Acaba kıskanıyorlar mı ?

Her seyi gectim, cicekciyi arayip bunu kendiniz de halledebilirsiniz. Sehir disinda olmak bir bahane degil.

Bence gosteris icin yaptiginiz icin insanlara batiyor olabilir.

Onca kisi bunu dusunuyorsa bir haklilik paylari olmali.

Abarttiginizi dusunuyorum. Nickiniz bile musmutlu. :KK53:

Konu sahibinin ilk yorumunda değil de devamını okudukça inceden bir buldumcukluk sezdim sanki. :KK70:
İnsanlar belki de bilerek bu kadar aleni yapıldığını düşünmeye başladılar. :KK45:

Ki konu sahibinin anlatmadığı yerler bile olabilir. He ama kalkıp da terslemek, laf sokmak çok basitçe. Ben gülüp geçerim bu durumlarda. Zaten tutamam kendimi..

Yani şu zamanda 11-12 yaşındaki çocuk bile internetten çiçek siparişi gönderebiliyorken bunu görümceden istemek? :KK48:
Allah mutluluğunu daim etsin ne diyelim..

Bu kaynanalar,görümceler niye k.çlarının üstünde rahat durmazlar anlamam?
Ya bende görümceyim.
Kızı rahatsız ederim diye aramaya çekiniyorum.
Gözümün önünde tam bir aşk pıtırcıkları gibi takılıyorlar.
Ben aksine mutlu oluyorum. Mesela düğünleri var yakın zamanda abime alttan alttan aman abi bak kız kardeşlerin var seninde. Bize nasıl davranılmasını istiyorsan veya bize ne yapılmasını istiyorsan o şekilde hareket et.
Ne maddi ne manevi hiçbir şeyde gözünü bırakma.
Yani diyeceğim o ki eşşek olmamak bu kadar zor değil.
Görümcem olur musun ?

Şu havlu meselesine neden bu kadar takıldınız ki adam hasta karısı da adamı düşünüyor. Ben de yapıyorum aynısını o ateşler içinde uyurken gidip gidip öpüyorum çorbasını bile yattığı yere hazırlarım ne yaparsa yapsın kocaman adam moduna asla girmem bunun eşe annelik yapmak olduğunu da düşünmüyorum.

Konu sahibine gelince kıskanılıyor çok net çünkü aynı şeyi ben de hissediyorum. Ama benim hoşuma gidiyor onlar kıskandîkça ben mutlu oluyorum kendileri eşleriyle ot gibi hayat yaşıyorlar bizim böyle olmamızı çekemiyorlar.

Ya aıle yanında resmı olun olsun bıtsın kafayı taktıgınız seye bak ya uzayıp gıdecek evde ne ıstıyorsanız yapın evlılık demek ıdare demek ona takıl buna takıl sonu adlıye

valla ne bileyim kayınvalidenin kayınpederin yanında biz de vıcık vıcık değiliz. hatta annemin babamın yanında da değiliz. bence aileler yanında biraz daha derli toplu kalmak mantıklı olan. hasta olur o ayrı ilgilenirsin de sürekli aşkımlı bebeğimli el tutuşmalı bana da abes geliyor.
Benim yaşadığım coğrafyada eşler ailenin yanında yanyana oturmaz, isimle seslenmez, gelinler kp ile yemek yemez. ha ben hiçbirini yapmıyorum ama yine de böyle yerler de var siz dua edin bence...:)

Neden? Kızım küçük olduğu için onun adına hediye alıp kızıma verdirdim. Bizde kutladık yani
Bana saçma geliyor. Sözle kutlarsin o tamam. Ama sonuçta sizin babanız değil. Kızınız büyüyünce alır hediyesini.

Hele ayrı sehirdeyken çiçek göndermek vs...

bana yaptıklarınız tuhaf gelmedi, eğer cidden içinizden gelerek ve her zaman böyleyseniz ne yapacaksınız ki başka?
havlu koymak gibi çok fazla şefkat göstermek biraz benim yapıma ters ama herkes böyle olmak zorunda da değil
davranışları tuhaf ve gereksiz, bir çiftin arasına kavga edilince bile girmemek gerekiyor ki bu konuda oldukça abes. bir "az sevin birbirinizi" demedikleri kalmış. :KK70:
çiçek olayı evet bir de onlardan istemek biraz nispet gibi olmuş tüm bunların üstüne, onu demeden geçemeyeceğim ama verilen tepki de yine o kadar anormal ki, orada da haksız buldum karşı tarafı. Yani çiçek sepetinden bak canım şu anda ben de müsait değilim vs diyip geçiştirilebilecek şeyden bu kadar rahatsız olmak da ne bileyim...
kendi evlilikleri vs nasıl? mesela görümcenin kötü giden ve kötü gittiği bilinen bir evliliği mi var?

Bana saçma geliyor. Sözle kutlarsin o tamam. Ama sonuçta sizin babanız değil. Kızınız büyüyünce alır hediyesini.

