Ablamın düğünüme tepkisi

Haftaiçi düğün tarihiniz varsa gelemeyenler olabilir . Buna hazırlıklı olmanız lazım . İşlerinden izin alamayabilirler . Çocuğun yıllık gösterisi gibi bir şey varsa ( büyük bir şeyse ) çocuk gösteriye katılacaktır . Çocuklar da birey. Onların da yaşamları var . Çocukların da önemli günleri oluyor . Yani annesi düğüne gelse bile çocuk gelemeyebilir
Düğün tarihinizi kimseye göre değiştirmeyin ama katılamayanlar olursa alınmayın .
Ablanızı bu evlilikte rahatsız eden bir şey var . Anlattıklarınızdan bu anlaşılıyor . Kıskanıyor da olabilir . Ayrıntı bilmeden yorum yapmak zor .

Sıradan kıskanç bir abla daha
Evlilik tarihini gelin damat kararlaştırır misafirlerde ona göre program yapar zaten hemen 2 hafta sonra demiyorsunuz ki ileri tarih her türlü ayarlar kendini

Bide kardeşim bı kete evlenecek onun bu mutlu günü için eğer gerçekten kardeş olarak gerçek kardeşsek duyguda sadece görüntüde değil.Ben kendimi ayarlardim 23 Nisan çok atıyorum kardesim bir kere düğün yapıyor.Ben ona ayak uydururdum kendi cocuklarimin gününe göre değil yani o da teyzeleri kaç kere düğünü olacak .Aylar önceden ayarlardim.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Kendimi suçlu hissediyordum ama değilmişim. Düğün yerimizi ayarladık. Kendi seçtiğimiz tarihe göre Ablamın artık gelip gelmemek kendi tercihi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…