Acaba kıskanıyorlar mı ?

Havlu olayına takıldım, gerisinde abartılı birşey yok kıskanıyorlar mı bilemem.

Ama tavırlarınızdan rahatsız olduklarını biliyorsanız, görümcenizden çiçek için yardım istemeye gerek yok bence.
Bi tek ondan isteyebilirdim baska memlekete gelin gittim arkadas vs cevrem pek yok. Esimin samimi oldugu arkadaslari da sehir disina calismaya gitmislerdi

Benim örfümde adetimde büyüklerin yanında daha resmi olunur değil elele tutuşmak sırtına havlu koymak aşkım canım cicim bile denmez tabi herkesin yaşam tarzına göre değişir bu..Bence ailelerin yanında değilde kendi evinizde eşinle baş başa oldugunda yap bunları..Güzel bi evliliği olan herkes yapiyodur zaten saydiklarinizi ama kalabalıkta değil özel alanlarında.

Bi tek ondan isteyebilirdim baska memlekete gelin gittim arkadas vs cevrem pek yok. Esimin samimi oldugu arkadaslari da sehir disina calismaya gitmislerdi
Eşinizin ailesinin yapısı nasıl ? Kendi ailemde de, eşimin ailesi de eşler arası iletişim belli bir resmiyettedir mesela, bizde ona göre davranırız.

Görümcenizin , kayınvalidenizin lafları yersiz tabi ki ama onlara normal gelmiyor olabilir. Onlara normal gelmiyor diye tavırlarınızı değiştirmek zorunda da değilsiniz tabi de böyle şeylere de maruz kalabilirsiniz arada. Kıskançlıktan değildir muhtemelen.

Merhaba hanimlar. Direk konuya giricem. Biz esimle severek evlendik aramiz gayet iyidir ve cok guzel bir evliligimiz var. Ve esimin ailesi tarafindan beni rahatsiz eden seyler var. Mesela ornek olarak esim ailesinin yaninda bana askim yada canim bebegim vs dedigi zaman esimin annesi ve ablalari cok bozuluyor suratlarını asıyorlar. Esim benim istediklerimi yapinca veya ben istiyorum diye biyere gittigimiz de buna bu kadar yuz verme tepene biner diyorlar. Esime onlarin yaninda iltifat edince askiniz vicik vicik diyorlar. (Onlarin yaninda ozel yaptigim bisey degil bu esim guzel seyler soyleyince yer ve zaman farketmeden cevabini veriyorum). Mesela bayramin ilk gunu esimin ailesine gittik el ele girdik iceri kaynanam dedi ee tamam birakin artik gece gunduz berabersiniz doymuyor musunuz birbirinizden. Disarda bizi gorduler bi ara bankta oturuyorduk esimin kolu omuzumdaydi gorumcem geldi once morali bozuldu sonra dedi ki simdi ki genclerde terbiye de kalmamis gidin askinizi evinizde yasayin bu ne boyle park koselerinde falan filan yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum o benim esim sonucta. Mesela esim birgün cok hastaydı kaynanam gulde bizdeydi esim cok terlemisti sirtina bi havlu koydum terleyince soyle degistireyim dedim baska havlu koyalim diye kaynanam diyo ne gerek var birak iyilesir bir iki gune. Yani insan sevinmeli bence bu durumda oglumu ne kafar seviyor deger veriyor diye. Ve son olarak ben annemlerdeyim sehir disindayim suan dun babalar günü icin küçük gorumceme rica ettim babalar gunu icin esime bir buket cicek yaptirip gonderebilir misin benim adima diye bana verdiği cevap sizin ask islerinizle ugrasamam nasil hallediyorsan hallet bizi bulastirma oldu. Sizce ben mi abartiyorum yoksa bunlar normal seyler mi düşündükçe kiskandiklari geliyor aklima. Benimde annemin gelini var ve bunları yengem abime yaparda herhalde biz mutluluktan havaya ucariz ne bilim yani.
Eşiniz ailesi nin tüm bu terbiyesizliklerine tebkisiz mi kalıyo

Eşinizin ailesinin yapısı nasıl ? Kendi ailemde de, eşimin ailesi de eşler arası iletişim belli bir resmiyettedir mesela, bizde ona göre davranırız.

Görümcenizin , kayınvalidenizin lafları yersiz tabi ki ama onlara normal gelmiyor olabilir. Onlara normal gelmiyor diye tavırlarınızı değiştirmek zorunda da değilsiniz ama böyle şeylere de maruz kalabilirsiniz arada. Kıskançlıktan değildir muhtemelen.
Hayir yapilari oyle degil gayet rahatlar evli olan gorumcem babasinin yaninda kocasina bitanem diyebiliyor opup ugurlayabiliyor fakat esimin bana askim demesi onlara batiyor

Benim örfümde adetimde büyüklerin yanında daha resmi olunur değil elele tutuşmak sırtına havlu koymak aşkım canım cicim bile denmez tabi herkesin yaşam tarzına göre değişir bu..Bence ailelerin yanında değilde kendi evinizde eşinle baş başa oldugunda yap bunları..Güzel bi evliliği olan herkes yapiyodur zaten saydiklarinizi ama kalabalıkta değil özel alanlarında.
Hayir benim yaptiklarimi kendileri de ailesinin onunde yapıyor. Yani ailede bir tek ben oyle degilim. Ozel alan diyorsunuz fakat bebek doğduğundan beri ne ozel alan kaldi nede ozel hayat surekki bizdeler

Bu kaynanalar,görümceler niye k.çlarının üstünde rahat durmazlar anlamam?
Ya bende görümceyim.
Kızı rahatsız ederim diye aramaya çekiniyorum.
Gözümün önünde tam bir aşk pıtırcıkları gibi takılıyorlar.
Ben aksine mutlu oluyorum. Mesela düğünleri var yakın zamanda abime alttan alttan aman abi bak kız kardeşlerin var seninde. Bize nasıl davranılmasını istiyorsan veya bize ne yapılmasını istiyorsan o şekilde hareket et.
Ne maddi ne manevi hiçbir şeyde gözünü bırakma.
Yani diyeceğim o ki eşşek olmamak bu kadar zor değil.

