Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

Yok cicim, idrar testi yaptım negatif..
Kanda baktırmak istemedim, sonrası hüsran oluyo genelde
moralim daha çok bozuluyo öyle olunca..
valla benim de 31. günüm, hafif ağrım oluyor arada, idrar testi yaptım tabi ki tek çizgi :))
doktorum 3-4 ay uğrama bana dedi.
11 ay oldu bu ay.

Olmayadabilir ,herkesin anne olamama ihtimali var. Sadece senin değil . Bu kadar kafaya takarsan kendi hayatından da zevk alamazsın . Çocukları olanlar da dünyalar kadar mutlu değil. Çocuklarını kaybedenler ya da gözünün önünde acı çekenler var. Eğer stres yapmazsan tedavin de daha olumlu olur zaten .Yüksek ihtimalle de olursun , tıp bayağı ilerledi . Ama bu süreçte kendini yıpratma.
Yazdığın her satıra katılıyorum, ama insan kendi yaşayınca çok başka oluyomuş..
Bekarken oturduğumuz sitede hatice abla vardı 19 senedir bebek sahibi olamıyodu..
19 sene sonrasında bir tane "umudu" oldu..
Güneşten bile kıskanıyorum yavrumu derdi,
o zamanlar ona o kadar üzülürdüm ki..
Şimdi kendime bakıyorum, 3 sene oldu henüz..

Allah isteyen herkesi evlat sahibi etsin.. inşallah sizde birgün evladınızi sağlıkla kucağına alan mutlu annelerden olursunuz..

Amin inşallah şekerim, hamile kaldığımda zaten ailemden bile önce burada konu açıp paylaşıcam sizlere, siteye üye olma sebebim bile bu..

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım,
düşünmeyeyim desen de olmuyor ama beklemekten başka bişey gelmiyor elimizden. inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebeğine,moral en büyük tedavi unutma
Teşekkür ederim arkadaşım, burada benim gibi olan çok arkadaşla tanıştım..
İnan bu bana en iyi gelen şeylerden biri.. Yakınlarımdan bile görmedim buradaki insanların bana verdiği desteği.. Zor bir süreç.. Umarım çabuk geçer..

Bende aynı durumdayım. Yıllardır düşmeyen inatçı Lh var.

Okadar tedaviye bu lanet pcos küçüleceğine büyüyo.

Yumurtlamam sıfır. Çocuk için ilaçlara ara verdim ama 9 ay oldu regl olamıyorum. Vücut başka başka erorler verince doktor tekrar doğum kontrol hapına başlattı.

Tek isteğim bi çocuk ama vücut bi yumurtayı bana çok görüyo.

valla benim de 31. günüm, hafif ağrım oluyor arada, idrar testi yaptım tabi ki tek çizgi :))
doktorum 3-4 ay uğrama bana dedi.
11 ay oldu bu ay.

Pko'nun etkileri arkadaşım, uğrama dediyse uğrama.. :KK66:
Ben bugün görüştüm kendisiyle, "bekle" dedi o da..

Ben de sizin gibiydim anne olabilecek miyim diye günleri kendime zehrediyordum,sonra hamile kaldım sevinçten havalara uçtum ama bebeğimin ömrü yetmedi annesine kavuşmaya.
Diyeceğim o ki evet tedavinizi olun ama bir yandan da hep dua edin ve hayırlısını isteyin sağlıklı,ömrü uzun bir bebek dileyin Rabbimden.

İnan her zaman konusu geçtiğinde Rabbim sağlıklısını,
hayırlısını versin diye dua ediyorum..
Kaybınız için üzüldüm.. Çok zor olmalı..
Umarım yeniden hamile kalıp, bebişinizle güzel günler görürsünüz..

