Bence yanlış düşünüyorsunuz kvalidinzde ortalık karistiriyo.Belliki eltini sevmiyorlar.
Sizden önce eltin o evin geliniydi herkes biribirini taniyodur az çok siz sonradan geldiğiniz için aradaki muhabbeti samimiyeti yanlış anlıyorsunuz çok ayıp.
Akıl danisamazmi insan ne var bunda. Belki eltine hiç bişey yapmadılar kadın bu yüzden dert yaniyo Ne yapsin siz gelmisiniz size de kardeş gibi dert yanmış olamaz mı?
Bizde kaynimla dertlesir sohbet ederiz.Ne eltim beni kıskanır nede ben eltimi Çok üzüldüm eltinizin adına
siz biraz eksik okumuşsunuz kardeş. eltime aksine çöp bile aldırmamışlar. bense yemekli nişandan kınaya. yatak odasından oturma odasına ve arabama kadar alıp geldim. bir mutfak robotu bile getirmemiş. yani konu ona yapıldı bana yapılmadı değil.
2.olarak eşimle benden önce hiç samimiyeti yokmuş ve hatta herkese ondan nefret ettiğini çünkü çok lüks yaşadığını söylermiş.
biz bir senelik evliyiz bu hareketler son zamanlarda peydah oldu. ondan öncesinde eşimin ailesini çocukla tehdit eden, bana şunu almazsanız boşanırm diye sürekli tehditler savuran biri.