- 24 Şubat 2017
- 359
- 413
Abreka yemene dikkat et bol bol proteinini unutma ve karbonhidratini da. Catlamalar ondan olabilir vucudun alisik degildi spora. Badem yagi sur vucuduna gecer daha yeniymis nasilsaBalim ben bugun 55taneyi hic ara vermeden yaptimilerleme var
Ama bacaklarimda catlaklar olmus
Bu siralar istahim yok pek yemiyorum dogru ondan olabilir anaisim, corekotuyagi surucem bebisim bakim belki gecirirAbreka yemene dikkat et bol bol proteinini unutma ve karbonhidratini da. Catlamalar ondan olabilir vucudun alisik degildi spora. Badem yagi sur vucuduna gecer daha yeniymis nasilsa
İnşallah canımBu siralar istahim yok pek yemiyorum dogru ondan olabilir anaisim, corekotuyagi surucem bebisim bakim belki gecirir
Yaptin mi bugun 130tane nasil gectiİnşallah canım
Evet cnm iyi gidiyorrYaptin mi bugun 130tane nasil gecti
Agirliksiz calisinca buyumezmis kalcaEvet cnm iyi gidiyorr
Zaten vucudnun ağırlıgini kullaniyorsun o da agirlik.buyur yani. Kasların vucudunun ağırlığına alisinca artik seni normal.squat zorlamayinca yapicaksin agirlikliyi daha vakit var. Yoksa parcalarsin kaslarinu büyütücem derkenAgirliksiz calisinca buyumezmis kalca
Agirlikla yapabilirsem 1tur da oyle yapiyim
200u nasil yapicazZaten vucudnun ağırlıgini kullaniyorsun o da agirlik.buyur yani. Kasların vucudunun ağırlığına alisinca artik seni normal.squat zorlamayinca yapicaksin agirlikliyi daha vakit var. Yoksa parcalarsin kaslarinu büyütücem derken
Canim konuna gore bir forum seç orada forumlar yazıyor sonra yeni konu ac gibi bir sey yazıyor sayfada bulursunkızlar nasıl konu acıcam yeniyim bilmiyorum başlık atıp üyelere bir şey sormak istiyorum
Çok teşekkür ederim buldum sayendeCanim konuna gore bir forum seç orada forumlar yazıyor sonra yeni konu ac gibi bir sey yazıyor sayfada bulursun
Rica ederim :)Çok teşekkür ederim buldum sayende
Bende goremiyorum ve catlaklar cikti bacaklarimda kalcamdaYa ben bi fark göremiyorum 15 günde şekle girmeyen kalan 15 günde ne kadar girebilir ki
Merhaba nasil gidiyor kas agrin oldu mu canim benimKızlar merhaba 3 gündür 30 squat yapıyorum umarım doğru yapıyorumdur salı günü bir aylık program beni bekler.
Baldırlarım ağrıyorMerhaba nasil gidiyor kas agrin oldu mu canim benim
İlk 2-4gun benimde cok agridi sonra gecti rahatladim ama bacagimda ve kalcamda catlaklar oldu moralim bozulduBaldırlarım ağrıyorAma bu iyi bir şey sanırım? Ya ben sürekli yanlış mı yapıyorum diye şüpheye düşüyorum.
Hadi ya.. Şuan kırmızı mı çatlakların? Kilo da veriyor musun aynı zamanda diyet falan yapıyor musun?İlk 2-4gun benimde cok agridi sonra gecti rahatladim ama bacagimda ve kalcamda catlaklar oldu moralim bozuldu