- 4 Mart 2015
- 250
- 84
- 35
eşinle konuş diyen arkadaşlar var ama ben asla ona yengenden şüpheleniyorum diyemem. çok kızar böyle düşünmeme. açıkçası ben de utanıyorum böyle düşünmekten ama yaptıkları aklıma gelince de haklıyım diyorum.
benim hiçbir samimiyetim yok eltimle. kaynanamlara gittgmizde gelirlerse (ki pek gelmez kaynanasına) karşılaşırız. onda da bizi süzmekten rahat ettirmez bizi zaten. ama bunları tek ben mi görüyorm diyom ya hiç mi farkında diiller
Bu ne ya ne biçim insanlar var. Seninki daha betermiş
değilmi Allahtan yakın değiliz eşimin faceını ekledi onun facede bende kabul etmedim bidaha ekledi yine yoksaydım bende oda der durur seninki böyle iyi şöyle iyi diye sen onun öyle olduğuna bakma diyorum bende evdeki hali bu değil falan diyorum iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum ama neyse başkalarına asıldığını kv dede söyledi zaten bide arkadaşlık sitesine kaydını buldum ben bunun kv söyledim benim laptoptan girmişti bende geçmişi arattım üye bi arkadaşlık sitesine rumuzlu vs yani paranoya olmamak elde değil bu devirde ...Valla saf bişeysen ayağından d.... alırlar ruhun duymaz hep tetikte olmalıyız sanırım...
hahaah bu sapitmamis halimi :))))))
eltime o lafi dedigimi hayal bule edemiyorumyani oyle dokunma arama falan yok daha bizimkinde o manada dedim
Benimki dedi boyle bir iki ben de hee abla seni bekliyodu benimki de dediM sonra bozuldu demiyo epeydireltime o lafi dedigimi hayal bule edemiyorum
nerde manyak var konu sahibiyle seni bulmus
Erkeklerden değil hemcinslerimizden çeker olduk bu ne yayani oyle dokunma arama falan yok daha bizimkinde o manada dedim
Aynen haa kadinlar birbirini cekemez genelde su forumda bile kadinlarin kavga etmesinin yuzde 90 sebebi buErkeklerden değil hemcinslerimizden çeker olduk bu ne ya
Kadına zarar yinde kadındanAynen haa kadinlar birbirini cekemez genelde su forumda bile kadinlarin kavga etmesinin yuzde 90 sebebi bu