- 26 Kasım 2014
- 1.802
- 1.231
yani gidersen iyi olur ama oda farklı bişi söylerse kafan karışır ben gibi. inan ben şuan bi problemim varmı? varsada ne problemim var bilmiyorum. bu daha zor..
Bu konuda uzman bir dr a görünmek lazım aslında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani gidersen iyi olur ama oda farklı bişi söylerse kafan karışır ben gibi. inan ben şuan bi problemim varmı? varsada ne problemim var bilmiyorum. bu daha zor..
marttan beri gitmiyorum zaten,benim hormon sonuçlaırm normal, eşim eylülde test yaptırıcakCicim biraz ara ver, sonrasında iyi bir doktora yeniden başla..
Pko geçicek bir rahatsızlık değil çünkü..
Tıp sadece şikayetlerini değiştirebiliyo.
Yumurtalık yapısı bu, genetik yani..
Kafana takma (haha kendime de bu lafım!)
Sağolasın arkadaşım, amin inşallah..
En sonunda bende bırakıcam tedaviyi filan..
Bakalım bize ne zaman nasip olacak annelik duygusu?
işte bana da öylesin dedi. hatta ultrason kağıdında yazıyor polikistik over sendromu diye.
ama adetim düzenli, fazla düzenli yani, kilo yok tüylenme yok hiç bişi yok. diğer doktor değilsin ded
yani şuan ben ne olduğumu bilmiyorum
Allahım sabır versin bize öncelikle.
Bakalım canım yaşayıp görücez, inşallah gebe kalırım da hislerin çıkar..His diyelim :) İnş hayirlisi olsun :)
Amin işte anahtar kelime..
Sabır...
Allah razı olsun arkadaşım gerçekten zor,Allahım sabır versin yardımcınız olsun..Çok zor bir süreç umarım tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinizden hamile kalırsınız güzel haberlerinizi alırız..Rabbim hakkınızda hayırlısını versin,Amin
Geçen gün bir tanıdıkla konuşuyoduk kızı için erken menepoz demişler 13 sene boyunca yapmadıgı şey kalmamış dr lar olmaz artık demiş ümitleri artık tükendiğinde çocuk haberi almışlar.Zor bir süreç eminim ama ümitsizliğe kapılmayın gün dogmadan neler dogar
Estrofem içiyorum canım regl gelse 2. günü yumurta büyütücü iğnelere başlıycaz.Tedavi olarak ne aşamadasın canım
Etrafı boşver..Ve sakın daha kötüleri de var deme başımıza ne gelecek hiç bilmiyoruz bu bebek olayı çok karışık..Şu var diyosun birşey daha ekleniyor..Sen içini ferah tut halinden şikayet etme Rabbim doğru zamanı bilir..Allah razı olsun arkadaşım gerçekten zor,
çevremde çoğu kişi düşündüğü ay hamile kalabiliyo..
Ben bir poşet içiyorum olması için..
Rabbim hayırlısını versin dediğin gibi, o bilir doğru zamanı..
İnsanız acele ediyoruz hemen olsun diye
ama olmuyo işte bazı şeyler bizim elimizde değil...
Sag olsun annem beni regl oldugum zamandan bu yana doktor doktor gezdirmistir .Evet sen pkolusun hayir sen pkolu degilsin diyen doktorlar .surekli reglin 3.günü yapilan hormon testleri ultrasonlar .en sonunda endokrinoloji bölümüne gidip yapılan hormon testleri 1 tane sonucu 1 ay sonra vermişlerdi kanı dondurup bakıyorlar mis falan filan ve sonucunda hiç bir şekilde pko tanısı koyamayiz sonuclar gayet olmasi gerektigi gibi ultrasona gerek yok denmisti.sivilce şikayetim olduğu için cilt doktoru ısrarla pkolu olduğumu söylüyor .Ben simdi hangisine inanayim.Bir doktorla sinirli kalmayalim dedik iyice kafayı yedik .evli falan da değilim .ama böyle pko olup hamile kalmadan zorlananlari görünce içim gidiyor resmen .Inşallah tez zamanda isteyen herkes hayırlı evlat sahibi olur .
Hayırlısı canım benim eşim yaptırdı bir sıkıntı yok çok şükür..marttan beri gitmiyorum zaten,benim hormon sonuçlaırm normal, eşim eylülde test yaptırıcak
ona göre bi yol izlicez bakalım
Estrofem içiyorum canım regl gelse 2. günü yumurta büyütücü iğnelere başlıycaz.
Yumurta beklenen olgunluğa gelince de çatlatma iğnesi..
Regl gelse bi..
İnşallah en kısa zamanda sizinde iyi haberlerinizi alırız size ve sizin gibi evlat sahibi olanlara bol bol dua edicem bugün sizede sevgilerTeşekkür ederim cadı kazanı Eşimin ünv arkadaşı da 15 sene sonra teşrif etmiş anne ile babasının hayatına..
Bakalım bizim velet ne zaman teşrif edicek?
sevgiler.
Ah bilgecem ah.. Olacak inşallah..Elbet bizim de bir gün evladimiz olacak..
Rabbim hayirli saglikli imanli evlatlar nasip etsin ve bizleri de onlara yararli anne babalar etsin insallah..