Bana da biraz vıcık vıcık geldi
Bende mi kıskanıyorum acep :eek:
Ben de esime vicik viciksin darlama beni diyordum. Bugunden itibaren artik demem 😂 Havlu koymak nedir ya? Kendi koyabilir bence. Eli ayagi tutuyorsa yapabilir bunu yani. Ben 6 aylik bebegimin sirtina havlu koyuyorum 😁

Ben de esime vicik viciksin darlama beni diyordum. Bugunden itibaren artik demem 😂 Havlu koymak nedir ya? Kendi koyabilir bence. Eli ayagi tutuyorsa yapabilir bunu yani. Ben 6 aylik bebegimin sirtina havlu koyuyorum 😁
Ben ikisinin birden sirtina havlu koyuyorum. 😊 ya bence bu kadar tuhaf bisey degil ki bi kac kisi daha yazmis ayni seyi ama ilk gunden beri oyle yaparım mesela gece uyurken terledigini farkedersem yine kalkar havlu koyarim sirtina bu cok mu acayip bisey anlamadim ki ama 3 4 kisi ayni segi soyluyorsa bisey var demekki

Bu kaynanalar,görümceler niye k.çlarının üstünde rahat durmazlar anlamam?
Ya bende görümceyim.
Kızı rahatsız ederim diye aramaya çekiniyorum.
Gözümün önünde tam bir aşk pıtırcıkları gibi takılıyorlar.
Ben aksine mutlu oluyorum. Mesela düğünleri var yakın zamanda abime alttan alttan aman abi bak kız kardeşlerin var seninde. Bize nasıl davranılmasını istiyorsan veya bize ne yapılmasını istiyorsan o şekilde hareket et.
Ne maddi ne manevi hiçbir şeyde gözünü bırakma.
Yani diyeceğim o ki eşşek olmamak bu kadar zor değil.
Gelininiz cok sansli bence. Keske benimde gorumcelerim oyle olsaydilar. Bende gorumceyim ve ozel gunlerde arar yengeme sunuda yao bunuda yap derim abim sunu sever bunu da sever bu cok hosuna gider falan. Sans yok nacik napican

Ben ikisinin birden sirtina havlu koyuyorum. 😊 ya bence bu kadar tuhaf bisey degil ki bi kac kisi daha yazmis ayni seyi ama ilk gunden beri oyle yaparım mesela gece uyurken terledigini farkedersem yine kalkar havlu koyarim sirtina bu cok mu acayip bisey anlamadim ki ama 3 4 kisi ayni segi soyluyorsa bisey var demekki
Yani eli kolu tutan adamin sirtina havlu koymak bence tuhaf. Bu tamamen benim gorusum. Cok terliyorsa girer dusunu alir rahatlar. Ne gerek var havluya 😂

Öyle mutlu oluyorsanız yapın tabi ki. Ama benim eşim koydurmaz havlu falan. Kişisel birşeyini yapsam sen uğraşma niye yapıyorsun der, öyle alıştığımdan bana garip geldi havlu koymanız. Herkesin ilişkisi kendine has, mutluysanız sorun yok .

Öyle mutlu oluyorsanız yapın tabi ki. Ama benim eşim koydurmaz havlu falan. Kişisel birşeyini yapsam sen uğraşma niye yapıyorsun der, öyle alıştığımdan bana garip geldi havlu koymanız. Herkesin ilişkisi kendine has, mutluysanız sorun yok .
Mutluluktan ziyade esim hasta olunca cok nazli olur surekli onunla ilgilenme mi ister yani oyle boyle degil 2 dk gormese gel ölüyorum diyor 😂 yani genel olarak onunla cocuk gibi ilgilenme mi seviyor boyle de guzel yani memnunuz 😊 yorumunuz icinde tesekkur ederim

Ne bilim hastaydi kiyamadim ne olcak dedim koydum bi havlu 😂 ama eger geceleri benden once uyursa bakarim sürekli sırtına bunu degistiremiyorum 🙄😁
Ben boyle bisey yapsam esim " hayirdir hanim sen beni ogrencilerinle karistiriyorsun heralde " der sanirim 😂
Birkac kere kuruyemis, meyve falan yerken yere dokmustu. Adama resmen " canim napiyoruz? Yere dokulenleri girgirliyoruz. Yoksa halimizda leke kalir" falan demisim. Farkinda bile degildim. Tamamen mesleki deformasyon. Anasinifi ogretmeniyim 😄 Adam bana "Canim farkinda misin ben senin kucuk ogrencin degilim" demisti 😂 Havlu koysam ne dusunur kim bilir 😂

X