- 31 Mart 2017
- 85
- 60
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldim hosgeldin :) yaziyorum ben şimdi seni hemenBenide listeye alınsanıza :)
Ama ben günlük sadece 30 yapıcam
Öbür ay asıl tekrarlara geçicem
Hosgeldin :) Tamam ben sizler yaptikca guncellerim not aliyorumAzra910 merhaba ben de geldim artik buradayim 9 kilo vermek icin diyet ve spora basliyorum yarin icin 30 squat yapicam oyle baslayayim dedim yapinca da tekrar yazarim
Tamam Elifcim yaziyorumCanım benimde netim Yok hergün yapıyorum yazarsın sen
Hosgeldin :) Tamam ben sizler yaptikca guncellerim not aliyorum
İlk mesajda program var ona gore yapsan dah faydali olur aslinda
Guzel olur iyi dusunmussunKaslarim alissin diye ilk bes gun 30 yapayim diye dusunmustum sonra bir aylikprograma gecerim dedim. Nasil ?
Tamamdir buradan haberlesiriz:)Guzel olur iyi dusunmussun
Tamam o zaman 5gun sonra programa baslarsin daha rahat yaparsin hareketleri hemde :)
Tamam ahlaragaci'm :)Tamamdir buradan haberlesiriz:)
bu squat programini bitirdigimizde burdaki kadinin yaptığı harekete de baslayabiliriz. Ağırlık ile squat yapmak gibi bir sey oluyor
Balim ben bugun 55taneyi hic ara vermeden yaptim ilerleme varNasıl gidiyor bakalım güzeller :)
Balim ben bugun 55taneyi hic ara vermeden yaptim ilerleme var
Ama bacaklarimda catlaklar olmus
İnsallah gecer balim yaz da geldi etek elbise giyemem yoksa bu haldeVayy maşallah sana bebişim bende zorlanıyorum ama ağrılarım gitti
Çatlaklar kilo vermeden kaynaklanıyodur bide vücut kendini saldı devam ettıkce toplar merak etme :)
İnsallah gecer balim yaz da geldi etek elbise giyemem yoksa bu halde
Bende şok oldum 30,30,20 falan diye boluyodum ama 55i rahat yaptim cok sukur alistim mi ne
Sen nasil gidiyorsun makyajim farklar var miGeçer canım merak etme sen :)
Bence alışmışsın çünkü zorlanmadığın bunun göstergesi canım
Sen nasil gidiyorsun makyajim farklar var mi
Program bitince de baska hareketlere baslariz makyajimHenüz bi fark göremedim ama spor yapmak bana iyi geliyor, zamanla fark göreceğimi düşünüyorum kuzumm
Super bridge zaten squattan daha etkili bir yöntem kalca içinAnaisim bende bir program indirdim telefina cok begendim 3egzersiz var hergun sayisi gittikce artiyor egzersizlerde squat , hip bridges, lunges var