- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
İnşallah bir gün anne oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amın cnm dedım ya hepsı bahane ama elınden gelenı yap tevekkul et cnm bı de lutfen çok dusunme aklını serbest bırak gercekten cok onemlı
Neden olmasın.. Elbette sen de birgün anne olacaksın. Ben de polikistik overliyim ve hamileyim. Rabbim sana da nasip etsin İnşaallah. Bir gün ben de hamile kalacak mıyım diye hep düşünürdüm, şimdi diyorum keşke o kadar takmasaydım kafama. Zorlu bir süreç evet ama pes etme olacak inan buna :)
Sağolasın arkadaşım, bizi zaten üzen şey bu beklemek değil mi,
sen de mi pko'lusun?
Rabbim inşallah en yakın zamanda nasip eder ikimize de. .
canım tek sen değilsin bunları yasayan once bunu düşün biraz rahatla sonra allah verdikten sonra taşın altından çıkar gelir hiç takma kafana aynı şeyleri bende aşağı yukarı yasıyorum işte ama rabbim ne verirse ona razı gelecez rabbim hayırlısını versin
olmadı cnm yaa bı hafta falan sonra bı prof var 4 boyutlu aletı varmıs ona gıdecem heralde bellı olur artıkYapıyorum adrem, Mevlam nasip etsin yeter ki..
Senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu*
Sen gönülden dua et bana yeter canım. .
canım ALLAH cc tez zamanda nasip senin gibi benim gibi tüm bekleyenlere inşallah bende bugün başladım tüp için ilk iğnemi oldum
kendini germe rahat ol lütfen
amin canım...Rabbim inşallah bekleyişlerimizi boş çıkartmaz..
Zor bir şey canım düşmanımın bile yaşamasını istemem..Hakkında hayırlısı olsun dilerim tez zamanda güzel haberi alırsın, isteyip bebek sahibi olamamak çok kötü birsey olmalı
Nasip cicim, sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil..olmadı cnm yaa bı hafta falan sonra bı prof var 4 boyutlu aletı varmıs ona gıdecem heralde bellı olur artık
_Verda_ inan ki tatlım benimde enn buyuk arzum isteğim bu.. Yanlız değilsinn
incir kürü denediniz mi?Bunu o kadar çok kafama takıyorum ki..
Şu an tedavi sürecindeyim, düşünmemem gerekiyo bu kadar biliyorum..
Oluruna bırakmalıyım, ama olmuyo...
Bugün yine ağladım, çünkü beklenen adet gelmedi,
o kadar ilacın üstüne hala regl olmadım...
Sinir oluyorum bu duruma!
Gelse de devam etsem tedavime...
Dertliyim yani kızlar, moralim bozuk..
)=
amiin canımm inşllhh.. O kadar uzak bir hayal gibi geliyor ki bana.. Hiçbir zaman anne olamiycak gibi geliyor bana..Bebem
Bilmez miyim,
yanımda olmanız yetiyo..
Dilerim mevlam ikimize de nasip eder tez vakitte. .