Acaba kıskanıyorlar mı ?

Ben boyle bisey yapsam esim " hayirdir hanim sen beni ogrencilerinle karistiriyorsun heralde " der sanirim 😂
Birkac kere kuruyemis, meyve falan yerken yere dokmustu. Adama resmen " canim napiyoruz? Yere dokulenleri girgirliyoruz. Yoksa halimizda leke kalir" falan demisim. Farkinda bile degildim. Tamamen mesleki deformasyon. Anasinifi ogretmeniyim 😄 Adam bana "Canim farkinda misin ben senin kucuk ogrencin degilim" demisti 😂 Havlu koysam ne dusunur kim bilir 😂
Benim esimde onunla cocuk gibi ilgilenilmesinden cok hoşlanır hele hasta olunca pek bi nazli olur oyle alıştık oyle gidiyoruz bakalim suan ikimiz de memnunuz ilerde ne olur bilemeyiz 😊😊

Gelininiz cok sansli bence. Keske benimde gorumcelerim oyle olsaydilar. Bende gorumceyim ve ozel gunlerde arar yengeme sunuda yao bunuda yap derim abim sunu sever bunu da sever bu cok hosuna gider falan. Sans yok nacik napican
Bende hep demişimdir keşke görümcem biraz insan evladı olsa diye.
Ama bizim gibilere öyleleri denk gelmiyor ne yazık ki

yani mantiken eski insanlar ki ben 28 yasindayim ama bende sevmem boyle vicik vicik iliski dedikleri gibi evinizde napiyosaniz yapin ama rahatsiz oluyolarsa ki bu bi yerde de saygidir bizde anne baba yaninda oyle askim canim cicim yapilmaz gorunen sizin kayin tarafinizda oyle ozaman yapmayiverin gittinizde bunda buyutulecek bisey yok
saygi, hosgoru gibi seyler biraz goreceli oluyor bu kiskanma degilde saygisizlik olarak alinmis bence

yani mantiken eski insanlar ki ben 28 yasindayim ama bende sevmem boyle vicik vicik iliski dedikleri gibi evinizde napiyosaniz yapin ama rahatsiz oluyolarsa ki bu bi yerde de saygidir bizde anne baba yaninda oyle askim canim cicim yapilmaz gorunen sizin kayin tarafinizda oyle ozaman yapmayiverin gittinizde bunda buyutulecek bisey yok
saygi, hosgoru gibi seyler biraz goreceli oluyor bu kiskanma degilde saygisizlik olarak alinmis bence
Hayir onlarda ayni hatta daha da fazla onlar yapmiyor onlarda ayip desem amenna haklisiniz fakat onlarda aynisini yapiyor bi esimin bana askim demesi elimi turmasi zorlarina gidiyor

Kıskanıp kıskanmadıklarını bilmiyorum ama sizin de onların tavrını bildiğiniz halde çiçek yollamasını rica etmeniz tuhaf olmuş. Normalde yine tersleyip kabul etmeyeceğini bilip hic teklif etmemeliydiniz. Esinizin ailesi fazla muhafazakarsa sizin elele kol kola olmanız onlara ayıplanacak bir davranış olarak geliyor olabilir. Sizin kocanızla olan ilişkinizi kıskanmaları için bir sebep yok ortada.
Hayir öyle muhafazakar bir aile degil benden daha oleri seyler yapiyorlar babasinin yaninda kocasini oper gorumcem. Bunlar normalse benimki bence gayt normal

Kıskanıp kıskanmadıklarını bilemem ama. Sizde bir takım anormallikler olduğu kesin.

Eşinizin sırtına havlu koymanız, terleyince söyle değiştireyim demeniz bana çok tuhaf geldi.

Eşiniz çocuk mu? Hani çocuklar kendileri koyamazlar ya.

Bilemedim. Yegenim 5 yaşında. Giyip cikarma işlerini kendisi yapiyor
.
Hani kırilma ama. Bu kadar abartmayin bence.
Allah aşkına siz kendi sırtınıza havlu koyabiliyor musunuz

Kıskanıp kıskanmadıklarını bilemem ama. Sizde bir takım anormallikler olduğu kesin.

Eşinizin sırtına havlu koymanız, terleyince söyle değiştireyim demeniz bana çok tuhaf geldi.

Eşiniz çocuk mu? Hani çocuklar kendileri koyamazlar ya.

