Abla ispiyonlanir mi yaa. Siz nasil kardessiniz. Aksine birbirinizin sirdasi koruyucusu olmalisiniz. Allahima sukurler olsun ki 2 tane ablam var Allah onlarin acilarini gostermesin bana.Ablam ikizler burcu bende aslanım. oldu bitti zaten anlaşamışızdır. Ama şimdiye kadar gittiğimiz bütün tatillerde çok eğlenirdik, birbirimizin negatif taraflarını törpülerdik. Yalnız kaç zamandır ben ablama değişen ve gittikçe kötüleşen huylarından dolayı sinir oluyordum.
En son tatilde benim ve ailemin tasvip etmeyeceği davranışları oldu. Tatilde tavrımı belli edebileceğim ölçüde belli ettim. Dönüşte tam uçakta anneme bunları anlatma dedi, ki anlatacağımı biliyordu. Bende anlatmam demedim ve gelince o banyoya girince anlattım. Bu bilinçli olarak bizi dinlemiş ve bana küstü. Bu bizim tatillerimizin sonu ve artık kardeşliğimizde sınırlı olsun dedi.
Bende çok sevinirim dedim. Ki bunu İçten dedim, gerçekten bir sınır olması o değişmedikçe beni de mutlu eder. Böyle hissetmem beni kötü birisi yapar mı?
O bu huylarını değiştirecek gibi durmuyor hatta istemiyor en sonunda bile beni böyle kabul edin dedi, ben onu öyle kabul etmek istemiyorum. Suç mu?
Tek vicdanımı sızlatan duygu onun gizli saklı ağlayacak olması ve beni ona ihanetle suçlayacak olması. Ki ben ona anneme durumu anlatacağımı belirtmiştim.
Hep böyle zor mudur abla kardeş ilişkileri, var mı benim gibi kardeş oluşta ablasını anlamakta zorlanan ve kendini büyük hissedenler?
Ben anlamı 17 yaşımda kaybettim o daha 22 yaşındaydı öldüğünde 4 sene oldu o öleli atlattım mi diye soruyorum bazen kendime yok hayır atlatamadım abla bu ya kardeş canından kanından bir parça anneden babadan daha yakındır abla su an her şeyim ı verirdim ablamın bana kuzum diye sarılması için onu bir kerecik koklayabilmek için o kadar kızıyorum ki kardeşinin ablasının kıymetini bilmeyenlere öldüklerini düşünün kendinizi benim yerime koyun ablanızı kaybettiğiniz zaman hayatınızda asla dolduramayacaguniz bir boşluğun açıldığı zamandirAblam ikizler burcu bende aslanım. oldu bitti zaten anlaşamışızdır. Ama şimdiye kadar gittiğimiz bütün tatillerde çok eğlenirdik, birbirimizin negatif taraflarını törpülerdik. Yalnız kaç zamandır ben ablama değişen ve gittikçe kötüleşen huylarından dolayı sinir oluyordum.
En son tatilde benim ve ailemin tasvip etmeyeceği davranışları oldu. Tatilde tavrımı belli edebileceğim ölçüde belli ettim. Dönüşte tam uçakta anneme bunları anlatma dedi, ki anlatacağımı biliyordu. Bende anlatmam demedim ve gelince o banyoya girince anlattım. Bu bilinçli olarak bizi dinlemiş ve bana küstü. Bu bizim tatillerimizin sonu ve artık kardeşliğimizde sınırlı olsun dedi.
Bende çok sevinirim dedim. Ki bunu İçten dedim, gerçekten bir sınır olması o değişmedikçe beni de mutlu eder. Böyle hissetmem beni kötü birisi yapar mı?
O bu huylarını değiştirecek gibi durmuyor hatta istemiyor en sonunda bile beni böyle kabul edin dedi, ben onu öyle kabul etmek istemiyorum. Suç mu?
