Acaba bir gün bende "anne" olacak mıyım...?

kızlar doktordan geldim çok iyi bir doktora benziyor bu ya çok ilgilendi ne tip bebeği falan tedaviye başlamadan tüp bebek demiş farzetki tüp bebeği yaptın tutmazdı ki dedi eşimde diyor keşke baştan gelseymişiz buuna çok daha önce sonuç alırdık dedi

Bende öyle canım kimseyle konusulmuyor aynı durumdayım. Bu konuyu öyle kafama takiyorum ki yani elimde degil. Gün geçtikçe evlat hasreti icimde gitgide çoğalarak artıyor. Insanlar olur takma kafana diye konusuyolar ama kolay mı takmamak. Bizim cocugumuz olmasada bizlerde yaratılış gereği anneymis gibi annelik iç güdüsü tasiyoruz. Bir bebek gördüğümde içim gidiyor. Artık kendi Bebeğimi sevmek istiyorum. Allah katında hiç bişey imkansız değildir. Rabbim nasip etsin inşallah isteyen bütün herkeze.

Amin canım ben de bebek mağazalarından geçerken hüzünleniyorum resmen.. Bebeğim olsa ona alacağım o kadar çok şey var ki.. Hepsi heves olarak içimde bekliyor.. Zamanı geldiğinde yaşanacak inşallah.. Böyle düşün, evlat hasreti.. Kokusunu bile bilmeden özlemek ne demek, çok iyi bilirim.. Rabbim "ol" desin yeter ki.. O bizim alnımıza yazılı zaten canım ne vakit olacağı.. Biz sadece sabredip beklemeliyiz..

kızlar doktordan geldim çok iyi bir doktora benziyor bu ya çok ilgilendi ne tip bebeği falan tedaviye başlamadan tüp bebek demiş farzetki tüp bebeği yaptın tutmazdı ki dedi eşimde diyor keşke baştan gelseymişiz buuna çok daha önce sonuç alırdık dedi
Sevindim canım, bebeklerimizin müjdesini de burada vereceğiz.. Sen merak etme..
İlaç olarak ne yazdı peki?

hiç bişey yazmadı femerayı istedi gösterdim baktı geri verdi işte spor yap bide metamorfin al dedi yalnız onun için önce bir dahiliyeyle görüşecem onu nasıl yapmam gerektiğini söyledi adetin 3. günü gel tahlil alıcaz dedi adam moralimi düzeltti ya ötekine nasıl güvenmişiz eşimde diyor söğüşlemeye çalıştı bizi diye ya bana öyle karamsar şeyler söyledi dün acillik oldum Allah korusun bizi böyle insanlardan

arkadaşlar yumurta çatladıktan kaç saat ya da kaç gün sonra birliktelik olmalı?
Yumurta çatlar ve içindeki tek bir hücre tüpler tarafından tutularak, rahime doğru yol almaya başlar.
Bu yolda spermlerle karşılaşıp döllenirse rahimin iç dokusuna yapışır..
Eğer ola ki döllenme olmazsa reglle birlikte o ay atılır.

Yumurta hücresi çatlamadan itibaren 24 saat canlı kalır..
Bu demek oluyo ki, döllenme için sadece 1 günümüz var..
Benim sıkıntım, yumurtam büyümüyo... )=

Enyalios'um Rabbim hayirlisiyla gönlüne göre bir evlat nasip etsin. Seni cok iyi anliyorum... hic üzülme canim arkadasim, Allah büyüktür :KK200:

Yumurta çatlar ve içindeki tek bir hücre tüpler tarafından tutulur rahime doğru yol almaya başlar.
Bu yolda spermlerle karşılaşıp döllenirse rahimin iç dokusuna yapışır..
Eğer ola ki döllenme olmazsa reglle birlikte o ay atılır.

