Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

canım tek sen değilsin bunları yasayan once bunu düşün biraz rahatla sonra allah verdikten sonra taşın altından çıkar gelir hiç takma kafana aynı şeyleri bende aşağı yukarı yasıyorum işte ama rabbim ne verirse ona razı gelecez rabbim hayırlısını versin

amın cnm dedım ya hepsı bahane ama elınden gelenı yap tevekkul et cnm bı de lutfen çok dusunme aklını serbest bırak gercekten cok onemlı

Yapıyorum adrem, Mevlam nasip etsin yeter ki..
Senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu*
Sen gönülden dua et bana yeter canım. .

Neden olmasın.. Elbette sen de birgün anne olacaksın. Ben de polikistik overliyim ve hamileyim. Rabbim sana da nasip etsin İnşaallah. Bir gün ben de hamile kalacak mıyım diye hep düşünürdüm, şimdi diyorum keşke o kadar takmasaydım kafama. Zorlu bir süreç evet ama pes etme olacak inan buna :)

Sağol canım desteğin için teşekkür ederim, demek pko'lusun.. Tedavi sürecin nasıl ilerledi, tüp bebek mi?
Ben şu an yumurta takibindeyim, bakalım inşallah olumlu sonuçlanır.. İnanıyorum bir gün anne olacağım, ama ufak pürüzlerde böyle ani ağlamalar oluyor.. Bugünde öyle bir gündü benim için.. Ağlayarak açtım yani bu konuyu.. Rabbim daha fazla bekletmeden nasip etsin inşallah.. Dilerim, sen de sağlıkla bebişini kucağına alırsın.. :nazar::emir_bebek::nazar:

canım ALLAH cc tez zamanda nasip senin gibi benim gibi tüm bekleyenlere inşallah bende bugün başladım tüp için ilk iğnemi oldum

kendini germe rahat ol lütfen

Sağolasın arkadaşım, bizi zaten üzen şey bu beklemek değil mi,
sen de mi pko'lusun?
Rabbim inşallah en yakın zamanda nasip eder ikimize de. .

Hayir tatlim bi sebep gorunmuyor olmamasi icin..... her ay adetimide oluyorum ama yok İşte yok yok :KK43: ottur coptur onlari deniyorum :) Allahim bizide sevindirir inşallah

Rabbim evlat hasreti ceken her kadına evlat nasip etsin kucaklarimizi doldursun ne diyim artik tadavi falan boş bitek Allah biliyo bekletiyo sınıyo aceba isyan edecekmi sabredebiliyomu diye sınıyo Allah herkesin kalbine gore versin.herseyi o bilir duadan baska bisey gelmiyo elden tabi bide ne olursa olsun tedavi doktor vesile Allah emredicek önce doktorda tedaviyi uyguluycak

canım tek sen değilsin bunları yasayan once bunu düşün biraz rahatla sonra allah verdikten sonra taşın altından çıkar gelir hiç takma kafana aynı şeyleri bende aşağı yukarı yasıyorum işte ama rabbim ne verirse ona razı gelecez rabbim hayırlısını versin

AMİN İNŞALLAH nazarnur, burada yazılanlar beni çok rahatlattı.
Sana ve bana destek olmak adına yazan herkese çok teşekkür ederim.. :KK200:

İnşallah sen de anne olursun ama kesinlikle olmayacak diye düşünme ve stres yapma güzel haberlerini bekliyorum...

canım ALLAH cc tez zamanda nasip senin gibi benim gibi tüm bekleyenlere inşallah bende bugün başladım tüp için ilk iğnemi oldum

kendini germe rahat ol lütfen

SAĞOLASIN arkadaşım, tüpe başladın demek..
Rabbim YAR ve YARDIMCIN olsun..
İnşallah minik bir canla sonuçlanır..
Hayırlı haberlerini bekliyorum..
:KK66: :emir_bebek::nazar::anneadayı:

Hakkında hayırlısı olsun dilerim tez zamanda güzel haberi alırsın, isteyip bebek sahibi olamamak çok kötü birsey olmalı
Zor bir şey canım düşmanımın bile yaşamasını istemem..
Her ayrı bir umut her ay ayrı bir hüsran..
İnşallah güzel haberler birtek benim için değil,
bebek isteyen bekleyen herkes için gelsin..

Cnm bnde pkoluyum bir oglum var 9 aylik 1 sene sonra oldu umidini kaybetme dua et ve kafandan atmaya calis bnm hic dusunmedigim ay geldi bana kuzum insallh rabbim tum anne olmak isteyenlere evlat nasip eder inan bugun sinirden agliycaktim yan komsumun iki tane cocugu var biri yeni bebek biri 4.5 yasinda o cocuklara nasil bagiriyo nasil kufur ediyo anlatamam bn bagirdim allah seni kahretsin kac kadin evlat die tutusuyo sen bole yapiyosun die duydumu bilmiyorum insallh duymustur rabbim buyuk bi bildigi vardir Bazilarina veriyo degerini bilmiyo bagilarina vermiyo degerini bilsinler diye bekletiyo bize sabir etmk dusuyo cnm sadece sabir

Bunu o kadar çok kafama takıyorum ki..
Şu an tedavi sürecindeyim, düşünmemem gerekiyo bu kadar biliyorum..
Oluruna bırakmalıyım, ama olmuyo...
Bugün yine ağladım, çünkü beklenen adet gelmedi,
o kadar ilacın üstüne hala regl olmadım...
Sinir oluyorum bu duruma!
Gelse de devam etsem tedavime... :KK43:
Dertliyim yani kızlar, moralim bozuk..
)=
incir kürü denediniz mi?
ben 8 yıllık bekleyiş sonrası bebeklerime kavuştum.
incir kürü yaptıktan kısa süre sonra gebe kaldım.
Rabbim size de nasip eder umarım.

X