ABREKA ve arkadaslarinin spor listesi

Ust bacagim gercekten agriyor dünden beri ve ise yaradigini hissediyorum ben

Aslinda ilk kez yapanlarimizin bir gun dinlenmesi lazım. Dinlenen kas bir sonrakine daha güçlü olur. Kasın ustune çok gudersek parçalarız ben alışkınım ama ABREKA cim bir gun dinlensen iyi olur

Aslinda ilk kez yapanlarimizin bir gun dinlenmesi lazım. Dinlenen kas bir sonrakine daha güçlü olur. Kasın ustune çok gudersek parçalarız ben alışkınım ama ABREKA cim bir gun dinlensen iyi olur
Bugun de yaptim anaisim zaten programimiza gore yarin bosuz rest yazan yerlerde o gun yapmicaz yarin dinlenmis olurum
Ay bilmiyorum belki de psikolojik ama ust bacagim sanki sıkılasti :KK70:

Ooooo hadi insallahh cok sevindim. Psikolojik degildir o. Spordan sonra bi dirilik geliyor. Ben de spor yaptiktan sonra pantolon falan daha bi guzel duruyor :KK70: ama ben de iki gundur asiri yiyorum gün vardı annemin yemekleri yaparken tadina baka baka kac pasta yedim hatirlamiyorum kilo aldim gibi geliyor umarim psikolojiktir :KK70:

Ooooo hadi insallahh cok sevindim. Psikolojik degildir o. Spordan sonra bi dirilik geliyor. Ben de spor yaptiktan sonra pantolon falan daha bi guzel duruyor :KK70: ama ben de iki gundur asiri yiyorum gün vardı annemin yemekleri yaparken tadina baka baka kac pasta yedim hatirlamiyorum kilo aldim gibi geliyor umarim psikolojiktir :KK70:
Ben 46kiloyum 50olmak istiyorum alsam iyi olur bu squati da sirf kalcami ve bacaklarimi sıkılastırmak icin yapiyorum :KK70:
İnsallah almamissindir anaisim zaten hatirladigima gore cok kilon yoktu ki senin azcik da yiyelim boşver :KK70:

Ben 46kiloyum 50olmak istiyorum alsam iyi olur bu squati da sirf kalcami ve bacaklarimi sıkılastırmak icin yapiyorum :KK70:
İnsallah almamissindir anaisim zaten hatirladigima gore cok kilon yoktu ki senin azci k da yiyelim boşver :KK70:
Cok yok ama bu kiloyu korumam lazım aynen yiyelim zaten yarin sporun dibine vurucam inşallah :KK70: sen de sikilastirirsin canim az buz değil yaptığımız hareketler

Bide bi hareket daha var adını bilmiyorum 25 erden 3 sette onu yapıyorum Cansu taşkın var onun vdeolarını izleyip

X