5yaşında bir kızım var 2.yeni düşünmeye başladım cnm uzun süredir korunuyorum olurmu bilmiyorum bendeSorabilirsin arkadaşım problem değil,
amin inşallah..
Siz anne oldunuz mu
Rabbim evlat hasreti ceken her kadına evlat nasip etsin kucaklarimizi doldursun ne diyim artik tadavi falan boş bitek Allah biliyo bekletiyo sınıyo aceba isyan edecekmi sabredebiliyomu diye sınıyo Allah herkesin kalbine gore versin.herseyi o bilir duadan baska bisey gelmiyo elden tabi bide ne olursa olsun tedavi doktor vesile Allah emredicek önce doktorda tedaviyi uyguluycak
daha ayrıntılı bilgi verseniz.. Bnde uyguluyorum şuan.. Tam olarak nadl hazrladınızincir kürü denediniz mi?
ben 8 yıllık bekleyiş sonrası bebeklerime kavuştum.
incir kürü yaptıktan kısa süre sonra gebe kaldım.
Rabbim size de nasip eder umarım.
İnşallah olur canım pko var mı sende?5yaşında bir kızım var 2.yeni düşünmeye başladım cnm uzun süredir korunuyorum olurmu bilmiyorum bende
Hayir tatlim bi sebep gorunmuyor olmamasi icin..... her ay adetimide oluyorum ama yok İşte yok yokottur coptur onlari deniyorum :) Allahim bizide sevindirir inşallah
amin cnm şuan için bir problem yok ama 5 senedir deri altı implanon kullandımİnşallah olur canım pko var mı sende?
Nasıl korunuyordunuz, hapla mı??
Maşallah Allah bağışlasın evladını sana..
incir kürü denediniz mi?
ben 8 yıllık bekleyiş sonrası bebeklerime kavuştum.
incir kürü yaptıktan kısa süre sonra gebe kaldım.
Rabbim size de nasip eder umarım.
daha ayrıntılı bilgi verseniz.. Bnde uyguluyorum şuan.. Tam olarak nadl hazrladınız
yok canım ilk bebeğe alışana kadar diğeri geldi. araları 18 ay.Denedim ama sadece bi hafta filan içtim sanırım..
Maşallah ikizler mi, Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin..
Yitirme canım bak bugün ben de öyle oldum..amiin canımm inşllhh.. O kadar uzak bir hayal gibi geliyor ki bana.. Hiçbir zaman anne olamiycak gibi geliyor bana..
umudumu yitiriyorum
aynen saglıklı olsun da ha bı de erken dogurmayım daNasip cicim, sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil..
innşllhh rabbimmmYitirme canım bak bugün ben de öyle oldum..
Ki konunun adına dikkat et..
Rabbim sabrını veriyor, bir zamanı var..
Lütfen umudunu yitirme..
Geçicek hepsi..
Bir gün gelicek, bebeklerimizle uğraşırken
buralara uğramaya bile vaktimiz kalmıycak..
Maşallah arkadaşım nasıl bir tedavi gördün aşılama filan mı?Cnm bnde pkoluyum bir oglum var 9 aylik 1 sene sonra oldu umidini kaybetme dua et ve kafandan atmaya calis bnm hic dusunmedigim ay geldi bana kuzum insallh rabbim tum anne olmak isteyenlere evlat nasip eder inan bugun sinirden agliycaktim yan komsumun iki tane cocugu var biri yeni bebek biri 4.5 yasinda o cocuklara nasil bagiriyo nasil kufur ediyo anlatamam bn bagirdim allah seni kahretsin kac kadin evlat die tutusuyo sen bole yapiyosun die duydumu bilmiyorum insallh duymustur rabbim buyuk bi bildigi vardir Bazilarina veriyo degerini bilmiyo bagilarina vermiyo degerini bilsinler diye bekletiyo bize sabir etmk dusuyo cnm sadece sabir
Niye canım erken doğum riskin mi var?aynen saglıklı olsun da ha bı de erken dogurmayım da
amin cnm şuan için bir problem yok ama 5 senedir deri altı implanon kullandım
amin cnm allahım herkesin gönlündekini versinHayırlısı arkadaşım, inşallah çok fazla uğraşmazsın..
Ama bir tane olmuş ya zannetmiyorum 2. de sorun olmaz inşallah. .
Maşallah canım, sağlıkla büyüsünler inşallah..yok canım ilk bebeğe alışana kadar diğeri geldi. araları 18 ay.
Amin inşallah sağolasın. .Allah gönlünüze göre versin.
Aminnn insallah insallah o gunler de gelir elbet. Daha genciz canim
Gelicek bilgecem, Bir zamanı var.
Kanka yapıcam ben bizim bebişleri.