Artık ne düşüneceğimi bilmiyorum.

Öyle değil,kendimi kandıramıyorum.Her şeyin farkındayım.Susarak en büyük hatayı o yaptı zaten.
Yerinde olsam ömür boyu eşimin yüzüne bakamazdım.O anlamda utanç duymalı

ama duymuyor. utanan adam, bayram dahi olsa görüşmez. hatta bi de sizi de götürüyor anladığım kadarıyla.
siz neden izin veriyorsunuz?

Zamanı geriye alamıyorum.Şimdi o akşama dönebilsem kızımı alır,eşimi ailesinin yanında bırakıp giderdim.
Geç değil hala. Hazır konu tekrar uyanmışken konuşabilirsiniz. Benim kocama abilerim hakaret edecek ben de susucam. Yani bu ne vicdana ne sevgiye sığmaz

Ablalarıyla iletişim kurmuyor,anne babasının yanına gideceğiz

siz anne ve babasının bu hikayede suçsuz olduğunu mu varsayıyorsunuz? ablası sizin hakkınızda ileri geri konuşurken onlar da susarak ya da taraf değilmiş gibi gözükerek taraflarını belli ettiler. evlatları arasında sorun olmamasını isteyen anne ve baba, haklı ya da haksız gözetmeksizin konuşanı susturması lazımdı.
siz bence bi kendinizi kandırmayı bırakın artık.

siz anne ve babasının bu hikayede suçsuz olduğunu mu varsayıyorsunuz? ablası sizin hakkınızda ileri geri konuşurken onlar da susarak ya da taraf değilmiş gibi gözükerek taraflarını belli ettiler. evlatları arasında sorun olmamasını isteyen anne ve baba, haklı ya da haksız gözetmeksizin konuşanı susturması lazımdı.
siz bence bi kendinizi kandırmayı bırakın artık.
Suçsuz değiller zaten.Kendimi kandırmıyorum,her şeyin farkındayım

Suçsuz değiller zaten.Kendimi kandırmıyorum,her şeyin farkındayım

bütün bunlar olduktan sonra sizi korumaktan imtina eden adam peşine takılıp anne ve babasına gidiyorsunuz.
adam sessiz kalıyorsa emin olun ki size yapılanlardan ötürü değil; bir an önce kardeşleriyle bu garginliği nasıl aşıp eski hallerine döneceğini düşündüğünden ötürüdür. sizin iki paralık olan gururunuzu ve kırgınlığınızı düşünen yok. içinize sindirebiliyorsanız ne ala. yani sizin seks yapmıyor olmanızdan daha ciddi bir durum var şu anda.

bütün bunlar olduktan sonra sizi korumaktan imtina eden adam peşine takılıp anne ve babasına gidiyorsunuz.
adam sessiz kalıyorsa emin olun ki size yapılanlardan ötürü değil; bir an önce kardeşleriyle bu garginliği nasıl aşıp eski hallerine döneceğini düşündüğünden ötürüdür. sizin iki paralık olan gururunuzu ve kırgınlığınızı düşünen yok. içinize sindirebiliyorsanız ne ala. yani sizin seks yapmıyor olmanızdan daha ciddi bir durum var şu anda.
Sorun seks değil,rica ediyorum farklı yerlere çekmeyelim.Önemseyip fikrinizi yazıyorsunuz,teşekkür ederim.Ablalarıyla iletişim kurmuyorum ve anne babasına da bayılmıyorum inanın.
75-80 yaşında insanlar en azından bayramda iletişim kuruyorum ve tatile gidiyorum diye düşünüyorum anne babasına değil.

Simdi ben anlamadim

Esinizin kucuk kiz kardesi size hakaret etti, sonra olayi cigrindan cikartip buyuk kiz kardeslerinde hakaretiyle sonuclanan bir kavga yasadiniz, bu sirada esiniz bu olanlara tum ciplakligiyla sahit oldu ve sustu.

Daha sonra kv'ye anlattiniz o inanmadi, esiniz anlatinca ona inandi.

Ve siz simdi, ailesinin yanina gidiyorsunuz diye esiniz gunlerdir yemeden icmeden kesilip icine kapandi.

Anladigim kadariyla kayinvalide evinde siz istenmeyen kisisiniz artik, esinizde bunu nasil duzeltecegini bilmediği icin icine kapandi (cunku muhtemelen gorumcelerinizden ozurdilemeniz gerektigi soylendi)

Ben olsam bana yalanci diyen kayinvalidemin evine gitmezdim, beni kardesleri hakarete bogarken ses edemeyen kocaminda hatırını o dk itibariyle artik saymazdim.