Bilemedim. Yegenim 5 yaşında. Giyip cikarma işlerini kendisi yapiyor
.
Hani kırilma ama. Bu kadar abartmayin bence.
Cook bencilsiniz.. Benim esim ateslendi yatak dosek yatti bende havlu koydum. Babam ziyaretime geldi yolda hasta olmuş atesi dusene kadar adamin alnina sirkeli bez koydum. Bunlar anormal degil olmasi gerekenler. Kocasina hastayken yardimci olmasi anormallik değil vefa. Siz anormalsiniz
aman sizin kocaniz hssta olmasin,gir doktora bul careni diyecek kafa var sizde

suan dun babalar günü icin küçük gorumceme rica ettim babalar gunu icin esime bir buket cicek yaptirip gonderebilir misin benim adima diye bana verdiği cevap sizin ask islerinizle ugrasamam nasil hallediyorsan hallet bizi bulastirma oldu. Sizce ben mi abartiyorum

Her seyi gectim, cicekciyi arayip bunu kendiniz de halledebilirsiniz. Sehir disinda olmak bir bahane degil.

Bence gosteris icin yaptiginiz icin insanlara batiyor olabilir.

Onca kisi bunu dusunuyorsa bir haklilik paylari olmali.

Abarttiginizi dusunuyorum. Nickiniz bile musmutlu. :KK53:

Merhaba hanimlar. Direk konuya giricem. Biz esimle severek evlendik aramiz gayet iyidir ve cok guzel bir evliligimiz var. Ve esimin ailesi tarafindan beni rahatsiz eden seyler var. Mesela ornek olarak esim ailesinin yaninda bana askim yada canim bebegim vs dedigi zaman esimin annesi ve ablalari cok bozuluyor suratlarını asıyorlar. Esim benim istediklerimi yapinca veya ben istiyorum diye biyere gittigimiz de buna bu kadar yuz verme tepene biner diyorlar. Esime onlarin yaninda iltifat edince askiniz vicik vicik diyorlar. (Onlarin yaninda ozel yaptigim bisey degil bu esim guzel seyler soyleyince yer ve zaman farketmeden cevabini veriyorum). Mesela bayramin ilk gunu esimin ailesine gittik el ele girdik iceri kaynanam dedi ee tamam birakin artik gece gunduz berabersiniz doymuyor musunuz birbirinizden. Disarda bizi gorduler bi ara bankta oturuyorduk esimin kolu omuzumdaydi gorumcem geldi once morali bozuldu sonra dedi ki simdi ki genclerde terbiye de kalmamis gidin askinizi evinizde yasayin bu ne boyle park koselerinde falan filan yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum o benim esim sonucta. Mesela esim birgün cok hastaydı kaynanam gulde bizdeydi esim cok terlemisti sirtina bi havlu koydum terleyince soyle degistireyim dedim baska havlu koyalim diye kaynanam diyo ne gerek var birak iyilesir bir iki gune. Yani insan sevinmeli bence bu durumda oglumu ne kafar seviyor deger veriyor diye. Ve son olarak ben annemlerdeyim sehir disindayim suan dun babalar günü icin küçük gorumceme rica ettim babalar gunu icin esime bir buket cicek yaptirip gonderebilir misin benim adima diye bana verdiği cevap sizin ask islerinizle ugrasamam nasil hallediyorsan hallet bizi bulastirma oldu. Sizce ben mi abartiyorum yoksa bunlar normal seyler mi düşündükçe kiskandiklari geliyor aklima. Benimde annemin gelini var ve bunları yengem abime yaparda herhalde biz mutluluktan havaya ucariz ne bilim yani.
Bana hicte tuhaf gelmedi hadi nisanli olupta bunlara yapsaniz yakışık almaz derdim ama evlisiniz yahu ve ayrica ayiplanacak tuhaf karsilanacak bisey göremedim ben herkesin icinde uygunsuz davranmiyorsunuz ya .. gayette güzel eslerin birbirine büyüklerin yaninda bile güzel hitap etmeleri .. emin olun kvniz kendi kizi ve damadi böyle olsaydi havalara ucardi kizimi el üstünde tutuyor ne kadar iyiler diye tipik kv ve görümce sendromu yasiyorlar hic aldirmayin inadina dahada fazla yapin ..
Bu havlu olayina gelince orada bisey atlanmis sanirim Esi hastaymis ve hastalik durumunda gayette esler birbirine yardimci olabilir bunda hic bisey yok gayette güzel bir davranis ne güzel .. Allah mutlulugunuzu daim etsin

Evet kıskanıyorlar. Bakın elinizin ailesinin yanında sadece ismiyle hitap edin, eşinizin yanına degıl onların yanına oturun..nasıl iyi oluyorlar. Bir psikolog söylemişti gerçekten öyle.
Madem evlılıgınız guzel bunu deneyin ve idare edin bu şekilde.
Yaptıkları manyakça ama gerçekten var bu kıskanma.

