- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle canım kimseyle konusulmuyor aynı durumdayım. Bu konuyu öyle kafama takiyorum ki yani elimde degil. Gün geçtikçe evlat hasreti icimde gitgide çoğalarak artıyor. Insanlar olur takma kafana diye konusuyolar ama kolay mı takmamak. Bizim cocugumuz olmasada bizlerde yaratılış gereği anneymis gibi annelik iç güdüsü tasiyoruz. Bir bebek gördüğümde içim gidiyor. Artık kendi Bebeğimi sevmek istiyorum. Allah katında hiç bişey imkansız değildir. Rabbim nasip etsin inşallah isteyen bütün herkeze.
Sevindim canım, bebeklerimizin müjdesini de burada vereceğiz.. Sen merak etme..kızlar doktordan geldim çok iyi bir doktora benziyor bu ya çok ilgilendi ne tip bebeği falan tedaviye başlamadan tüp bebek demiş farzetki tüp bebeği yaptın tutmazdı ki dedi eşimde diyor keşke baştan gelseymişiz buuna çok daha önce sonuç alırdık dedi
Yumurta çatlar ve içindeki tek bir hücre tüpler tarafından tutularak, rahime doğru yol almaya başlar.arkadaşlar yumurta çatladıktan kaç saat ya da kaç gün sonra birliktelik olmalı?
24 saat icindearkadaşlar yumurta çatladıktan kaç saat ya da kaç gün sonra birliktelik olmalı?
Bir sağlık sorunun var mı canım ?Bende ayni durumdayim
Beninde klomenle yumurtam buyumedi 2 kez igneli tedviyle asilama oldum ilkinde asilamam tuttu dustu duskten 3 ay sonra sogankuruyle haile kaldim yine dustu bendede pco var canim igneli tedavi oldunmu senYumurta çatlar ve içindeki tek bir hücre tüpler tarafından tutulur rahime doğru yol almaya başlar.
Bu yolda spermlerle karşılaşıp döllenirse rahimin iç dokusuna yapışır..
Eğer ola ki döllenme olmazsa reglle birlikte o ay atılır.
Yumurta hücresi çatlamadan itibaren 24 saat canlı kalır..
Bu demek oluyo ki, döllenme için sadece 1 günümüz var..
Benim sıkıntım, yumurtam büyümüyo... )=
hiç bişey yazmadı femerayı istedi gösterdim baktı geri verdi işte spor yap bide metamorfin al dedi yalnız onun için önce bir dahiliyeyle görüşecem onu nasıl yapmam gerektiğini söyledi adetin 3. günü gel tahlil alıcaz dedi adam moralimi düzeltti ya ötekine nasıl güvenmişiz eşimde diyor söğüşlemeye çalıştı bizi diye ya bana öyle karamsar şeyler söyledi dün acillik oldum Allah korusun bizi böyle insanlardan
Kaybın için üzüldüm canım, üzülme, Allah kerimdir. Ben hiç hamile kalamadım..Beninde klomenle yumurtam buyumedi 2 kez igneli tedviyle asilama oldum ilkinde asilamam tuttu dustu duskten 3 ay sonra sogankuruyle haile kaldim yine dustu bendede pco var canim igneli tedavi oldunmu sen
Ebrulim, erik gözlüm.. Amin, gönülden ettiğin bütün dualara..Enyalios'um Rabbim hayirlisiyla gönlüne göre bir evlat nasip etsin. Seni cok iyi anliyorum... hic üzülme canim arkadasim, Allah büyüktür
rabbim tez zamanda nasip etsin. bende yarın doktora gidicem hem hormon tahlilimin sonuçlarına bakılacak hem de vajinal kültür alınacak. doktora gitmekten de bıktım yaaaKaybın için üzüldüm canım, üzülme, Allah kerimdir. Ben hiç hamile kalamadım..
Klomen bende de işe yaramadı arkadaşım, bu ay olucam iğne tedavisi menegon..
Lakin adet gelmedi bir türlü..
Ben de metformin kullanıyorum ama benim jinekologum yazmıştı bana..
Hayırlısı canım, bu son doktor olur inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. .
Canim ben avucdolusu duanin topiginden zeyzey. Umarim iyisindir. Daha iyi olacagin gunler de gelecek elbet. Rabbim ol dedi mi olacak. Guzel haberlerini almayi bekliyorum. Dualarimdasin. Her ne kadar tanimasam bilmesem gormesem de dua ediyorum senini icin. Hasretin gun gelecek dinecek, ben boyle inaniyorum.