Ama haklısınız,ablalarıyla arayı düzeltmek istiyordur

Sorun seks değil,rica ediyorum farklı yerlere çekmeyelim.Önemseyip fikrinizi yazıyorsunuz,teşekkür ederim.Ablalarıyla iletişim kurmuyorum ve anne babasına da bayılmıyorum inanın.
75-80 yaşında insanlar en azından bayramda iletişim kuruyorum ve tatile gidiyorum diye düşünüyorum anne babasına değil.

tatil denilen şeylerde insanlar, günlük hayatlarından ve gerektirdiği işlerden komple ellerkini eteklerini çekip dinlenirler. kadınların 24/7 aksiyonda olduğu bir düzen, tatil değildir maalesef.

Simdi ben anlamadim

Esinizin kucuk kiz kardesi size hakaret etti, sonra olayi cigrindan cikartip buyuk kiz kardeslerinde hakaretiyle sonuclanan bir kavga yasadiniz, bu sirada esiniz bu olanlara tum ciplakligiyla sahit oldu ve sustu.

Daha sonra kv'ye anlattiniz o inanmadi, esiniz anlatinca ona inandi.

Ve siz simdi, ailesinin yanina gidiyorsunuz diye esiniz gunlerdir yemeden icmeden kesilip icine kapandi.

Anladigim kadariyla kayinvalide evinde siz istenmeyen kisisiniz artik, esinizde bunu nasil duzeltecegini bilmediği icin icine kapandi (cunku muhtemelen gorumcelerinizden ozurdilemeniz gerektigi soylendi)

Ben olsam bana yalanci diyen kayinvalidemin evine gitmezdim, beni kardesleri hakarete bogarken ses edemeyen kocaminda hatırını o dk itibariyle artik saymazdim.
Teşekkür ederim 🌸

Kv siz anlattığınızda sizi yalanlamış. "Kızlarım yalan söylemez" demiş. Tabi kendi kızları asla yalan söylemez, el kızı yalan söyler ama doğru...
Eşiniz anlatınca ancak olaya inanan bir kadın, eşinize baskı yapıyordur ablasıyla arasını düzeltmesi için. "O senin kaç yıllık ablan, kardeşlerin arası bozulmasın" gibi gibi.
Sizin çiğnenen gururunuzu çok mu umursuyor kv? asla.
Kesinlikle geri adım atmayın, asla barışmayın görümcelerle. Bence gitmeme şansınız varsa gitmeyin ziyaretlerine de.

Kv siz anlattığınızda sizi yalanlamış. "Kızlarım yalan söylemez" demiş. Tabi kendi kızları asla yalan söylemez, el kızı yalan söyler ama doğru...
Eşiniz anlatınca ancak olaya inanan bir kadın, eşinize baskı yapıyordur ablasıyla arasını düzeltmesi için. "O senin kaç yıllık ablan, kardeşlerin arası bozulmasın" gibi gibi.
Sizin çiğnenen gururunuzu çok mu umursuyor kv? asla.
Kesinlikle geri adım atmayın, asla barışmayın görümcelerle. Bence gitmeme şansınız varsa gitmeyin ziyaretlerine de.
Asla geri adım atmam.Barışmamı isterlerse de gelip özür dilerlerse ancak barışırım.

Karşı taraf rahat bırakmıyorsa adamı, tabii ki umursamadan yaşayamaz.
Senin yapman gereken eşini karşına alıp, artısını eksisini konuşman.
Bu konularda eşin hangi tarafı haklı görüyor?
Senin haklı olduğunun farkında mı?
Seni haksız buluyorsa eğer, neden haksız buluyor?

Bu yazdığını ona da söylemelisin, madem öyle neden gerektiğinde seni savunmamış?
Sana hakaret edilirken aklı neredeymiş?

Bana saçma geliyor bu durumlar, ama erkekler kadınlar gibi değil.
Biz evlendiğimiz zaman resmen kendi ailemiz, eşimizin ailesi arasındaki ilişkilerde köprü vazifesi görüyoruz.
Hep bir ara-buluculuk söz konusu oluyor.
Erkek bunu yapamıyor, iki problemde ana kartları hasar alıyor.

Önce aranızda konuşup konuları netleştirin, sonrasında kendi ailesi ile konuşsun durumları.
Ondan sonrasına da bakarsınız artık.
Eşimle her şeyi detaylı konuştum.O akşam ablama karşı susmam çok büyük hataydı dedi ve gerçekten sonraki davranışlarında pişman olduğunu gösterdi bana.
Ben ablalarıyla hiçbir şekilde iletişim kurmayacağımı söyledim ancak benden özür dilerlerse belki düşünebilirim dedim.Seni çok iyi anlıyorum ama onlar özür dilemez dedi.
Zaten kişinin hatasını görmesi de bir nasip işi değil mi?
Ailesinin yanına gidince içindeki her şeyi dökeceğini,anlatacağını söyledi.Bunu kendim için yapıcam dedi.
Lütfen benden uzakta konuş,ben gerginlik yaşamak istemiyorum dedim.

Back
X