Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

Aynen arkadaşım Mevlam ol diyecek olacak..
Doktor ilaç hep bir vesile..
Tedbir bizden takdir Rabbimden...
Gönlüm bir evladımın olmasından yana,
Rabbim de inşallah nasip eder bana.. :/

5yaşında bir kızım var 2.yeni düşünmeye başladım cnm uzun süredir korunuyorum olurmu bilmiyorum bende
İnşallah olur canım pko var mı sende?
Nasıl korunuyordunuz, hapla mı??
Maşallah Allah bağışlasın evladını sana..

Hayir tatlim bi sebep gorunmuyor olmamasi icin..... her ay adetimide oluyorum ama yok İşte yok yok ottur coptur onlari deniyorum :) Allahim bizide sevindirir inşallah

Amin inşallah arkadaşım, bir zamanı var elbet..
Bu geçen süreç zor biraz..
Rabbim layıkıyla geçirmemizi ve evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin. .

incir kürü denediniz mi?
ben 8 yıllık bekleyiş sonrası bebeklerime kavuştum.
incir kürü yaptıktan kısa süre sonra gebe kaldım.
Rabbim size de nasip eder umarım.

Denedim ama sadece bi hafta filan içtim sanırım..
Maşallah ikizler mi, Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin..

daha ayrıntılı bilgi verseniz.. Bnde uyguluyorum şuan.. Tam olarak nadl hazrladınız

Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı
Bir litre
kaynamakta
olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.

25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Dikkat: Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir.

Not:Hekiminizin önerdiği ilaçlar varsa, mutlaka kullanınız. Bu bitkiye karşı alerjiniz olup olmadığını öğreniniz. Bu kitaptaki tüm bitkisel uygulamalar ancak ve ancak yetişkinler içindir. Burada okuduğunuz bilgilerin, yardımcı ve destekleyici olduğunu gözardı etmeyiniz. Hekiminize danışmadan buradaki bilgilerle kendi kendinize kesinlikle teşhis koymayınız ve uygulamayınız. Unutmayınız ki, hastalık yoktur, hasta vardır. Her hastalığın seyri insandan insana değişir. Teşhisi koyacak olan ancak, bir hekimdir.

amiin canımm inşllhh.. O kadar uzak bir hayal gibi geliyor ki bana.. Hiçbir zaman anne olamiycak gibi geliyor bana..
umudumu yitiriyorum
Yitirme canım bak bugün ben de öyle oldum..
Ki konunun adına dikkat et..
Rabbim sabrını veriyor, bir zamanı var..
Lütfen umudunu yitirme..
Geçicek hepsi..
Bir gün gelicek, bebeklerimizle uğraşırken
buralara uğramaya bile vaktimiz kalmıycak..

innşllhh rabbimmm

Maşallah arkadaşım nasıl bir tedavi gördün aşılama filan mı?
Rabbim oğluşunu sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin..
Yazık nasıl kıyabiliyolar, benim de var çevremde böyle çocuklarına küfreden vuran döven..
Hatta onlardan biride benim eltim.. Ben uyardıkça inadıma daha çok vuruyo çocuğa.. Oysa onun canından bir parça.. Bazı insanlar çok cahil olabiliyo arkadaşım, düşünmüyolar.. İnsanlar ne acılar çekiyo ne tedaviler ne paralar döküyo bir bebeğin ağlayan sesini duymak için..
Çok sağol desteğin için. .

amin cnm şuan için bir problem yok ama 5 senedir deri altı implanon kullandım

Hayırlısı arkadaşım, inşallah çok fazla uğraşmazsın..
Ama bir tane olmuş ya zannetmiyorum 2. de sorun olmaz inşallah. .

yok canım ilk bebeğe alışana kadar diğeri geldi. araları 18 ay.
Maşallah canım, sağlıkla büyüsünler inşallah..
Bu arada teşekkür ederim, kür tarifi için. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…