Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarısız tedavilerim oldu arkadaşım 6 ay klomen kullanmak gibi,Sanırım ilk tedavi.Rabbim inşallah hayırlı sonuca erdirir.
Ah bilgecem ah.. Olacak inşallah..
Rabbim bize o günleri göstersin,
kucağımda bebişimle gelicez senin bebişle arkadaş olsunlar
Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin..İnşallah en kısa zamanda sizinde iyi haberlerinizi alırız size ve sizin gibi evlat sahibi olanlara bol bol dua edicem bugün sizede sevgiler
Başarısız tedavilerim oldu arkadaşım 6 ay klomen kullanmak gibi,
ama klomene cevap vermedi bünyem..
Sonrasında doktor değiştirdim, işinin ehli bir doktorum var..
İnşallah hayırlı haberler veririm sizlere..
Amin inşallah arkadaşım..İnş anne olursun güzel zamanda
ultrasonda kist cikmisti pko dan şüphelenilmisti o günden sonra bugüne gelen süreç başladı zaten .endokrinoloji doktoruna göre bir insan da sende pko var demek için yapılan hormon tahlilleri sorunlu çıkması gerekiyormus .Benim sonuçlarım normal olduğu için bana ultrasonda kist var diye pko tanısı konulamazmis.pko sivilce Tüylenme yaptığı için benimde şikayetlerim bu yönde olduğu için cilt doktor pko olduğunu söylüyor .ama dedigim gibi endokrinoloji doktoru tüy konusunun genetik yatkınlık olduğunu normal olduğunu lazer in kesin çözüm vereceğini söylemişti. Ama en acısı 15 yaşında verilen doğum kontr hapı sonrası 3 bucuk santim lik kitle oluştu . 7 senedir göğüs kitle kontrolü görüyorum .iyide sivilce ile pko nasıl anlaşılır yahu.Usg de görünüyormu polistik.Testleriniz de normal çıkmış.Dr neye dayanarak pko sun dedi ki size.Mesela benim horman tahlillerim normal ama usg de az pko görünürlüm dedi dr.
Allah kimseyi evlatla sınamasın...Ne yokluğuyla, ne acısıyla...
ben de Pko yüzünden 1 yıl kadar tedavi gördüm ( aslına bakarsanız uzun bir süre değildi ) ama psikolojik olarak beni çok yıpratmıştı, onun için sizi çok iyi anlıyorum.
Belki size klişe gelecek ama, tam da umudumu tamamen kestiğim anda kızımı hediye etti Allah...Şimdi 4 yaşında bir cimcime
Pko tedavisi bazen zorlu, hatta asap bozucu olabiliyor ama umudunuzu yitirmeyin...Sizler gibi anne olmak isteyen herkese, öncelikle hayırlısını diliyorum, ve de ömürlü'sünü...
Aminn inşallah.Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Annelik duygusunu..
Geçmiş olsun, bir zamanı var evet bizler işte sabırlı olamıyoruz..Ahh aynı ben gibi desene.Benim son 2 tedavide gebelik oluştu ama kimyasal ile sonuçlandı.Bİrde bir sürü operasyon vs vs üstüne.Bu olaylardan sonra demekki zamanı var daha dedim ve bıraktım dr falan bir süre .inşallah senin güzel haberlerini alırız canım benim moral olursun bizlerede
İnşallah bilgecem, duamdasınAminnn insallah insallah o gunler de gelir elbet. Daha genciz canim
yok gitmicem zaten :)Pko'nun etkileri arkadaşım, uğrama dediyse uğrama..
Ben bugün görüştüm kendisiyle, "bekle" dedi o da..
Çalış cicim, senin sanki kocan da doktordu yanlış mı hatırlıyorumyok gitmicem zaten :)
takmıyorum o kadar çok.
ders çalışcam inş :)
Çalış cicim, senin sanki kocan da doktordu yanlış mı hatırlıyorum
Arkadaşım üzülme yalnız değilsin aynı sıkıntıyı çekiyoruz..
Rabbim şifasını verir inşallah..
Yumurtlamayı geliştiren ilaçlar kullandın mı peki?