- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
Hayir zaten 46 kiloyum diyet falan yapmiyorum catlaklarim kirmizi degil normal catlakHadi ya.. Şuan kırmızı mı çatlakların? Kilo da veriyor musun aynı zamanda diyet falan yapıyor musun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir zaten 46 kiloyum diyet falan yapmiyorum catlaklarim kirmizi degil normal catlakHadi ya.. Şuan kırmızı mı çatlakların? Kilo da veriyor musun aynı zamanda diyet falan yapıyor musun?
Allah Allah çok ilginç acaba önceden vardı da sen mi yeni fark ediyorsun hem beyaz çatlak zamanla o rengi alır yeni değildir bence :/Hayir zaten 46 kiloyum diyet falan yapmiyorum catlaklarim kirmizi degil normal catlak
Hayir eminim hatta gecende burdan bi arkadasta da olmus senin de kalcanda catlak var mi dedi yok dedim baktim haftaici cikmis sok oldumAllah Allah çok ilginç acaba önceden vardı da sen mi yeni fark ediyorsun hem beyaz çatlak zamanla o rengi alır yeni değildir bence :/
Ay ben tedirgin oldum hiç başlamasam mı 1 aylık programaHayir eminim hatta gecende burdan bi arkadasta da olmus senin de kalcanda catlak var mi dedi yok dedim baktim haftaici cikmis sok oldum
Bilmiyorum ki acaba gecirmeye calissam oyle tekrar mi baslasam diger arkadas da Elif062505Ay ben tedirgin oldum hiç başlamasam mı 1 aylık programa
Sen devam edecek misin canım?
Çok geçmiş olsun bence de ara verseniz iyi olurBilmiyorum ki acaba gecirmeye calissam oyle tekrar mi baslasam diger arkadas da Elif062505
Elifcim seninkiler gecti mi
Cok sagol canim benim insallah duzelir tam da yaz geldi etek giyemicemÇok geçmiş olsun bence de ara verseniz iyi olur
Hayır hiçbir iileşme yok.. ve ben yaklaşık 3 aydır yapıyorum ne yanlış anlamıyorumBilmiyorum ki acaba gecirmeye calissam oyle tekrar mi baslasam diger arkadas da Elif062505
Elifcim seninkiler gecti mi
Catlaklarim gecene kadar ara vericemHayır hiçbir iileşme yok.. ve ben yaklaşık 3 aydır yapıyorum ne yanlış anlamıyorum
Geçermi ki ?Catlaklarim gecene kadar ara vericem
Yaglar falan suruyorum masaj yapiyorum insallah geçer demistim sana cok eskiden bacaklarimda olmustu masajla gecmistiGeçermi ki ?
Evet, umarım geçer canım bn çok denedim geçiremedimYaglar falan suruyorum masaj yapiyorum insallah geçer demistim sana cok eskiden bacaklarimda olmustu masajla gecmisti
Sen napicaksin devam miEvet, umarım geçer canım bn çok denedim geçiremedim
Gerçekten anlamadım ne yaptığımızı, ne yapmamız gerektğinide bilmiyorum hiç , bu durum Çan'ımı sıkıyorSen napicaksin devam mi
Acaba cok fazla mi yapmis olduk
Sadece 2miz mi boyleGerçekten anlamadım ne yaptığımızı, ne yapmamız gerektğinide bilmiyorum hiç , bu durum Çan'ımı sıkıyor
ya sanırım bi 3-4 aya şekillenir ve yanında çok doğru bi beslenmeyle.. ben çok dikkat edemiyorum işyerimde yemekler çok yağlı ve mecbur burdan yiyorum
Bende fast food surekliya sanırım bi 3-4 aya şekillenir ve yanında çok doğru bi beslenmeyle.. ben çok dikkat edemiyorum işyerimde yemekler çok yağlı ve mecbur burdan yiyorum
sen ne durumdasın canım gelişme var mıKizlar catlama sebebi yeme aliskanliklarinin yetersiz olmasi. ABREKA sen 46 kiko isen senin 50 grdan asagi protein almaman lazim. Bir yumurtada 6gr falan var sen düşün. Arti squat fazla gelmişse vücudunuza ve beslenme de yetersiz olunca kaslarınız gelisecegine yikima uğramıştır o da catlamalara sebep olabilir