Yumurta hücresi çatlamadan itibaren 24 saat canlı kalır..
Bu demek oluyo ki, döllenme için sadece 1 günümüz var..
Benim sıkıntım, yumurtam büyümüyo... )=
Beninde klomenle yumurtam buyumedi 2 kez igneli tedviyle asilama oldum ilkinde asilamam tuttu dustu duskten 3 ay sonra sogankuruyle haile kaldim yine dustu bendede pco var canim igneli tedavi oldunmu sen

hiç bişey yazmadı femerayı istedi gösterdim baktı geri verdi işte spor yap bide metamorfin al dedi yalnız onun için önce bir dahiliyeyle görüşecem onu nasıl yapmam gerektiğini söyledi adetin 3. günü gel tahlil alıcaz dedi adam moralimi düzeltti ya ötekine nasıl güvenmişiz eşimde diyor söğüşlemeye çalıştı bizi diye ya bana öyle karamsar şeyler söyledi dün acillik oldum Allah korusun bizi böyle insanlardan

Ben de metformin kullanıyorum ama benim jinekologum yazmıştı bana..
Hayırlısı canım, bu son doktor olur inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. .

Ablamın 18 sene çocuğu olmadı kaç tüp bebek kaç aşılama olmadı tutmadı.. Evlatlık edinmek için ev aldı kredisini ödeyeyim diye cebelleşirken hamile kaldığını öğrendi. Ve 8 aylıkken karnında öldü..

Aradan 2 yıl sonra bir bebişi daha oldu şimdi 3 yaşında. Allahtan ümit kesilmez. Sizlerin de imtihanı bu demek ki. Bizlerin imtihanları daha farklı oluyor.. Rabbim sağlık versin.

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için.. benim yumurta dün ikindi gibi çatladı. ama akşam birliktelik olmadı maalesef evde misafir vardı çünkü... acaba bu akşam için şansım var mıdır diye merak ettim

Beninde klomenle yumurtam buyumedi 2 kez igneli tedviyle asilama oldum ilkinde asilamam tuttu dustu duskten 3 ay sonra sogankuruyle haile kaldim yine dustu bendede pco var canim igneli tedavi oldunmu sen
Kaybın için üzüldüm canım, üzülme, Allah kerimdir. Ben hiç hamile kalamadım..
Klomen bende de işe yaramadı arkadaşım, bu ay olucam iğne tedavisi menegon..
Lakin adet gelmedi bir türlü..

Canim ben avucdolusu duanin topiginden zeyzey. Umarim iyisindir. Daha iyi olacagin gunler de gelecek elbet. Rabbim ol dedi mi olacak. Guzel haberlerini almayi bekliyorum. Dualarimdasin. Her ne kadar tanimasam bilmesem gormesem de dua ediyorum senini icin. Hasretin gun gelecek dinecek, ben boyle inaniyorum.

Enyalios'um Rabbim hayirlisiyla gönlüne göre bir evlat nasip etsin. Seni cok iyi anliyorum... hic üzülme canim arkadasim, Allah büyüktür :KK200:
Ebrulim, erik gözlüm.. Amin, gönülden ettiğin bütün dualara..
Rabbim bizlere de nasip edicek, bekliyoruz sadece.. :KK200:

Kaybın için üzüldüm canım, üzülme, Allah kerimdir. Ben hiç hamile kalamadım..
Klomen bende de işe yaramadı arkadaşım, bu ay olucam iğne tedavisi menegon..
Lakin adet gelmedi bir türlü..
rabbim tez zamanda nasip etsin. bende yarın doktora gidicem hem hormon tahlilimin sonuçlarına bakılacak hem de vajinal kültür alınacak. doktora gitmekten de bıktım yaaa

Ben de metformin kullanıyorum ama benim jinekologum yazmıştı bana..
Hayırlısı canım, bu son doktor olur inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. .

o da yazdı yalnız önce dahiliyeyle görüş sonra al dedi insülin kullandığım için öyle yaptı bebek istiyorum diye insülin kullanmak zorundayım ya

Canim ben avucdolusu duanin topiginden zeyzey. Umarim iyisindir. Daha iyi olacagin gunler de gelecek elbet. Rabbim ol dedi mi olacak. Guzel haberlerini almayi bekliyorum. Dualarimdasin. Her ne kadar tanimasam bilmesem gormesem de dua ediyorum senini icin. Hasretin gun gelecek dinecek, ben boyle inaniyorum.

Hatırladım canım seni bir kaç kere konuşmuştuk, gebelik haberine çok sevinmiştik..
Ben de inanıyorum, Rabbim biliyo doğru zamanı..
Allah razı olsun gönülden ettiğin her bir dua için..
Bebişin durumu nasıl, cinsiyet belli oldu mu*

X