Benim amcam 2. Evliliğini yaptı.
Düşünün ben yeğeni olarak onun eşinin yaptığı hareketleri garipsiyorum.
Yani asla kıskanma söz konusu olamaz onu baştan söyleyeyim. 40 yaşın üstünde insanlar sonuçta.

Ama bana da aile üyeleri, akrabalar içinde mıç mıç olmak, uzunca bakışmak, dokunmak, yanından ayrılmamak, sevgi sözcükleri kullanmak çok itici geliyor. Bakınca iiiiyy görmemişler iyi ki evlenmiş hareketlere bak diyorum.

Ki ben mıçmıç olan bir insanımdır, baya yapışırım, dokunmadan asla duramam sevdiğim erkeğe. Ama özelimizde kalır. Dışarda yine dayanamam öperim fakat aile içinde çok zor o iş. Seviyeli olmak lazım.bu benim görüşüm tabii ki. Yani kayınvalidenizi ve görümcelerinizi çok iyi anlıyorum.

Kıskandıklarını düşünmüyorum kesinlikle. Neyini kıskansınlar zaten... rahatsız edici buluyorlar sadece. Biraz empati yapın.

Benim amcam 2. Evliliğini yaptı.
Düşünün ben yeğeni olarak onun eşinin yaptığı hareketleri garipsiyorum.
Yani asla kıskanma söz konusu olamaz onu baştan söyleyeyim. 40 yaşın üstünde insanlar sonuçta.

Ama bana da aile üyeleri, akrabalar içinde mıç mıç olmak, uzunca bakışmak, dokunmak, yanından ayrılmamak, sevgi sözcükleri kullanmak çok itici geliyor. Bakınca iiiiyy görmemişler iyi ki evlenmiş hareketlere bak diyorum.

Ki ben mıçmıç olan bir insanımdır, baya yapışırım, dokunmadan asla duramam sevdiğim erkeğe. Ama özelimizde kalır. Dışarda yine dayanamam öperim fakat aile içinde çok zor o iş. Seviyeli olmak lazım.bu benim görüşüm tabii ki. Yani kayınvalidenizi ve görümcelerinizi çok iyi anlıyorum.

Kıskandıklarını düşünmüyorum kesinlikle. Neyini kıskansınlar zaten... rahatsız edici buluyorlar sadece. Biraz empati yapın.
Rahatsız olmuyorlar kıskanıyorlar. Çünkü ben onların yanında eşinle sürekli mıç mıç değilim her sefere belirli birşeye takılıyorlar. Ve görümcem babasının önünde kalkıp eşini öper sarılır aşkım ve bebeğim diyebilir fakat bana gelince uygunsuz oluyormuş. Sen kendin aynı şeyleri yapıyorsan bu sefer yargılama neşir üstüne gelme nedir. Bence herşey açıkça ortada

Evet kıskanıyorlar. Bakın elinizin ailesinin yanında sadece ismiyle hitap edin, eşinizin yanına degıl onların yanına oturun..nasıl iyi oluyorlar. Bir psikolog söylemişti gerçekten öyle.
Madem evlılıgınız guzel bunu deneyin ve idare edin bu şekilde.
Yaptıkları manyakça ama gerçekten var bu kıskanma.
hayır böyle bişeyi asla yapmam. Çünkü onlarda çok rahat istedikleri herşeyi yapıyorlar görümcem babasının yanında kocasını öpebiliyor aşkım hayatım diyebiliyor bir tek bana gelince ben terbiyesiz oluyor muşum. Siz olsanız ne düşünürsünüz

Kıskanıyorlar çoook bariz ortada yanlarında az bir tartışsanız sevinirler ne yaparlarsa yapsınlar siz olduğunuz gibi devam edin boşverin ne güzel evli ve huzurlusunuz değmez

Biraz sizde sanki bilerek yapıyorsunuz gibi geldi bana, hafif bir mıçmıçlık durumu var bence.
Bir de ben eşlerin ebeveyni gibi davranmasını sempatik bulamıyorum. Mesela sırta havlu koyma olayı da biraz itici ondan. Yani yetişkin bir insan terlerse gider üstünü değiştirir temiz şey giyer, havlu konmaz ya. Tuhaf yani.

hayır böyle bişeyi asla yapmam. Çünkü onlarda çok rahat istedikleri herşeyi yapıyorlar görümcem babasının yanında kocasını öpebiliyor aşkım hayatım diyebiliyor bir tek bana gelince ben terbiyesiz oluyor muşum. Siz olsanız ne düşünürsünüz
Zaten onların kendi manyaklıkları diyorum ya normal değiller. Sıze terbıyesız diyemezler. Bence dedıgımı yapsanız en azından bulaşmazlar sız bilirsiniz

X