acaba eltim eşime mi....?

siz biraz eksik okumuşsunuz kardeş. eltime aksine çöp bile aldırmamışlar. bense yemekli nişandan kınaya. yatak odasından oturma odasına ve arabama kadar alıp geldim. bir mutfak robotu bile getirmemiş. yani konu ona yapıldı bana yapılmadı değil.

2.olarak eşimle benden önce hiç samimiyeti yokmuş ve hatta herkese ondan nefret ettiğini çünkü çok lüks yaşadığını söylermiş.

biz bir senelik evliyiz bu hareketler son zamanlarda peydah oldu. ondan öncesinde eşimin ailesini çocukla tehdit eden, bana şunu almazsanız boşanırm diye sürekli tehditler savuran biri.

off çok fena benim eltim çok düzgün giyinir Allahtan. öyle açık bir yeri yok ama zaten dikkat çeken bir vücut tipi de yok biraz yere yakın.

Eşinin telefonunu falan kontrol et sık sık bence çok kötü bir şüphe düşmüş yüreğine ama hareketleri de az boz şeyler değil.Sen eşini ihmal etme sakın çaktırmadan gözlem altında tut derim ben Allah kolaylık versin canım..

ya atladığım öyle ayrıntılar var ki; söz gecemde gizlice odamı karıştırıken kardeşimin yakalaması mı, kınamda bindallı giymesi mi, düğünümee beyaz elbiseyle gelmesi mi? babamın evini söz gecemde fotograflayıp, ailesi gile göstermesi mi(abisinin eşinin ağzı durmaz fotograf işini ondan duyuyoruz)
hangi birini anlatayım. ha bunlara gülüp geçtim hep. ama eşimi övmeleri süzmeleri bizi örnek göstermesi son damlalar oldu.

hareketleri kıskanclıktan öte gideceğini sanmıyorum. azıcık eşinin birazda kv gözünü aç farkındalığını göster yeterli.
KOcanı falan kıskanma bozma niyetini aman ha paranoyak olursun. eşiyle mutlu değil bakıyor siz mutlusunuz maşallah demeden kıskanmaya başlıyor..

bana kalırsa aranıza mesafe koy, hatta çok mutsuzsan ve öyle bir şansınız var başka şehre taşınmayı düşünmelisin.

eşine belli etme, içine kurt düşürme. beğenilmek erkeklerin hoşuna gider. beğenildiğini farketmesin.

Kolay bir süreç değil. Sabıra ihtiyacın var.

Düğünde taptığı hareketler falan kesinlikle seni kıskandığını gösteriyor. Belki de herşey tamamen seni kıskandığı için oluyor.

Zaten 1 saatlik mesafedeyiz. öyle çıkıp gelemez. sadece kayınvalidemlerde karşılaşıyoruz.

zaten 1 saatlik mesafedeyiz. öyle çıkıp gelemez. sadece kayınvalidemlerde karşılaşıyoruz.

Napiyim kalkip yoliyim mi ? O zaman onun asagilik seviyesinden ne farkim kalir. Baskasinin hayal ettigi bi hayati yasamak guzel ben de bunun keyfini cikariyorum. O da hasetiyle basbasa koyun koyuna otursun.

Kalkıp yolmanızı gerektiren bir cümle kurmadım sakin olun. Anlatımınızdaki sakinliği eğlenceli bulduğum içindi.

Kalkıp yolmanızı gerektiren bir cümle kurmadım sakin olun. Anlatımınızdaki sakinliği eğlenceli bulduğum içindi.

Ay yok ya ben ters yazmak icin yazmadim vallahi... ozur dilerim hakikaten imlama baktim da boyle tersler gibi boyle okuz okuz cevap vermisim. Cok ozur dilerim...

Yoksa yorumunuza cok guldum iste sanal ortam boyle bi iki gulucuk koymayinca istedigimizi anlatamiyruz duyguyu veremiyoruz

Yok canım öküz gibide değil est. Bende sinirlendirdim sandım. En iyisini yapıyosunuz eltinizede bu arada sallamayınca kendi kendilerini yiyolar

Yok canım öküz gibide değil est. Bende sinirlendirdim sandım. En iyisini yapıyosunuz eltinizede bu arada sallamayınca kendi kendilerini yiyolar

Ay tekrar tekrar ozur dilerim ya vallahi oyle bi niyetim yoktu...

Ya benimkini tanisan delirirsin. Arkamdan kuyu mu kazmalar anneme iftira mi atMalar... sirf sozlumun ailesi beni sevdi diye kudurdu. Ben uni okuyorum diye acikogretime basladi ... benim alisveris yaptigim magazalardan yapmaya basladi falan... bunlarin hicbirini ben farketmedim tabiki... sozlume abisi demis yengen boyle boyle seninkini taklit ediyo diye

En son bombasi da bu oldu. keske ben seninkiyle evlenseydim ben de hee abla o da seni bekliyodu diyince bozuldu daha demedi

Yok canım yanlış anlaşılmış bir problem yok

Valla iyi sabır varmış tekrarlıyorum cümlemi tam yolmalıkmış neyseki çevrenizdekiler farkında kıskansın dursun o da artık

Yok canım yanlış anlaşılmış bir problem yok

Valla iyi sabır varmış tekrarlıyorum cümlemi tam yolmalıkmış neyseki çevrenizdekiler farkında kıskansın dursun o da artık

Yani mustakbel kaynanam bile farketmis laf tasiyo millete ben artik muhabbet bile etmiyorum diyo. Kiskansin dursun hakikaten.

CANIM NEDEN BAŞBAŞA YÜRÜYORLAR NE ALAKA ? BU TUHAF GELDİ VE EŞİ NE HALTA YARIYOR ACABASI BELLİKİ SENİN EŞİNE ÖZENİYOR BENİM KİDE BÖYLE OLSUN DİYOR AMA YANİ MADEM MEMNUN DEĞİL EVLENMESEYMİŞ O ZAMAN BİRDE EŞİNİ BAŞKASI İLE KIYASLAMAKTA ÇOK YANLIŞ O BUNU ALDI SEN NİYE ALMIYORSUN ONUN EŞİ BÖYLE ŞÖYLE VALLAHİ İYİ ADAMMIŞTA BİŞEY DEMEMİŞ BU ELTİNE ELTİNİ EVİNDEN UZAK TUT BENCE HİÇ İYİ ŞEYLER HİSSETMEDİM..

off çok fena benim eltim çok düzgün giyinir Allahtan. öyle açık bir yeri yok ama zaten dikkat çeken bir vücut tipi de yok biraz yere yakın.
Insanlari nasilda kucuk gormuş Allah ın yarattigini kabul etmiyorsunuz resmen fizigiyle dalga gecmissiniz.Rabbim sizin gibilerin eline düşürmesin kimseyi.

Maddi gucunuz varmiş arabaniz esyalariniz demekki ekonomik acidan iyi durumdaymisiniz.Herkes evlenirken eşya yada arbayla gelmek mecburiyetindemi bu nasil bi kendini begenmislik tir.

Yazik eltinize simdi daha cok uzuldum kadinin hic bir destekcisi yok size ve esinize siginip dert yanmiş cektigi sikintilari anlatmis.

Gidiyimde kaynimla eltimle helalleşeyim cok sikintimi derdimi dinlediler onlardan Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…