acaba eltim eşime mi....?

Emin ol tek sen görüyosun bendede durum aynı konunun muhatabı farkediyo böyle şeyleri bide eşin tabi erkekler salak değildir böyle değişik bakışları ilgiyi hemen anlar ....

Bu ne ya ne biçim insanlar var. Seninki daha betermiş

değilmi Allahtan yakın değiliz eşimin faceını ekledi onun facede bende kabul etmedim bidaha ekledi yine yoksaydım bende oda der durur seninki böyle iyi şöyle iyi diye sen onun öyle olduğuna bakma diyorum bende evdeki hali bu değil falan diyorum iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum ama neyse başkalarına asıldığını kv dede söyledi zaten bide arkadaşlık sitesine kaydını buldum ben bunun kv söyledim benim laptoptan girmişti bende geçmişi arattım üye bi arkadaşlık sitesine rumuzlu vs yani paranoya olmamak elde değil bu devirde ... Valla saf bişeysen ayağından d.... alırlar ruhun duymaz hep tetikte olmalıyız sanırım...

Ne olursa olsun esinizi kotulemeyin bence. Baskalariyla ilgilenecegine kendi kocana ilgi göster de yeter.

Sadece piknikte yanlız yürüyüş yapmaları düşündüğünüzü kanıtlamaz ancak evlenmeden önce söyledikleriyle birleşince insanın midesi bulanmıyor değil. Uzak durun o Kadından çok tehlikeli birisi... Eşinizin abisinin karısına bakacağını sanmıyorum ancak eltinizle fazla samimi olmamakta yarar var. Sevgiler

kısa bir öneri kadın fitnenin dibi mutluluk vampiri.acilen onu uzaklaştırabileceğiniz.sizin bulaşmadığınız bir çözüm bulmalısınız. bol bol evinizi eşinizi ailenizi korumak için dua etmekle başlayabilirsiniz.uzaklaşamazsa bile kendi derdiyle uğraşır size kafa yoramaz dualardan araştırmakla başlayın derim ben.

Kaynınıza çok üzüldüm. Başka bir erkekle ve hatta kardeşiyle kıyaslanması ne onur kırıcı.

Burada sorun konu sahibinin eşinin bakıp bakmayacağı değil ki , böyle birinin yakınında olması bence. Rahatsızlık verici. Mutluluğuna birinin dik dik bakması yeterince sorun.

Şüphelerinizi eşinize anlatmamanızı tavsiye ederim.

Daha neler duyacaz bakalım
Ne oldu bızım degerlerımeze böyle

Senin huzurunu bozmak icin yapiyo tek kelimeyle acik ve net..ben eltimi hic sevmem cünkü kendisi beni cekemedigi kiskandigi icin ayni sizinki hesap dügünmdede nisanimdada öncesindede sonrasindada hep bir skinti hep bi sorun cikardi ben böyle tipleri cok ama cok iyi bilirm kendisi huzursuz ya sizide huzursuz edecek illa.sen esinle iyi gecinmeye kimseyede bir skintin dahi olsa söylememeye devam et hele onlarn yaninda esinle cok daha iyi ol..hal böyle olunca o sinirden catlayacak ve sonrasinda ya seninle ya esinle kavga edip arayi acacak cünkü sizin mutlulugunuza katlanamayacak ben böylelerini iyi bilirm sen esinle arayi iyi tut haaa kayninlada

Kaynimla tek yuruyus yapmakta neyin nesi..bakalim ne dicek diye tek birakiyorsunuz sizde..

haset cok tehlikeli bir hastalik..dunyada ilk cinayetin sebebide hasettir. Hz. Ademin ogullari habil ile kabilde kardesti.............!!!!!

Eşinle açık açık bunu konuşmalısın....
Eşinle konuşmayacaksında kiminle konuşacaksın ki başka...
Seni anlayacaktır ve sadece abisiyle ew ortamı dışında görüşecektir..
Bi anormallik war kadında ewet kıskançlığından eşinize karşı...

Bir kadın eşini başka erkekle kıyaslıyorsa, hele de bunu eşine dilegetiriyorsa benim gözümde aşağı seviyededir.Böyle konuşmasına fırsat veren erkek de erkek değildir. Çok ayıp ve ahlaksızca birşey.İnsan eşine şöyle yap böyle giy şöyle ol diyebilir,ama başkasını örnek göstererek değil asla. Bence uzak dur veya birşey söylediğinde lafını esirgeme -senden korksun.Bazı şeylerin tedbirini baştan almazsan sonrasını engelleyemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…