyi değildir ki kıskanılacak nir taraf görmedim vıcık vıcık hiç tarzım olmayan bir ciftsiniz evli barklı kocaman insanların liseli gibi parklarda omuz omuza oturmasıda ilginc vallahi ben kıskanılacak bir sey görmedim. Bende eşimle ilgilenirim eşimde benimle ilgilenir ama başkalarının yanında bu kadar iç içe gözükmekten hoslanmam

Konuyu ve yorumları okudum sanmıyorum kıskandıklarini ,
Kusura bakmayın ama böyle vıcık vıcık olan evlilere bende sinir oluyorum. Bizde de var böyle biri her an eşiyle el ele pozlar hikayeye koymalar kiskanmak değilde gözümüze sokar gibi ne bileyim ben nazardan korkar yapmam bunu heralde.
Ayrıca sizden birşey isteyecegim bir kaç sene sonra yine konu açın lütfen havlu nerde olacak merak ediyorum

Vallaha siz o insanları takmayın. Insanlar böyle laflara neden gerek duyuyor anlamıyorum. Havlu meselesine gelince: Eşler birbirine hasta oldukları zaman yardım edip daha çok ilgi göstermesi güzeldir. Siz siz olun başkalarını fazla karıştırmayın gerisinin önemi yok :KK37:

Hakikaten vicik vicik bir iliskiniz var. Gicik olmalari normal. Aile buyuklerinin yaninda askim bebegim demeler filan cok itici geldi banada.
Hayır onlar yapmasaydı bende yapmazdım görümcem babasının önünde kocasını öper aşkım der bunu gayet normal karışıyorlar ama ben ve eşim birbirimize bakmaya korkuyoruz hemen suratlar asılıyor falan çokta abartı bişey yaptığımı düşünmüyorum

Kvnzn tepkileri normal bence bende ilk başlarda öyle sanmstm ama değil eşim bi kere annesinin yanında yanağıma bı makas attı Allah senmisin yapan 1 senelik falan evliyiz hössssttt dedi annesi ayıp oğlum anan var git evinde yap eşim utandı tabi ne yaptm anne abartma dedi 😱😱 yani böyle şeyler olabiliyor kvgiller arasında tam olarak sebebini çözemedim ben kıskanıyor desem değil oğlu hasta olsa umru olmaz ben dolanrm etrafında yoksam bile gelmez öyle Oğulcu bı kadın değil yani asla ama o konularda sevmiyorlar demek bunun altında kendi eşlerinden göremedikleri yatıyor olabilir onu çok hissediyorm eşim bana bişey yapınca kpde diyor sen de yapsana diye🙈🙈
Hayır bide kendileri bin katını yapıyor ben niye elini tutuyor muşum niye bana aşkım diyormuş? Benim eşim sonuçta bu gayet normal değil mi bi parkta oturup kolunu omzuma aramayacak mı yada ne bilim onların yanında bana kıyafetin çok yakışmış diyemeyecek mi. Görümcem kalkıp babasının önünde kocasını öper kimseden ses çıkmaz

Kıskançlık değil bence eşler ailelerin yanında bu kadar birbirlerine yapışmamalı hele havlu yani koca adam bence kendi de halledebilir. Çiçek konusunda da netten sipariş verebilirsiniz bende sevmem angarya işleri.

Eşimde bana masaj yapar mesela sırtıma olsun ailesnin yanında gorumcem abi bana b soyle masaj yapmadın der gezmeye gderiz bnde gelseydim der kaynana bzle tatile gtmek ister felan falan nereliler allasen ?