Tek vicdanımı sızlatan duygu onun gizli saklı ağlayacak olması ve beni ona ihanetle suçlayacak olması. Ki ben ona anneme durumu anlatacağımı belirtmiştim.
Hep böyle zor mudur abla kardeş ilişkileri, var mı benim gibi kardeş oluşta ablasını anlamakta zorlanan ve kendini büyük hissedenler?
Bence hala şanslısın telefonunun diğer ucunda ablan gidip görebilirsin sesini duyabilirsin inan bana ölüm o kadar beter ki ben bazen ablamın sesini unutuyorum ya ne kadar acı ablanı yalnız bırakma her gun ara sor benceAblam yanımdaydı ve ben onun kıymetini hiç bilmezdim meğer ne kadar zormuş onsuzluk tam 1 yıl oldu tam tamına bir yıl yapayalnız bıraktı beni evlenip başka şehire gitti ve ben onu çok özlüyorum ne olur kıymet bil.
Cnm başın sağolsun Allah sabır versin.Her gün telefonda konuşuyoruz bir kaç saati buluyor ama fayda etmiyor inan.Tabi ki ölüm kat ve kat beter ama yeri dolmuyor işte bir türlü...Ondan sonra o eski günler gelsin çok istedim ama maalesefBence hala şanslısın telefonunun diğer ucunda ablan gidip görebilirsin sesini duyabilirsin inan bana ölüm o kadar beter ki ben bazen ablamın sesini unutuyorum ya ne kadar acı ablanı yalnız bırakma her gun ara sor bence
Keşke anlatacağını ablanın yüzüne deseydin noldu ne değişti anlatınca peki şükür Rabbim bana bir tane ama en doğrusundan yollamış kardeşi birbirimizin açığını orteriz biz o beni ben onu uyaririm yanlışta gidişte yetistirmeyiz birilerineAblam ikizler burcu bende aslanım. oldu bitti zaten anlaşamışızdır. Ama şimdiye kadar gittiğimiz bütün tatillerde çok eğlenirdik, birbirimizin negatif taraflarını törpülerdik. Yalnız kaç zamandır ben ablama değişen ve gittikçe kötüleşen huylarından dolayı sinir oluyordum.
bu saatte ağlattınız beni başınız sağolsun mekanı cennet olsun insallah abla demek çok farklıdır yani dünya bir yana ablam bir yanadır içimi sizlattinizBen anlamı 17 yaşımda kaybettim o daha 22 yaşındaydı öldüğünde 4 sene oldu o öleli atlattım mi diye soruyorum bazen kendime yok hayır atlatamadım abla bu ya kardeş canından kanından bir parça anneden babadan daha yakındır abla su an her şeyim ı verirdim ablamın bana kuzum diye sarılması için onu bir kerecik koklayabilmek için o kadar kızıyorum ki kardeşinin ablasının kıymetini bilmeyenlere öldüklerini düşünün kendinizi benim yerime koyun ablanızı kaybettiğiniz zaman hayatınızda asla dolduramayacaguniz bir boşluğun açıldığı zamandir
Tüm yakınlarını kaybedenlerin başı sağolun ve Allah sabır versin. Ama insan biri ölebilir diye sürekli bu ihtimal üzerine yaşayamaz.
Sır olayına gelirsek, bana sır vermedi. Sır verseydi saklardım.
Millete bizi acındırmaya çalıştı. Ailenin her şeyini misli misli abartarak 3 günlük tanımadığımız insanlara anlattı, yapma diye uyarmama rağmen. Bunlardan nefret ettiğimi biliyor.
Anneme anlatma sebebim ise tamamen gına gelmiş olması ve Müdahale edilemiyor oluşu. Sakladıkça kamufle ettikçe bu huyları değişmiyor aksine daha da fazla devam ediyor.
İkizler burcu olduğunu bilinçli olarak yazdım. Başkalarının yanında bambaşka biri oluyor ablam, tanı ki maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?