Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

Sanırım ilk tedavi.Rabbim inşallah hayırlı sonuca erdirir.
Başarısız tedavilerim oldu arkadaşım 6 ay klomen kullanmak gibi,
ama klomene cevap vermedi bünyem..
Sonrasında doktor değiştirdim, işinin ehli bir doktorum var..
İnşallah hayırlı haberler veririm sizlere..

Başarısız tedavilerim oldu arkadaşım 6 ay klomen kullanmak gibi,
ama klomene cevap vermedi bünyem..
Sonrasında doktor değiştirdim, işinin ehli bir doktorum var..
İnşallah hayırlı haberler veririm sizlere..

Ahh aynı ben gibi desene.Benim son 2 tedavide gebelik oluştu ama kimyasal ile sonuçlandı.Bİrde bir sürü operasyon vs vs üstüne.Bu olaylardan sonra demekki zamanı var daha dedim ve bıraktım dr falan bir süre .inşallah senin güzel haberlerini alırız canım benim moral olursun bizlerede

Allah kimseyi evlatla sınamasın...Ne yokluğuyla, ne acısıyla...
ben de Pko yüzünden 1 yıl kadar tedavi gördüm ( aslına bakarsanız uzun bir süre değildi ) ama psikolojik olarak beni çok yıpratmıştı, onun için sizi çok iyi anlıyorum.

Belki size klişe gelecek ama, tam da umudumu tamamen kestiğim anda kızımı hediye etti Allah...Şimdi 4 yaşında bir cimcime

Pko tedavisi bazen zorlu, hatta asap bozucu olabiliyor ama umudunuzu yitirmeyin...Sizler gibi anne olmak isteyen herkese, öncelikle hayırlısını diliyorum, ve de ömürlü'sünü...

iyide sivilce ile pko nasıl anlaşılır yahu.Usg de görünüyormu polistik.Testleriniz de normal çıkmış.Dr neye dayanarak pko sun dedi ki size.Mesela benim horman tahlillerim normal ama usg de az pko görünürlüm dedi dr.
ultrasonda kist cikmisti pko dan şüphelenilmisti o günden sonra bugüne gelen süreç başladı zaten .endokrinoloji doktoruna göre bir insan da sende pko var demek için yapılan hormon tahlilleri sorunlu çıkması gerekiyormus .Benim sonuçlarım normal olduğu için bana ultrasonda kist var diye pko tanısı konulamazmis.pko sivilce Tüylenme yaptığı için benimde şikayetlerim bu yönde olduğu için cilt doktor pko olduğunu söylüyor .ama dedigim gibi endokrinoloji doktoru tüy konusunun genetik yatkınlık olduğunu normal olduğunu lazer in kesin çözüm vereceğini söylemişti. Ama en acısı 15 yaşında verilen doğum kontr hapı sonrası 3 bucuk santim lik kitle oluştu . 7 senedir göğüs kitle kontrolü görüyorum .

Allah kimseyi evlatla sınamasın...Ne yokluğuyla, ne acısıyla...
ben de Pko yüzünden 1 yıl kadar tedavi gördüm ( aslına bakarsanız uzun bir süre değildi ) ama psikolojik olarak beni çok yıpratmıştı, onun için sizi çok iyi anlıyorum.

Belki size klişe gelecek ama, tam da umudumu tamamen kestiğim anda kızımı hediye etti Allah...Şimdi 4 yaşında bir cimcime

Pko tedavisi bazen zorlu, hatta asap bozucu olabiliyor ama umudunuzu yitirmeyin...Sizler gibi anne olmak isteyen herkese, öncelikle hayırlısını diliyorum, ve de ömürlü'sünü...

Amin inşallah ne güzel dua ettiniz.. Allah razı olsun..,
Benim 3 sene olacak bu eylül'de yanlış tedaviler vs derken, baya zaman kaybettik..
Bu doktoruma çok güveniyorum, işinin ehli..
Umarım benim de sizin gibi sağlıklı yavrularım olur..
Allah size bağışlasın prensesinizi..
Desteğiniz için teşekkür ederim..

Ahh aynı ben gibi desene.Benim son 2 tedavide gebelik oluştu ama kimyasal ile sonuçlandı.Bİrde bir sürü operasyon vs vs üstüne.Bu olaylardan sonra demekki zamanı var daha dedim ve bıraktım dr falan bir süre .inşallah senin güzel haberlerini alırız canım benim moral olursun bizlerede
Geçmiş olsun, bir zamanı var evet bizler işte sabırlı olamıyoruz..
İnşallah arkadaşım sağolasın..

Çalış cicim, senin sanki kocan da doktordu yanlış mı hatırlıyorum:KK66:
:p

evet canım :)
ben de artık uzmanlık istiyorum bakalım, diyorum ya bu meseleyi eskisi gibi kafama takmıyorum.
eşimde de bişi çıkmazsa rahatlıcam tamamen.
hatta görmek istediğim yerleri tamamen görüp de mi çocuk yapsam diyorum :))

seni çok iyi anlıyorum, milletin ister istemez hamile kalması, bizim doktorlarda sürünmemiz yıpratıcı gerçekten.
ama vardır elbet zamanı.

arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın babannemin 8 sene denemeden sonra 4 cocugu olmuş. bebekleriniz gününü bekliyordur inş.

Arkadaşım üzülme yalnız değilsin aynı sıkıntıyı çekiyoruz..
Rabbim şifasını verir inşallah..
Yumurtlamayı geliştiren ilaçlar kullandın mı peki?

Kortizon dayamaktan başka bişey yapmadılar şu son 4 ayda.

Normal değilmiş 3 yıl doğum kontrol hapı Artı testesteron düşüren ilacı kullanıpta lhın bi gıdım bile düşmemesi.

Başka bi hastalık aradılar. Beyinde problem var dediler. Simülasyon test yapıp durdular sonuç elde ettiğim bu sürede sadece 10 kilo almak oldu.

Yumurtam oluşuyo ama çatlamıyo.

Vücut pıhtı atar diye tekrar doğum kontrole başladım mecburen.

Ben pes ettim 6 ay daha kullanıp bırakacam ondan sonra doğal yolla olursa olur olmasada evlatlık düşünüyorum.

Inşallah senin Bebeğin olur.

X