İster inan ister inanma bu hayatta ne kadar bu tarz abla gördüysem kıskanç oluyorlar kardeşleri parlasın istemiyorlar temelinde ben çok çektim o da çeksin fikri oluyor bu konu sahibesi küçük kardeş olmayı kendi seçmedi büyükler malesef küçükleri içten içe kıskanır hep ozellikle kadinlarSizce sebep bu mu? İnanmak istemiyorum bu duruma.
Mutluluklar dilerim, ben dugunlerin haftasonu ve hatta mumkunse ctesi olmasi taraftarıyım evet bi tik pahali oluyor ama değiyor, cunku kalabalık dugun iyidir.Haftasonuna da çekebilirim, bi taraftan öyle düşünüyoruz. Ama ablam tarihi muallakta bıraktırdı. Ben istediğim tarihi almaya karar verdim.
Derler kız23 yaşında evlenen abla 30 yaş için mi erken diyor? Bu komşunun düğünü mü gelemem gidemem, tuhaf geldi
Ya hani kız kardeş hayattaki en büyük şanstı, hani insanın bir kız kardeşi olsa sırtı yere gelmezdi vay arkadaş ya.Derler kız
Benım ablam 23 yasımda sevgilim olamazmış kıyameti koparmıstı.
Senin 19 unda vardı ya deyınce de sırlarımı yuzume mı vuruyorsun dıye hönkürmüştüsanki başkası var sırrı ortaya dökmüşüm, ne alaka.
ZATEN BASTAN SONA NE ALAKA DAAAA
Olamaz tabi arastırmanı öneririmYa hani kız kardeş hayattaki en büyük şanstı, hani insanın bir kız kardeşi olsa sırtı yere gelmezdi vay arkadaş ya.
Konuya bak 23 yaşında sevgili olamaz mı? Ne zaman olacakmış 43 yaşında mı?
Benim de kız kardeşim var, baba bir anne ayrı. Anlatmaya kalksam neler var da, huhatam olmuyorum
Resmen abla terörüOlamaz tabi arastırmanı öneririm
Telefonu da yuzume kapatmıştı öhööö intihar edecem aha Sımdı dıyerek
Ertesi gun Bi baktım arkadasıyla tatildeagsdafagagss
Allah kardeşinde hayırlısını versin.Resmen abla terörütam olarak ne için intihar edecekti? 23 yaşında sevgili içinse ben mantıklı buldum
Ben bir tane yaptım, bana yetti. Yalnız falan da kalmaz koskoca dünyada, aha yalnız kalmadık ne olduAllah kardeşinde hayırlısını versin.
Cocuuuum bız ölürsek yalnız mı kalsın dıye yüz cocuk yapan ebeveynlere ibretlik hikayeler dıyelım
Acaba artık bunları takmayıp yoluma mı bakayım? Düğün tarihini gelemem dediği zamana mı çekeyim?
Gozum korktu su an 2 kizim var herkesin malumu oldugu uzere, benimkiler boyle olmaz umarim, Allah'ım insallah, amin.Allah kardeşinde hayırlısını versin.
Cocuuuum bız ölürsek yalnız mı kalsın dıye yüz cocuk yapan ebeveynlere ibretlik hikayeler dıyelım
Çok tatlısınBen bir tane yaptım, bana yetti. Yalnız falan da kalmaz koskoca dünyada, aha yalnız kalmadık ne oldu
Çocuğunun o gün bişeyi varmış, okulda bilmem ne. O yüzden tarihi 1 hafta geçe aldık.
Şu an o bölümü izliyorum çok gülesim geldiNe gösterisi Allah aşkına ya hafta sonu olur düğünler genelde. Hafta sonu muymuş?
(Kafamda Gibi'den manyaak manyaak manyak bi şeysin çalmaya başladı şu an.)
Allah bagıslasınGozum korktu su an 2 kizim var herkesin malumu oldugu uzere, benimkiler boyle olmaz Allah'im insallah, amin.