Merhaba hanimlar. Direk konuya giricem. Biz esimle severek evlendik aramiz gayet iyidir ve cok guzel bir evliligimiz var. Ve esimin ailesi tarafindan beni rahatsiz eden seyler var. Mesela ornek olarak esim ailesinin yaninda bana askim yada canim bebegim vs dedigi zaman esimin annesi ve ablalari cok bozuluyor suratlarını asıyorlar. Esim benim istediklerimi yapinca veya ben istiyorum diye biyere gittigimiz de buna bu kadar yuz verme tepene biner diyorlar. Esime onlarin yaninda iltifat edince askiniz vicik vicik diyorlar. (Onlarin yaninda ozel yaptigim bisey degil bu esim guzel seyler soyleyince yer ve zaman farketmeden cevabini veriyorum). Mesela bayramin ilk gunu esimin ailesine gittik el ele girdik iceri kaynanam dedi ee tamam birakin artik gece gunduz berabersiniz doymuyor musunuz birbirinizden. Disarda bizi gorduler bi ara bankta oturuyorduk esimin kolu omuzumdaydi gorumcem geldi once morali bozuldu sonra dedi ki simdi ki genclerde terbiye de kalmamis gidin askinizi evinizde yasayin bu ne boyle park koselerinde falan filan yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum o benim esim sonucta. Mesela esim birgün cok hastaydı kaynanam gulde bizdeydi esim cok terlemisti sirtina bi havlu koydum terleyince soyle degistireyim dedim baska havlu koyalim diye kaynanam diyo ne gerek var birak iyilesir bir iki gune. Yani insan sevinmeli bence bu durumda oglumu ne kafar seviyor deger veriyor diye. Ve son olarak ben annemlerdeyim sehir disindayim suan dun babalar günü icin küçük gorumceme rica ettim babalar gunu icin esime bir buket cicek yaptirip gonderebilir misin benim adima diye bana verdiği cevap sizin ask islerinizle ugrasamam nasil hallediyorsan hallet bizi bulastirma oldu. Sizce ben mi abartiyorum yoksa bunlar normal seyler mi düşündükçe kiskandiklari geliyor aklima. Benimde annemin gelini var ve bunları yengem abime yaparda herhalde biz mutluluktan havaya ucariz ne bilim yani.
Kıskanıyorlar mı bilmem ama sanki siz biraz milletin gözüne mi sokuyorsunuz diye düşündüm çiçeği çiçeksepetinden gönderebilirdiniz niye bile bile onlara rica ettiniz ? Eşinizle bu şekil olmanız normal ama misal benim babama göre normal anneme göre ayıp annemin yanında yapmam o böyle görmüş böyle geçirmiş ona göre eşimi yanağından öpmem bile aaa ayıp bir şey e bu saatten sonra annem değişmeyeceğine göre ben onu idare ediyorum

Hayır bide kendileri bin katını yapıyor ben niye elini tutuyor muşum niye bana aşkım diyormuş? Benim eşim sonuçta bu gayet normal değil mi bi parkta oturup kolunu omzuma aramayacak mı yada ne bilim onların yanında bana kıyafetin çok yakışmış diyemeyecek mi. Görümcem kalkıp babasının önünde kocasını öper kimseden ses çıkmaz
Sizinkiler bariz kıskanıyor o zaman 😏 çünkü kendileride yapıyormuş Amman hiç çekilmez bu kıskançlık olayıda.

Ay simdi bi'sey dicem ama bana da abarti geldi. Ablamla esi de ayni sizin gibiydi. Bizim yanimizda boyle birbirlerini ilk defa gormusler gibi oy ben sana ölürüm vs vicik vicik. Iste araba surerken bile omzuna yatmalar falan.
Bu arada evliyim ve evliliğimde de gayet mutluyum kiskanmiyorum yani. Ama insanlarin içinde de ilk defa gormus gibi davranmak bana komik geliyo😂 sanki boyle ispat etmeye calisir gibi.
Esinin de karisi ol bence annesi degilsin sonucta terlerse ustunu degistirebilecek yasta😞

Kimin aşkını nasıl yaşadığı kimseyi ilgilendirmez, ne meraklı insanlar burunlarını her şeye sokmaya. Bence sessiz kalmayıp cevabını ver. İnsanlar kendi yaşayamadığı şeyleri görmeye tahammül edemiyor. Sınırını bildiğin sürece istediğin gibi davran.

Kiskanmiyorlardir ama yanlarinda boyle onlara gore cıvık davranislarda bulunulmasindn da hoslanmiyorlardir.
Benim yetistirilme tarzimda da yoktur boyle seyler, o yuzden ben de ne kendi ailemin yaninda ne esimin ailesinin yaninda esiminle tensel temas kurmam, askim cicegim bocegim muhabbeti yapmam, cıvık gelir.
Bu bazı ailelerde buyuklerin yaninda sigara icilmemesi ya da ayak uzatilmamasi gibi, bizde de aile yaninda gereksiz sevgi gosterisi yapilmiyor...

X