Sizin icin dua edecegim ama icimden erkek gecti hayirlisi olsunda :)
Teşekkür ederim dualarınıza ortak ettiğiniz için..
Erkek mi, :))
Ben de hep rüyalarımda oğlum olacağını görüyorum..
Bakalım, hayırlısı.. :KK66:

ya bi pko ne illet bişi. bana ilk gittiğim doktor pkosun dedi. hiç bi belirti olmamasına rağmen.
3 ay sonra doktor değiştirdim, asla pko değilsin olsanda gebeliğe engeli %2 dir dedi.
sonra bıraktım doktora gitmeyi. öyle deniyorum işte.

Evet, polikistik over hastasıyım, düzensiz yani..

Ahh canım ahhh.Aynı dert bendede var pko.Bıraktım artık tedaviyi falan ben.Biraz zamana bıraktım.Düşünmemeye çalıştım ama bir noktada hep aklıma geliyor.Allah yardımcımız olsun İnşallah tez zamanda kucaklarımızı doldursun.

hayat ne garip, bende her ay düzenli regl oluyorum, çıldırasım geliyor
Canım herkesin bünyesi farklı, benim polikistik over sendromum var..
O nedenle zorlaşıyo..
Rabbim sana da bana da hayırlı evlatlar nasip eylesin. .

Canım herkesin bünyesi farklı, benim polikistik over sendromum var..
O nedenle zorlaşıyo..
Rabbim sana da bana da hayırlı evlatlar nasip eylesin. .
işte bana da öylesin dedi. hatta ultrason kağıdında yazıyor polikistik over sendromu diye.
ama adetim düzenli, fazla düzenli yani, kilo yok tüylenme yok hiç bişi yok. diğer doktor değilsin ded
yani şuan ben ne olduğumu bilmiyorum

ya bi pko ne illet bişi. bana ilk gittiğim doktor pkosun dedi. hiç bi belirti olmamasına rağmen.
3 ay sonra doktor değiştirdim, asla pko değilsin olsanda gebeliğe engeli %2 dir dedi.

Gerçekten çok illet bişey.Banada dr um pko dedi ama bendede hiçbir belirti yok.Şu an ara verdim tedaviye falan .Acaba bende başka bir dr a görünsem mi.

Gerçekten çok illet bişey.Banada dr um pko dedi ama bendede hiçbir belirti yok.Şu an ara verdim tedaviye falan .Acaba bende başka bir dr a görünsem mi.
yani gidersen iyi olur ama oda farklı bişi söylerse kafan karışır ben gibi. inan ben şuan bi problemim varmı? varsada ne problemim var bilmiyorum. bu daha zor..

Yumurtlamam sıfır. Çocuk için ilaçlara ara verdim ama 9 ay oldu regl olamıyorum. Vücut başka başka erorler verince doktor tekrar doğum kontrol hapına başlattı.

Arkadaşım üzülme yalnız değilsin aynı sıkıntıyı çekiyoruz..
Rabbim şifasını verir inşallah..
Yumurtlamayı geliştiren ilaçlar kullandın mı peki?

Cicim biraz ara ver, sonrasında iyi bir doktora yeniden başla..
Pko geçicek bir rahatsızlık değil çünkü..
Tıp sadece şikayetlerini değiştirebiliyo.
Yumurtalık yapısı bu, genetik yani..
Kafana takma (haha kendime de bu lafım!)

Ahh canım ahhh.Aynı dert bendede var pko.Bıraktım artık tedaviyi falan ben.Biraz zamana bıraktım.Düşünmemeye çalıştım ama bir noktada hep aklıma geliyor.Allah yardımcımız olsun İnşallah tez zamanda kucaklarımızı doldursun.
Sağolasın arkadaşım, amin inşallah..
En sonunda bende bırakıcam tedaviyi filan..
Bakalım bize ne zaman nasip olacak annelik duygusu?

Üzülme olmayınca olmuyor işte.Ben yumurtluyorum iğne ile çatlatılıyor ama yine olmuyor.Yani olanda kimyasal ile sonuçlandı.

X