Ben de cidden bişey yapmış zannettim...bekliyorum abla ne yaptı diye...siz dört dörtlüksünüzdür eminimTüm yakınlarını kaybedenlerin başı sağolun ve Allah sabır versin. Ama insan biri ölebilir diye sürekli bu ihtimal üzerine yaşayamaz.
Sır olayına gelirsek, bana sır vermedi. Sır verseydi saklardım.
Millete bizi acındırmaya çalıştı. Ailenin her şeyini misli misli abartarak 3 günlük tanımadığımız insanlara anlattı, yapma diye uyarmama rağmen. Bunlardan nefret ettiğimi biliyor.
Anneme anlatma sebebim ise tamamen gına gelmiş olması ve Müdahale edilemiyor oluşu. Sakladıkça kamufle ettikçe bu huyları değişmiyor aksine daha da fazla devam ediyor.
İkizler burcu olduğunu bilinçli olarak yazdım. Başkalarının yanında bambaşka biri oluyor ablam, tanı ki maşallah.
Yaptığı şeyleri burada açıkça anlatmak istemedim üstü kapalı bahsettim. Üstü kapalı abiyenden şekilde bizi millete küçük gösterdi, olmayan acıları yaşamışız gibi anlattı. Durumumuzu acındırdı. Ki çok şükür öyle bir durumda değiliz.Ben de cidden bişey yapmış zannettim...bekliyorum abla ne yaptı diye...siz dört dörtlüksünüzdür eminim
Peki türlü türlü şeyleri sonradan değişti mi yoksa kalıcı sorunlara dönüştü mü tekrarladı mı?tekrarlayan ve çözmek istediğiniz türlü şeylerde çözüm yolu nedir? Bahsedenseniz çok sevineceğimAblanıza saydırmışsını ama asıl hatalı olan sizsiniz. Size ne nasıl davranırsa davransın sizi ilgilendirmez. İspiyonculuğa takıldınız demişsin ama takılmayacak gibi değil. Bildiğin ispiyonculuk bu.
3 tane kardeşim var türlü türlü bir sürü şeylerini yakaladım bir kere anne babama şikayet etmek geçmedi akşımdan. Ablanız o sizin düşmanınız deşil
Valla kendimi kötü görmüyorum çünkü olaylar beni de bağladı. Beni bağlamaması için ayrı yaşamamız uzak olmamız gerekir ki beni etkilemesin. Canım diye herşeye evet mi demeliyim. yalan söyleyebilirsin çünkü canımsın, durumumuzu kötü gösterebilirsin çünkü canımsın, bizi rezil edebilirsin çünkü canımsın.sen kotusun kotu. kendini aklamaya calisma. abla kardes yaa. bende de kardesimin ne sirlari vardir abla oldugum halde bir kere aileme demem. o benim canim ya nasil ispiyonlarim. sorun ablanda degil sana ne ablanin hareketinden yaa o ablan. oldugu gibi kabulleneceksin o kadar. yaptigi kotu davranislar onu baglar seni degil. ablan degil sen KOTUSUN!!!
Değer yargıları değil mesele, giderek artan farklı gösterme huyu. Başkalarına olayları abartarak yalan söylüyor . Söyleme deyince durmuyor. O insanla sonradan konuşurken, sen acaba ne söyledi diye düşünmeye başlıyorsun. Olaylar sadece onu bağlasa tabii ki bir şey demem. Ama benim kişisel ilişkilerimide etkiliyor. Yanlıysam anneme anlatma demezdi. Hatalı olduğunu baştan biliyor, hatasını çözmek gibi bir niyeti de yok. Tek istediği hep ona heee denmesi.Ablan da olsa kimsenin hayatını yargılamak ve değerlendirmek sana düşmez.
Hele hele belki de yanlı şekilde anne-babayla paylaşman kabul edilemez birşey.
Cidden senin gibi bir kardeşe sahip olmak istemezdim.
Gerçekten değer yargıları diye kılıf uydursan da kötüsün.
Neden kıskanayım anlamadım? Nereden anladınız, öyle bir duygu varsa nereden anladığınızı yazın bir analiz yapayım gerçekten merak ettim? Çünkü böylesi bir kıskançlık varsa bilinçaltımdadır, ben de farkına varırsam güzel olur.Ablani kiskaniyor musun ne icten icten
İşte çözüm ne ne ? Onu soruyorum??ispiyoncu!!!
ablanın yanlışlarını düzeltmenin yolu, onu ispiyonlamak değil!
Tamamen ilk mesajinda ablanla ilgili hislerini anlatirken yazdiklarinla alakali. Bile isteye zarar vermek ister gibisin. Yaslariniz kac?Neden kıskanayım anlamadım? Nereden anladınız, öyle bir duygu varsa nereden anladığınızı yazın bir analiz yapayım gerçekten merak ettim? Çünkü böylesi bir kıskançlık varsa bilinçaltımdadır, ben de farkına varırsam güzel olur.
Benim de bi ablam var durum sizinkinden çok daha farklı ama netice olarak benim de onaylamadığım çok fazla şey var..ben kaç kez karşıma alıp konuşmaya çalıştım fakat değişmedi yeri geldi bağırdım tartıştım ama yine değişmedi..benim konular fazlaca derin ve hassas o nedenle çok girmiyorum burda..ama şunu söyleyebilirim ki bunları ailenize söylemek yerine karşınıza alıp konuşun neden böyle davrandığını bi sorunu olup olmadığını sorun..karşılıklı konuştuktan sonra ısrarla devam ettiği şeyler olursa bırakın istediği gibi davransın bunun için kendinizi hırpaladığınıza değmediğini kimsenin ve bazı şeylerin değişmediğini bi süre sonra anlıyosunuz..Ablam ikizler burcu bende aslanım. oldu bitti zaten anlaşamışızdır. Ama şimdiye kadar gittiğimiz bütün tatillerde çok eğlenirdik, birbirimizin negatif taraflarını törpülerdik. Yalnız kaç zamandır ben ablama değişen ve gittikçe kötüleşen huylarından dolayı sinir oluyordum.
En son tatilde benim ve ailemin tasvip etmeyeceği davranışları oldu. Tatilde tavrımı belli edebileceğim ölçüde belli ettim. Dönüşte tam uçakta anneme bunları anlatma dedi, ki anlatacağımı biliyordu. Bende anlatmam demedim ve gelince o banyoya girince anlattım. Bu bilinçli olarak bizi dinlemiş ve bana küstü. Bu bizim tatillerimizin sonu ve artık kardeşliğimizde sınırlı olsun dedi.
Bende çok sevinirim dedim. Ki bunu İçten dedim, gerçekten bir sınır olması o değişmedikçe beni de mutlu eder. Böyle hissetmem beni kötü birisi yapar mı?
O bu huylarını değiştirecek gibi durmuyor hatta istemiyor en sonunda bile beni böyle kabul edin dedi, ben onu öyle kabul etmek istemiyorum. Suç mu?
Tek vicdanımı sızlatan duygu onun gizli saklı ağlayacak olması ve beni ona ihanetle suçlayacak olması. Ki ben ona anneme durumu anlatacağımı belirtmiştim.
Hep böyle zor mudur abla kardeş ilişkileri, var mı benim gibi kardeş oluşta ablasını anlamakta zorlanan ve kendini büyük hissedenler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?