Bence yanlış düşünüyorsunuz kvalidinzde ortalık karistiriyo.Belliki eltini sevmiyorlar.
Sizden önce eltin o evin geliniydi herkes biribirini taniyodur az çok siz sonradan geldiğiniz için aradaki muhabbeti samimiyeti yanlış anlıyorsunuz çok ayıp.
Akıl danisamazmi insan ne var bunda. Belki eltine hiç bişey yapmadılar kadın bu yüzden dert yaniyo Ne yapsin siz gelmisiniz size de kardeş gibi dert yanmış olamaz mı?
Bizde kaynimla dertlesir sohbet ederiz.Ne eltim beni kıskanır nede ben eltimi Çok üzüldüm eltinizin adına
a
Aynı sorun bendede var piknikte yanına uzanmalr falan çok iyi benimki öyle değil v.s eşimde konum olarak kardeşinden daha iyi yerde bende görüştürmüyorum ve biraraya geldiğimizde hep kontrollüyüm Allah tan bizimkiler ayrı şehirlerde ama bayramlarda veya tatıle gittiğimizde çok huzursuzum çok açık giyinir bile bile göğüslerini eğilip resmen gösterir beli külodu hep açıkta bende söylemedim ama acayip sinir oluyorum....
hareketleri kıskanclıktan öte gideceğini sanmıyorum. azıcık eşinin birazda kv gözünü aç farkındalığını göster yeterli.ya atladığım öyle ayrıntılar var ki; söz gecemde gizlice odamı karıştırıken kardeşimin yakalaması mı, kınamda bindallı giymesi mi, düğünümee beyaz elbiseyle gelmesi mi? babamın evini söz gecemde fotograflayıp, ailesi gile göstermesi mi(abisinin eşinin ağzı durmaz fotograf işini ondan duyuyoruz)
hangi birini anlatayım. ha bunlara gülüp geçtim hep. ama eşimi övmeleri süzmeleri bizi örnek göstermesi son damlalar oldu.
ya atladığım öyle ayrıntılar var ki; söz gecemde gizlice odamı karıştırıken kardeşimin yakalaması mı, kınamda bindallı giymesi mi, düğünümee beyaz elbiseyle gelmesi mi? babamın evini söz gecemde fotograflayıp, ailesi gile göstermesi mi(abisinin eşinin ağzı durmaz fotograf işini ondan duyuyoruz)
hangi birini anlatayım. ha bunlara gülüp geçtim hep. ama eşimi övmeleri süzmeleri bizi örnek göstermesi son damlalar oldu.
bana kalırsa aranıza mesafe koy, hatta çok mutsuzsan ve öyle bir şansınız var başka şehre taşınmayı düşünmelisin.
eşine belli etme, içine kurt düşürme. beğenilmek erkeklerin hoşuna gider. beğenildiğini farketmesin.
Kolay bir süreç değil. Sabıra ihtiyacın var.
Düğünde taptığı hareketler falan kesinlikle seni kıskandığını gösteriyor. Belki de herşey tamamen seni kıskandığı için oluyor.
bacım senin elti eşine halleniyor evet .
benimki de keşke seninkiyle evlenseydim diyip duruyor ama senin elti kadar sapıtmadı daha şükür
:) bizimki güzeldirde...off çok fena benim eltim çok düzgün giyinir Allahtan. öyle açık bir yeri yok ama zaten dikkat çeken bir vücut tipi de yok biraz yere yakın.
Ayy metanete bak sendeki
Napiyim kalkip yoliyim mi ? O zaman onun asagilik seviyesinden ne farkim kalir. Baskasinin hayal ettigi bi hayati yasamak guzel ben de bunun keyfini cikariyorum. O da hasetiyle basbasa koyun koyuna otursun.
Kalkıp yolmanızı gerektiren bir cümle kurmadım sakin olun. Anlatımınızdaki sakinliği eğlenceli bulduğum içindi.
Ay yok ya ben ters yazmak icin yazmadim vallahi... ozur dilerim hakikaten imlama baktim da boyle tersler gibi boyle okuz okuz cevap vermisim. Cok ozur dilerim...
Yoksa yorumunuza cok guldumiste sanal ortam boyle bi iki gulucuk koymayinca istedigimizi anlatamiyruz duyguyu veremiyoruz
Yok canım öküz gibide değil est.Bende sinirlendirdim sandım. En iyisini yapıyosunuz eltinizede bu arada sallamayınca kendi kendilerini yiyolar
Ay tekrar tekrar ozur dilerim ya vallahi oyle bi niyetim yoktu...
Ya benimkini tanisan delirirsin. Arkamdan kuyu mu kazmalar anneme iftira mi atMalar... sirf sozlumun ailesi beni sevdi diye kudurdu. Ben uni okuyorum diye acikogretime basladi ... benim alisveris yaptigim magazalardan yapmaya basladi falan... bunlarin hicbirini ben farketmedim tabiki... sozlume abisi demis yengen boyle boyle seninkini taklit ediyo diye
En son bombasi da bu oldu. keske ben seninkiyle evlenseydimben de hee abla o da seni bekliyodu diyince bozuldu daha demedi
Yok canım yanlış anlaşılmış bir problem yok
Valla iyi sabır varmış tekrarlıyorum cümlemi tam yolmalıkmışneyseki çevrenizdekiler farkında kıskansın dursun o da artık
uzun zamandır içimde tuttuğum kimseye diyemediğim bir konu var. sırf bu yüzden üye oldum artık tutamıyorum.
ben 1 senelik evliyim. eşimin abisi 3 yıllık evli eltimle. ama aşırı sorunlu bi evlilikleri varmış hep. bir de biz evlenince hepten sorunlu oldular. eltim aşırı kısknaç biri. bunu nişanımda kınamda düğünümde fazlasıyla rezillik cıkararak gösterdi. sonrasında ev almamız balayımız hepsini sorun yaptı. çok nadir bir araya geliyorz. baştan aşağı beni ve eşimi süzüyor hep. eşine de '' sen iyi koca değilsin, kardeşin daha iyi kocalık yapıyor karısına'' ''sen kötü giyiniyorsun, oçok hoş giyiniyor'' ''onlar mutlu ben seninle mutsuzum'' deyip duruyormuş
son zamanlarda da o kıskandığı eşimi devamlı arayıp soruyor, bir şeyler istiyor. en son pikniğe gittik orda eşimi tek yakaladı sohbet etti hafiften yürüyüş yaptılar (kendi eşi yok yanımızda) ben de hiç gitmedim yanlarına özellikle.
sonra eşime sordum ne diyo diye. ''ben de araba istiyorum ama almıyor. sen bakıp alır mısın bana araba''demiş.
ki bu insan benim düğünüme bir gün kala bana ''bence hata yapıyorsun onunla evlenmekte ''diyen ve benim şaşkınlıktan hiçbişey diyemedipim bir kadın.
aklıma kötü kötü şeyler geliyor engel olamıyorum. bu kadın acaba kendi eşiyle evlendigne pişman olup, benim eşime mi yakınlık duymaya başladı dersiniz?
bunu kimselere diyemem nolur yardım edin.
Insanlari nasilda kucuk gormuş Allah ın yarattigini kabul etmiyorsunuz resmen fizigiyle dalga gecmissiniz.Rabbim sizin gibilerin eline düşürmesin kimseyi.off çok fena benim eltim çok düzgün giyinir Allahtan. öyle açık bir yeri yok ama zaten dikkat çeken bir vücut tipi de yok biraz yere yakın.