- 31 Mart 2017
- 85
- 60
- 32
Profesyonel sporcular bile dinlenir set arasıKac squat yaparken yani 3basamaklara gecince mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profesyonel sporcular bile dinlenir set arasıKac squat yaparken yani 3basamaklara gecince mi
Sakata gelmeyelim deProfesyonel sporcular bile dinlenir set arası
Kizlar nerdesiniz 2.gunumuzdeyiz
Yaptiniz mi
Elif062505 A Anais watersoon @Whiteandblue Makyajkolik13
Canim dun yazamadim yaptim ben de dünkü programi
Tamam yaziyorum kizlarYaptım canım yazamasamda mutlaka yapıyorum
Gece yapıyorum bende o yorgunlukla güzel uyunuyorUst bacagim gercekten agriyor dünden beri ve ise yaradigini hissediyorum ben
Bende 9-10gibi yapiyorum ama hala agriyor aksam nasil yapicami dusunuyorum bu haldeGece yapıyorum bende o yorgunlukla güzel uyunuyor
Bu kas ağrıları 1 haftaya geçer diye düşünüyorum, bakalım sonucu güzel olsunda değsin yaptığımızaBende 9-10gibi yapiyorum ama hala agriyor aksam nasil yapicami dusunuyorum bu halde
Sende de var mi agri balimBu kas ağrıları 1 haftaya geçer diye düşünüyorum, bakalım sonucu güzel olsunda değsin yaptığımıza
Bugun de yaptim anaisim zaten programimiza gore yarin bosuz rest yazan yerlerde o gun yapmicaz yarin dinlenmis olurumAslinda ilk kez yapanlarimizin bir gun dinlenmesi lazım. Dinlenen kas bir sonrakine daha güçlü olur. Kasın ustune çok gudersek parçalarız ben alışkınım ama ABREKA cim bir gun dinlensen iyi olur
Ben 46kiloyum 50olmak istiyorum alsam iyi olur bu squati da sirf kalcami ve bacaklarimi sıkılastırmak icin yapiyorumOoooo hadi insallahh cok sevindim. Psikolojik degildir o. Spordan sonra bi dirilik geliyor. Ben de spor yaptiktan sonra pantolon falan daha bi guzel duruyor ama ben de iki gundur asiri yiyorum gün vardı annemin yemekleri yaparken tadina baka baka kac pasta yedim hatirlamiyorum kilo aldim gibi geliyor umarim psikolojiktir
Cok yok ama bu kiloyu korumam lazım aynen yiyelim zaten yarin sporun dibine vurucam inşallah sen de sikilastirirsin canim az buz değil yaptığımız hareketlerBen 46kiloyum 50olmak istiyorum alsam iyi olur bu squati da sirf kalcami ve bacaklarimi sıkılastırmak icin yapiyorum
İnsallah almamissindir anaisim zaten hatirladigima gore cok kilon yoktu ki senin azci k da yiyelim boşver
Baska neler yapiyosun bizim program disindaCok yok ama bu kiloyu korumam lazım aynen yiyelim zaten yarin sporun dibine vurucam inşallah sen de sikilastirirsin canim az buz değil yaptığımız hareketler
Iste sana attığım videolari onlar olmazsa olmazlarim 3. Haftamda fark gördüğüm hareketler onlar. Bir de haftada 3 kere hiit cardioBaska neler yapiyosun bizim program disinda
Bende yaptim ama acayip zorlandim neusekii yarin tatil gunumuz biraz dinlenirizKızlar ben yaptım 60 squat