Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kardeşimizin konudan haber yok söylemedik. Çünkü konu büyümeden kapatalım derdindeydik. Bir ablam biliyor o da elbette benim tarafımda. Onunlada konuşmuyor zaten kendisi. Annemle konu sebebiyle kavga gürültü yaşadılar elbette. Ama annemle konuşuyor tabikide. Çocuklarını bakmaya devam ediyor çünkü annem. Çalışıyor kendisi.silerse silsin salak her ailede var böyle bitane
diğer kardeşlerinne diyor bu duruma annenin tepkisi ne böyleleri tutulurda genelde
tamda düşündüklerimi yazmışsın. bende sinir oldum fırsatçı sinsi ablasına.. resmen sömürüyor acımadan.. buda bir çeşit hırsızlık !!!ablanı hiç sevmedim. sinsi, içten pazarlıklı, çıkarcı biri. bunlar yetmezmiş gibi ben hata yaptım deyip özür dileyeceğine kendini haklı çıkarmaya çalışıyor, irtibatı kesiyor.
bırakın kessin. kendi anasına bu muameleyi reva gören insandan tam da bu beklenir zaten.
kadın hesap kitap bilmiyor diye böyle sömürülsün mü? elbette biri buna dur demeliydi.
aldığı şeyler ihtiyaç olsa yine sesinizi çıkarmazdınız belki ama hanımefendi yeni ayakkabı alacak diye borç batağına girilecek öyle mi? terbiyesiz.
annenize bu olayı en ince ayrıntısına kadar anlatmazsanız onun anlattıklatına inanacak kötü siz olacaksınız.
Ayağını yorganına göre uzatsaydı böyle problem olmazdı. Ayrıca haber verseydi kullandığını gizli iş çevirmeseydi zaten biz karışmazdık annemin haberi var der susardık. Ama olayda kart kullanımından fazlası var annemin nakit para hesaplarıda normal değil ordanda yemiş.Konu tamamen anlatıldığı gibiyse haklısınız. Küsmesi kendisinin bileceği iş. Yakınlık kurmak isterse siz de çok tepkili olmayın ama kardeş sonuçta. Ben geri odeyecegini dusunerek o kartlari kullandigini dusunuyorum, annemizin babamizin malini hepimiz biraz sahipleniyoruz neticede.
Ben anneme dedim kartları eline verme ne olur ne olmaz sende kalsın diye. Ama küser bırak kalsın bi şey yapmaz herhalde dedi. Başımıza gelecek varmış herhaldeBen evlenmeden önce tüm hesaplar bendeydi. Sizin hesap şehir dışına gelin geldim gelirken kredi kartını yanımda getirdim. Önemli alışverişlerde kargo ile kredi kartını yolluyorum,işleri bitince tekrar yollarlar. Tüm faturalar da otomatik ödemede kartta. Her ay annem kart numarası ile yatırır borcu. Ben olmasam bizim ailede de akbaba var da benden çekiniyorlar.