- 30 Haziran 2013
- 21.189
- 16.789
cnm ben bır 16 bır 23 ıkı de 6 haftalık bebekler kaybettım su an dıkış atıldı rahım agzına yatıyorum doguma kadar yatıcam hem de ne erken dogum rıskım var yanı yaaaNiye canım erken doğum riskin mi var?
cnm ben bır 16 bır 23 ıkı de 6 haftalık bebekler kaybettım su an dıkış atıldı rahım agzına yatıyorum doguma kadar yatıcam hem de ne erken dogum rıskım var yanı yaaa
Ahh beee Ablam :/Bunu o kadar çok kafama takıyorum ki..
Şu an tedavi sürecindeyim, düşünmemem gerekiyo bu kadar biliyorum..
Oluruna bırakmalıyım, ama olmuyo...
Bugün yine ağladım, çünkü beklenen adet gelmedi,
o kadar ilacın üstüne hala regl olmadım...
Sinir oluyorum bu duruma!
Gelse de devam etsem tedavime...
Dertliyim yani kızlar, moralim bozuk..
)=
ayyy ınsallah cnm 5 yıldır evlıyım ve ılk gunden cocuk ıstedık bızım cocuk sınavımız cook agır oldu ama sıkayet etmıyorum napalım kısmet boyleymıs umarım bu bebegımı kuccagımıza alırız ellerını tutar melek yuzune doya doya bakarızCanım biliyorum düşükleri, bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın izniyle..
SEN MORALİNİ BOZMA sakın.. :/
Bebişine güven, o annesini bırakmıycak,
9 ay göbüşünde yatıcak gel keyfim gel durumu yani..
9 ay sonra hayata merhaba diycek ve
senin ellerinden tutucak..
Hahah insallah hele gelsinler kanka da olurlar insallah
haaa şöyleee ne yapalım yani verirse hayırlısını versin vermezse de dünyanın sonu değildemek ki bizim de hakkımızdan hayırlısı buymuş diyip hayatımıza devam edecez kuzum bende ilk baslarda cok üzdüm kendimi ama artık takmıyorum ne yapalım rabbim ne eylerse güzel eylerAMİN İNŞALLAH nazarnur, burada yazılanlar beni çok rahatlattı.
Sana ve bana destek olmak adına yazan herkese çok teşekkür ederim..
Amin cnm nasil tedavi gordum bnm adetlerim duzenli oluyodu pko hic aklimdan gecmedi sonra bi kere olmadim dr gittim sen pkolusun dedi cocugun zor olur dedi dunya basima yikildi kilo vermm lazim bebek istiyosan dedi bn hmn diyetisyene ve spora basladim dr gittim uc ay klomen iki ay gonal f kullandim yumurtalarim buyuyo kendinden catliyo ama bebek yok her ay agla agla baktim olmuyo baska dr gittim oda sen hepsinden gecmissin asilma yaplm tmm dedim hmn ama once rahim filmi cekelim tmm dedim bide bu dr bana glifor verdi mutlaka kulln sana cok yardimci oluck dedi neyse rahim filmi cektirdim asilama olucm die bn o ay ne pozisyon ne yatma hicbirini yapmdim kafama takmadim adetim gelmedi test negatif dr gittim kanda da negatif sokturucu verdi bn kullandim bitti on gun oldu gene geln yok annm zorla test yapti aninda cift cizgi allah buyuk oluck oldumu oluyo cnm rabbim o cahillerin hepsine akil ihsan eylesin baska diyck bisey yok cnm sen kac ysindasinMaşallah arkadaşım nasıl bir tedavi gördün aşılama filan mı?
Rabbim oğluşunu sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin..
Yazık nasıl kıyabiliyolar, benim de var çevremde böyle çocuklarına küfreden vuran döven..
Hatta onlardan biride benim eltim.. Ben uyardıkça inadıma daha çok vuruyo çocuğa.. Oysa onun canından bir parça.. Bazı insanlar çok cahil olabiliyo arkadaşım, düşünmüyolar.. İnsanlar ne acılar çekiyo ne tedaviler ne paralar döküyo bir bebeğin ağlayan sesini duymak için..
Çok sağol desteğin için. .
Ahh beee Ablam :/
Stres yaptığın içinde tedavin başarılı devam etmiyordur :/
Kendini sıkmadan rahat bir kafayla tedavi dönemi geçirmelisiniz. :/
Dualarım sizinle...