Hele ayrı sehirdeyken çiçek göndermek vs...
Ayrı şehirdeyken bende çiçek yollamam. Zaten erkeğe çiçek verilmesi saçma geliyor bana ama hediye almakta sorun yok bence. Bende eşimin annesi değilim ama oda anneler gününde kızımızın adına bana hediye alıyor.

bence kıskançlıktan ziyade, biraz tutucu ve kusura bakmayın ama gerikafalı bir aile gibi geldi.
hani bazı ataerkil aileler böyle şeyleri ayıp karşılıyor ne yazık ki hala.
Esimin ailesinde de böyle mesela ben kv' me kalmaya gittigimde esimle bi yatakta beraber uyuyamazmışım ayıpmış. Duyunca şok oldum.
Ben de esimin ailesine tutucu derdim ta ki topraklı bi yolda yürüyene kadar. Düşecek gibi oldum eşim koluma girdi görümcem arkamdan eşime annemin koluna gir düşecek deyinceye kadar. Eşimin beni gezmeye götürdüğü bir yere bizi niye götürmedin diyene kadar ki kendisi evli görümcem. Tutuculuktan ziyade bana fesatlık gibi geldi.

Eşime çok aşığım. Çok sukur super bir evliliğim var. Ama yanımda çok mic mic davranilmasından bende hoşlanmam. Herkesin bir tarzı ve tavrı var sonuçta.

Ayrı şehirdeyken bende çiçek yollamam. Zaten erkeğe çiçek verilmesi saçma geliyor bana ama hediye almakta sorun yok bence. Bende eşimin annesi değilim ama oda anneler gününde kızımızın adına bana hediye alıyor.
Beni ilgilendiren birşey yok alın, eşiniz de alsın. Sadece bana saçma geldiğini belirttim

Eşimin kızkardeşi ve eşi de böyleler , kıskanmak değil de insan irite oluyor.Şov gibi geliyor olabilir onlara.Bir de bu şovcu çiftler bence birbirlerini daha az seviyor diğerlerine göre.Gözlemlediğim bu.

Ya aile alışkın değilse böyle ilişkilere tuhaflarına gidiyordur. Kıskançlık değil de kınıyorlar zannımca. Biz eşimle ailelerin yanında aşkım canım kullanmayız, pek kullanan da görmedim. Allah muhabbetinizi arttırsın ne diyeyim, mutluluklar.

Eşiniz ailesinin tek erkek evladı mı? Öyleyse kv ve görümcelerin tavırları anlaşılabilir.
Çiçek mevzuuda enteresan, kendiniz alsanız anlaşılabilirde, görümcelerinizin tavrını bile bile de bulunduğunuz istek gereksiz.
Kendiniz dönünce alırsınız veya gitmeden hediyesini alıp içerisinde notla evin bir yerlerine saklayıp, babalar gününde eşinizi arayıp şu'yum şuradamı bakar mısın deyip süpriz yapabilirdiniz.

Allah aşkına siz kendi sırtınıza havlu koyabiliyor musunuz
Terleyince havlu koymaktansa banyo yapip üst baş değiştirmeyi tercih ediyorum.

Konu sahibini kıracak şekilde yazmadım. Ki bunu da belirttim. Bana fazla geliyor bu kadarı ama isteyen yapar elbette.

Yani sizinle ilgili bir durum değil.

Abartıyor olabilir misiniz biraz da onların inadına yapıyorsunuz gibi geldi buna yüz verme falan sizin yanınızda demez herhalde kaynanan. Ayrıca çocuk mı eşiniz sırtına havlu koymalar değiştirmeler falan koskoca adam yahu terlediyse gitsin değiştirdin üzerini ne havlusu falan annesinin yanında gösteri yapar gibi ben koca adamın sırtına havlu koyulduğunu ilk kez duyuyorum. Kaldı ki neden görümceden istiyorsunuz çiçek yaptırmasını internette siteler var sipariş verin göndersinler hem erkek adama çiçek ne alaka onu da anlamadım internetten saat cüzdan kıyafet sipariş eidp yollayabilirdiniz o da ayrı saçma kıskanırlarsa kıskansınlar büyük sorunlar değil

Ciddi misiniz?
Hastayken neyse de gece koca adamın gece terleyip terlemediği kontrol edilir mi yahu? Ben küçük oğluma yapıyorum onu. :KK45:

Eşinize annelik yapmanız doğru bir davranış ve ilişki şekli değil. Arkadaşlar bunu anlatmak istedi bence.
Siz sevgiden deseniz de bu genel geçer bir kuraldır.

Benim de anaç bir yapım var ben de eşimi seviyorum, ama hastayken halsizse gidip kuru kıyafet getiririm. Kendi giyebilir ameliyatlı falan değil sonuçta. Hem bez koymaktan daha pratik. :KK48:

He siz bu sürekli çocuk gibi kontrol etmelerden zevk alırsınız orası sizin bileceğiniz iş, ama sizin ki abartılı bir davranış biçimi. Net.
Sonunda ne demek istediğimi anlayan akli selim bir insan 💕

X