Ablamla olan sıkıntımız..

Hiiiiicc üzülme ..doğru olanı yapmışsın ..

Ben de babamı kaybettim 1 ay önce ..elim gitmiyor inan parasına dokunmaya ..bana bıraktıklarını bile kabul etmiyorum hatta .nasıl olur da yalnız bir kadının hakkına göz dikilir anlamiyorum. İstese annen sakinacak mi ? Evladı o ,seve seve verir ..şimdi başına gelenler mustehak. .hatta erken davranıp ,sen cikarsaydin omu hayatından ..

Sonuna kadar haklısınız. Kendi hatasını anlayınca tıpış tıpış gelecektir size.
Annenizin kartlarını daha güvenilir olan bir kardeşinize teslim edebilirsiniz oda olmazsa faturaları otomatik ödemeye verip nakit olan kısmı çekip versinler annenize.
Ekstra olarak başka bir hesap açtırıp annenizin adına + olarak bir bakiye kalıyorsa eğer kalan parayı oraya aktarın derim

olan borç yine annene kaldı değil mi? kendisi ödemeyecek?
Anneme kredi çektirdik ödedi mecbur. İcra takibine girecekti kartlar. Öyle olsaydı daha çok sıkıntı yaşardı. Anneme ödeyecekmiş güya bakalım bekliyoruz

Evet faruraları otomatik ödemeye aldık. Kalan parayı gidip gişeden çekecek bankamatik kullanamıyor

Anneme kredi çektirdik ödedi mecbur. İcra takibine girecekti kartlar. Öyle olsaydı daha çok sıkıntı yaşardı. Anneme ödeyecekmiş güya bakalım bekliyoruz

hem borç takıp hem sizi silmesi ağır yüzsüzlük örneği. çul çaput için annenin parasını çarçur etmek nedir.

Her halükarda haklısınız doğru olanı yapmışsınız,aslında ileride ablanıza da iyilik ettiğinizi anlayacaktır kendisi!

Yazık günah kadıncağıza ..bence annenizin kartlarınî kapattırın..allah göstermesin kadıncağız çok kötü durumada düşebilir..valla ablanızda konuşmassa konuşmasın...benimde erkek kardeşim le aynı durumdayız...kardeşlik felan yalan olmuş devir çıkar devri olmuş...siz doğru olanı yapmışsınız..ben sizin yerinizde olsam her ay gelirim annenizin eski gibi ihtiyaclarını karşılar giderim..bu şekilde çok yorulacaksınıZ ama anneniz için değer...ablanız resmen hırsızlık yapmış..

Borçları ödeyip kredi kartlarını kapattık. Ancak benim her ay annemin yanına gitmem mümkün değil çok uzağız. Diğer ablam daha yakın o gidip gelip yardımcı olacak

Konu sahibi arkadaşım ablaniz bir ergen gibi siz ise tam bir abla gibi davranıyorsunuz.yalniz sizi çok takdir ettim.masaallah kart,banka,takip işlerinden iyi anlıyorsunuz gayet sorumluluklarinizin bilincindesiniz.mantikli bir yapınız var.Ablaniz da güzelce uyarmissiniz.sadece kafama takılan o kartları ver diyen sizseniz hani küçük olduğunuz için yaş olarak o agirina gitmiştir.kendisinin yaptıkları çok yanlış ama hem suçlu hem güçlü derlerya.Öle bisi.

Siz kesinlikle doğru olanı yapmışsınız. Ben de sizin yerinizde olsam aynı şeyi yapardım. Bırakın ablanızın üzerine düşmeyin bu olayda kabahatli olan o çünkü.

Daha önce içime bu konuda kurt düşmüştü yalan yok. Bu tarz bir insanım tahmin edersinizki eski vakalarıda mevcut. Ama yakalamak istemedim görmek istemedim. Hatta bazen kendimi suçladım fesatlık yapıyormuş gibi hissettim. Ama telefona borç mesajları gelince artık dayanamadım düştüm işin peşine.
Keşke olmasaydı. Suçlu değilim ama üzgünüm

Siz kesinlikle doğru olanı yapmışsınız. Ben de sizin yerinizde olsam aynı şeyi yapardım. Bırakın ablanızın üzerine düşmeyin bu olayda kabahatli olan o çünkü.
Büyük konuşmak istemiyorum ama ben ona adım atmayacağım. O benimle konuşmak isterse konuşurum ama bu olay sebebiyle aramıza giren mesafe artık kapanmaz. Varsın kapanmasın derdim değil artık

Anlıyorum canım.gecer ins.gecmezse bile bu ablayla yaşamaya alisacaksiniz.Belliki alışmış her fırsatta sömürmeye.Bu tarz durumlar olabilir kardeşler arasında canınızı skmayin.en azından anneniz sizi anlıyor buda güzel.

ablaya bak anneyi damızlık kullanıyor sanki tövbe tövbe. çok iyi yapmışsın ben olsam hiç uyarmadan 4 kardeşi toplar durumu anlatırdım annemide ondan kurtarırdım.

Ablanın ağzını burnunu kırasım geldi kusura bakma baska diyecek birsey bulamadim bencil utanmaz rezil birine abla deme bile sen yine hesaplari kontrol et annen magdur olmasın

Artık takibi bırakmam. Dersimizi aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…