- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
bilmez miyim?Evet doktorum dedi stresten uzak dur diye...
Çabalıyorum arkadaşım beklemek yoruyor..
ben de yoruldum beklemekten...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmez miyim?Evet doktorum dedi stresten uzak dur diye...
Çabalıyorum arkadaşım beklemek yoruyor..
Canım bende polikistik over hastasıyım ama çok şükür benim çok düzenli adetlerim sadece bir yumurtam gelisiyo 17cm ama yinede olmuyo asilama yapildi tutmadi ve önumuzdeki aya yine asilamam yapilicak bide özele gidiyorum 6 yildir bebek istiyorum nerde hamile birisini gorsem imreniyorum niye benimde olmuyo diyorum agliyorum her ay adet olunca psikolojim degisti aptal gibiyim evimn karsisinda park var ordan cocuklari izliyorum ama bi gün vericek insallah rabbim diyorum inaniyorum karamsar olma yapmadigim icmedigim sey kalmadi ama yine olmadi ne gelirse rabbimden alanda oo verende o kafana takma diycem ama senin kalbine söz gecmiycek seni benden baska iyi kimse anlayamaz emin ol ama herseyi akisina birak rabbimden iste bol dua et yoksa igne ilac asilama hepsi bos geliyo artik bana önce Yarada olsun diycek ve olucakEvet, polikistik over hastasıyım, düzensiz yani..
Amin canım insallah hersey Allahtan rabbim sana bana anne olamayan bütün kardeşlerime anne olmayı nasip etsin tez zamanda insallahCanmm sni ne kadar iyi anladigimi tahmn ediosndr..artk ilac kullanmaktan gına geldi..igne vurulmaktan her yerm delik deşik oldu..cok zor sürec maddi manevi cok yipratici Allahm imtihanimizi kolaylastrsn Rabbm sana bana ve tüm hastalara acill sifa versn amin
bilmez miyim?
ben de yoruldum beklemekten...
evet canım :)
ben de artık uzmanlık istiyorum bakalım, diyorum ya bu meseleyi eskisi gibi kafama takmıyorum.
eşimde de bişi çıkmazsa rahatlıcam tamamen.
hatta görmek istediğim yerleri tamamen görüp de mi çocuk yapsam diyorum :))
seni çok iyi anlıyorum, milletin ister istemez hamile kalması, bizim doktorlarda sürünmemiz yıpratıcı gerçekten.
ama vardır elbet zamanı.
o darısı sana laflarına da acayip uyuz oluyorum söylemeden geçemicem.Aynen canım eşimin kuzeni evlendi, 3 ay olmadı daha.. Eşi hamileymiş..
Ben 3 senedir doktordan doktora gidiyorum, aradım tebrik ettim kızı.
Darısı sana inşallah dedi, inşallah dedim..
Kafana takma stres yapma dedi..
Yapmıyorum desem de arada oluyo böyle işte..
Nasip bakalım..
Bu süreç zor,ama sizlerle kolaylaşıyo..
Yanımda olduğunuz için mutluyum..
Hepiniz sağolun..
Ca
Canım bende polikistik over hastasıyım ama çok şükür benim çok düzenli adetlerim sadece bir yumurtam gelisiyo 17cm ama yinede olmuyo asilama yapildi tutmadi ve önumuzdeki aya yine asilamam yapilicak bide özele gidiyorum 6 yildir bebek istiyorum nerde hamile birisini gorsem imreniyorum niye benimde olmuyo diyorum agliyorum her ay adet olunca psikolojim degisti aptal gibiyim evimn karsisinda park var ordan cocuklari izliyorum ama bi gün vericek insallah rabbim diyorum inaniyorum karamsar olma yapmadigim icmedigim sey kalmadi ama yine olmadi ne gelirse rabbimden alanda oo verende o kafana takma diycem ama senin kalbine söz gecmiycek seni benden baska iyi kimse anlayamaz emin ol ama herseyi akisina birak rabbimden iste bol dua et yoksa igne ilac asilama hepsi bos geliyo artik bana önce Yarada olsun diycek ve olucak
o darısı sana laflarına da acayip uyuz oluyorum söylemeden geçemicem.
Bu soruyu hep bende soruyorum belki bi hayel belki de olacakk beklemek umut etmek zor ve acı veriyor
arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın babannemin 8 sene denemeden sonra 4 cocugu olmuş. bebekleriniz gününü bekliyordur inş.
15 gün geçince idrar testinde negatifi gördüm canım..Belki hamissindir canim
İnşallah bitanem inşallah..Ay ablam inşallah ya
benim bi akrabam 15 sene sonra hamile kaldi...ümidini hic kaybetme!