- 20 Eylül 2020
- 46
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi Ahududuelma
Aslında sorun ediyorum ama dediğiniz gibi insanlarin bunu benim kırıcı olmadan davranışlarımdan anlamasını bekliyorum eşime annesiyle ilgili biseu dediğimde sen yüz veriyorsun sert davran diyor ama bende onu yapamıyorum eşimle aşkımdan ölerek evlenmedigim aşikar ama bana bir zararı yok yani annesi yormasa aslında eşimle olan sorunların bir süre sonra düzeleceğini düşünüyorum başka bir yoruma da yazdim cinsel açıdan olan problem bir doktora gitmeye bakar ve eminim bir kez dile getirdiğim de ikiletmeyecek ama ben onu büyük bir sorun olarak görmüyorum ama belki de çoğu insanın dediği gibi herseye sinir olmamın temelinde tutku eksikliği vardır bilmiyorumBoşanmaya karar veriyorsunuz. Çünkü isteklerinizi dile getiremiyorsunuz.
Sanırım eşinize sizin düşüncelerinizin vahiyle bildirilmesini bekliyorsunuz ama çok beklersiniz.
Bosanmak için hakime ve avukata dert anlatacaksiniz. Onlara anlatana kadar eşinize anlatın derim ben.
Eşimle annesinin arasi bozulmasin diye eşime meramimi anlatmiyorum. Anlatamadığim için de boşanmaya karar verdim demeyin sakın bi yerde.
Eşimi sevmiyorum artik diyorsanız da sizin bileceğiniz iş. Bu boşanmak icin daha mantıklı bir sebep
Keşke sorun etmiyorum diye kendinizi ikna etmeye çalıştığınız şeyleri, aslında bal gibi sorun edip de boşanmaya kalktığınıza sizi ikna edebilseydim ama hic umudum yok.
Canim anlattigin kadariyla esin seni destekliyor, bence yaşadığın şeyler senin karakterin ile alakalı, kişisel terapiye başlamanı öneririmAslında sorun ediyorum ama dediğiniz gibi insanlarin bunu benim kırıcı olmadan davranışlarımdan anlamasını bekliyorum eşime annesiyle ilgili biseu dediğimde sen yüz veriyorsun sert davran diyor ama bende onu yapamıyorum eşimle aşkımdan ölerek evlenmedigim aşikar ama bana bir zararı yok yani annesi yormasa aslında eşimle olan sorunların bir süre sonra düzeleceğini düşünüyorum başka bir yoruma da yazdim cinsel açıdan olan problem bir doktora gitmeye bakar ve eminim bir kez dile getirdiğim de ikiletmeyecek ama ben onu büyük bir sorun olarak görmüyorum ama belki de çoğu insanın dediği gibi herseye sinir olmamın temelinde tutku eksikliği vardır bilmiyorum
Bir aile danışmanı da bdv ye danışıyor cidden burası çok faydalı bir yerAslında bakarsan aile danışmanıyım ama terzi misali kendi derdime gelince tıkanıyor aslında eşime durumu biraz açıklıyorum ama o kadar dolaylı yoldan ve kırmadan anlatayım diye lafı çok farklı yerlere getiriyorum. Ailesiyle ilgili en ufak bir sorun söylediğimde sen cok iyi davranıyorsun yüz veriyorsun biraz sert davran diyor ama ben bu şekilde anlaşılmak istiyorum sorun olsun istemiyorum ama galiba sözünü dinleyecegim
yılda 6 7 kez ev temizliği için çağırıyor evi triplex temizlik icin yardımcı birilerini öneriyoruz ama onu da kabul etmiyor ve ben 2 senedir ortama uymak için ses çıkarmıyorum artık dayanamıyorum kullanıldığımı hissediyorum
surekli erkeklerin olmadığı bir yerde olsun diyor ama bu imkansız olmaz demiyor ama sürekli bahane buluyor bu durumlar artık beni cok sıktı.
düzenli bir cinsel hayatımızda yok ayda bir kez beraber oluyoruz o kadar artık bende istemiyorum eşim birlikte olmak istediğnde reddetmiyorum ama hiç bir zaman kendim yakınlaşmıyorum ve insan bir süre sonra acaba ben mi çekici gelmiyorum bende mi bir problem var
henüz çocuğumuz yok daha doğrusu denemelerimiz sonucu doğal yollarla olmadığının farkındayız ama bir çabamız da yok henüz eşim istediğini söylüyor ama doktora gitmeye çekiniyor ben bir kaç kez rutin kontrolle gittim sorun olmadığını öğrendim eşimde gitmeye çekiniyor.)