Ablamla sizce gorusmelimiyim

insanlar size yazdiginiz okunmuyor duzenler misiniz demisler siz ilk mesaji duzenlemek yerine daha yeni mesajlarinizda da aynisini yapiyorsunuz. burada kimse sizin derdiniz icin gozlerini feda etmek zorunda degil. biraz daha size vakit ayiran insanlara saygili olabilirsiniz eger buna bir engeliniz yoksa.

ayrica ablanizla da yildiziniz barismamis hicbir zaman. gorusmeyin gitsin.

Sizi sevmeyen ve sürekli üzen bir insanı hayatınıza çok dahil etmişsiniz. Ne gerek var bu kadar detayı hatırlayıp üzülmeye. İlişkinizi bayramdan bayrama görüşme seviyesine çekerdim sizin yerinizde olsam. Doğum yapacağınız gün eşinize izin verirler zaten, en kötü kızınızla gezer tüm gün eşiniz. Ayrıca koskoca adam bırakın sizin doğum yaptığınız günde çocuğun bakımını o düşünsün

bu kadar ayrıntı anlatmasaydın keşke , sabah sabah gözlerim yandı ,
sonuna kadar okuyamadım kusura bakma

Siz kendinizi bu sorunlu aileye Kurban mı adadiniz?Sizin de bir aileniz var. Bunu unutmuş gibisiniz.

Ben sezeryanla doğum yaptım 2 defa. Devlet hastanesinde. İkiside kan emici olan annem 1. De ve kaynanam 2.de yanımda kaldılar. Keşke kalmasalardi. Annem uyurken altıma işemisliğim va hastanede. O derece yani. Geldim eve corbami kendim yaptım. Bırakıp gittiler. Şunu demeye çalışıyorum, kendiniz halledebilirsiniz. Eşiniz çocuğunuza bakar siz hastanedeyken.

bide özünuze odaklanın. Bu kamburlari atın.

Hakkında hayırlısı olsun canım

Ablanız doğuma gelse dahi, huzursuz olacaksınız. İçinizde ona karşı öfke var . Bırakın kimse gelmesin eşinizle halledersiniz. Bazı çocuklara büyürken hep muhtaç gözüyle bakılınca, sonrasında da aynı ilgiyi kardeşlerden bekliyorlar. Ablanızı artık aksini söyleyerek ikna edemezsiniz.

Bu zamana kadar size faydası olmayan insanın bundan sonra size faydası olacağına inanıyormusunuz? Gorusmeyin

Bir daha msjlari yazarken daha kısa yazın(insanlar size daha iyi yardımcı olur ) çoğunu okuyamadım.Anladigim kadarıyla abla kardeş bağıniz yok bu bağ zamanında oluşmamış artık oluşması da güç.
Yapılacak şey kendi yolunuza bakmak.
Devamlı dünde yaşanmaz.Birde çocuğa kim bakacak diyorsunuz fakat bunun planlamalarini siz yapmalisiniz.Cocuklarin arasını uzun tutabilirsiniz.Esiniz yardım etsin benim eşim 6 ay bana yardım etti gece gündüz.Yapan erkek yapar.

Çok uzun detaylı yazmışsınız cevap verdiğiniz mesajlar bile çok uzun lütfen kısaltın mesajınızı. Okuyamadım hepsini.

Ay cok uzun yarıda bıraktım.
Abla dediğiniz zaten üvey değil mi?Yani iyi biri olsa hadi üveylik yapmayayım denir de
İyi de biri değilmis.
Hala niye ısrarla hayatınızda tutuyorsunuz?

İlk defa böyle yazıyorum kusura bakmayın ama o kadar yoruldum ki konuyu okurken düzenleyin bence
Dengeyi kuramamis aileniz siz doğunca evlatlık diye vicdan yapıp sizi geri planda bırakmışlar

Aile ilişkilerinizde sizi rahatsız eden çok fazla detay var bu durumda görüşmek istemenizin nedeni nedir?

ben yerinde olsam boyle yapmam, barisirim, cunku bu dunyada sadece bir ablaniz var. Benim dugunumde bu su yapilmadi ona yapildi diye de uzulmeyin. Sonucta ablan ilk evlendi, herkes yardim etti. Ilk sen evlenseydin, inan ki sana da aynisi yapilirdi.

Yakinda ramazan ayi geliyor. yerinizde olsam ablanlari davet ederdim. Abla hangi gun musaitsen gel derdim, guzel yemekler hazirlayip, guzelce agirlardim. Sonra da bayramda ziyarete giderdim.

Alttan al bazi seyleri, ben ona ve yegenime aldim o bana aldi deme. Belki esi cimri, belki gercekten durumlari kotu, veya para harcamayi bilmeyen insanlar, olabilir canim.

Bu dunyada kardes gibisi yok, kan bagi olsun olmasin.

Yerinde olsam babamla da barisirdim. Onu da davet et. Ama size bir buyuk tavsiye, asla arkasina dusmeyeceginiz paralar vermeyin. Araya para girince cok cok kotu oluyor inan bana.

Benim kardesimde öz. O da aynı ablanız gibi. Sinirlenince bir sey olunca ne ablaligini ne anne babaliginizi gördük der. Simdi de kocasi izin vermedigi icin benimle görüşmüyor. Yapacak bir sey yok. Ha bende ayni sizin gibi gurbet elde tek basima dogum yaptim. Kizim ortada kalacak ne yapalim diyordum. Cikacaksa Allah sahip ciksin. Hoc ummadigim bir arkadaşım sahip cikti. Cok dert eeyin kendinize. Ablanızin hesabi sizinle degil kendiyle muhtemelen. Yok sayin ailenize odaklanin.

Öz üvey vs farketmez. Bazı insanların karakterleri, bazı insanların yetiştirilme tarzları böyledir. Yaparsın yaparsın "ne yaptılar ki" "yapmasalar" gibi cümlelerle bütün sevgiyi, ilgiyi değersizleştirirler.
Böyle insanlara da yapacak bir şey yok.
Ben de benzer şeyler yaşadım. Yalan bir tebessümle konuşup hiç bir şey istemiyorum, hiç bir şey yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…