İnşallah sizin için ettiğim o güzel duanın karşılığında inşallah haberli haberlerinizide alırız.. :*
Dualarım sizinle :*
Sadece sabırr ve sabır...
Allah sabredenin mutlaka mükafatını veriyor...
ayyy ınsallah cnm 5 yıldır evlıyım ve ılk gunden cocuk ıstedık bızım cocuk sınavımız cook agır oldu ama sıkayet etmıyorum napalım kısmet boyleymıs umarım bu bebegımı kuccagımıza alırız ellerını tutar melek yuzune doya doya bakarız
bende pko hastasıyım .umut olsun diye söylüyorum 3.bebeğime hamileyim şu an..allah tez zamanda nasip etsin inşallah..
rica ederim canım. Rabbim tez zamanda hayırla sağlıkla size de evlatlar verir inşallah.Maşallah canım, sağlıkla büyüsünler inşallah..
Bu arada teşekkür ederim, kür tarifi için. .
arkadaşların dedikleri doğru en büyük engel stres.Adrem günümüzde herkesin sıkıntısı bu, artık o kadar çok çoğaldı ki bu gibi sıkıntılar yaşayan insanların sayısı.. Rabbim gebeliğini sağlıkla sonlandırmayı nasip etsin, elinden tutacak, ben inanıyorum.. Melek yüzüyle gülümseyecek sana.. 5 sene az değil, mükafatı güzel olacak bekle ve gör canım. .
haaa şöyleee ne yapalım yani verirse hayırlısını versin vermezse de dünyanın sonu değildemek ki bizim de hakkımızdan hayırlısı buymuş diyip hayatımıza devam edecez kuzum bende ilk baslarda cok üzdüm kendimi ama artık takmıyorum ne yapalım rabbim ne eylerse güzel eyler
ınsallah cnm ewet artık ınfertılıte vakası had safhada yetmıyormus gıbı dusukler de hat safhadaAdrem günümüzde herkesin sıkıntısı bu, artık o kadar çok çoğaldı ki bu gibi sıkıntılar yaşayan insanların sayısı.. Rabbim gebeliğini sağlıkla sonlandırmayı nasip etsin, elinden tutacak, ben inanıyorum.. Melek yüzüyle gülümseyecek sana.. 5 sene az değil, mükafatı güzel olacak bekle ve gör canım. .
İnşallah cnm olursun. Hayırlı bi evladıın olur inşallah. Bende de vardı düzensizlik tedavimin 3.ayında hamile kaldım. Seninde yüzün güler yakındaBunu o kadar çok kafama takıyorum ki..
Şu an tedavi sürecindeyim, düşünmemem gerekiyo bu kadar biliyorum..
Oluruna bırakmalıyım, ama olmuyo...
Bugün yine ağladım, çünkü beklenen adet gelmedi,
o kadar ilacın üstüne hala regl olmadım...
Sinir oluyorum bu duruma!
Gelse de devam etsem tedavime...
Dertliyim yani kızlar, moralim bozuk..
)=
Amin cnm nasil tedavi gordum bnm adetlerim duzenli oluyodu pko hic aklimdan gecmedi sonra bi kere olmadim dr gittim sen pkolusun dedi cocugun zor olur dedi dunya basima yikildi kilo vermm lazim bebek istiyosan dedi bn hmn diyetisyene ve spora basladim dr gittim uc ay klomen iki ay gonal f kullandim yumurtalarim buyuyo kendinden catliyo ama bebek yok her ay agla agla baktim olmuyo baska dr gittim oda sen hepsinden gecmissin asilma yaplm tmm dedim hmn ama once rahim filmi cekelim tmm dedim bide bu dr bana glifor verdi mutlaka kulln sana cok yardimci oluck dedi neyse rahim filmi cektirdim asilama olucm die bn o ay ne pozisyon ne yatma hicbirini yapmdim kafama takmadim adetim gelmedi test negatif dr gittim kanda da negatif sokturucu verdi bn kullandim bitti on gun oldu gene geln yok annm zorla test yapti aninda cift cizgi allah buyuk oluck oldumu oluyo cnm rabbim o cahillerin hepsine akil ihsan eylesin baska diyck bisey yok cnm sen kac ysindasin