Ablamın düğünüme tepkisi

Sizce sebep bu mu? İnanmak istemiyorum bu duruma.
İster inan ister inanma bu hayatta ne kadar bu tarz abla gördüysem kıskanç oluyorlar kardeşleri parlasın istemiyorlar temelinde ben çok çektim o da çeksin fikri oluyor bu konu sahibesi küçük kardeş olmayı kendi seçmedi büyükler malesef küçükleri içten içe kıskanır hep ozellikle kadinlar

Haftasonuna da çekebilirim, bi taraftan öyle düşünüyoruz. Ama ablam tarihi muallakta bıraktırdı. Ben istediğim tarihi almaya karar verdim.
Mutluluklar dilerim, ben dugunlerin haftasonu ve hatta mumkunse ctesi olmasi taraftarıyım evet bi tik pahali oluyor ama değiyor, cunku kalabalık dugun iyidir.

Dugun mekani/sehri/tarihi evlenecek ciftin tasarrufunda olmalidir, tarihten rahatsiz olan cok kisi olacaktir, her kafadanda bir ses cikar illaki, bugun ablaniz olur, yarin kayinbiraderiniz olur, baska bir gun dayilar halalar olur ama illaki bi kulp bulunur.

Mekani tarihi belirleyin davetiyeleri geleneginize uygun sekilde dagitin, gelen gelir guzel gununuzde yaninizda olur, gelmeyende keyfi bilir.

23 yaşında evlenen abla 30 yaş için mi erken diyor? Bu komşunun düğünü mü gelemem gidemem, tuhaf geldi
Derler kız
Benım ablam beni arayıp vay 23 yasında sevgilin olamaz dıye kıyameti koparmıstı
Bende eE senin 19 unda vardı ya deyınce de sırlarımı yuzume mı vuruyorsun dıye hönkürmüştüsanki başkası var sırrı ortaya dökmüşüm, ne alaka.
ZATEN BASTAN SONA NE ALAKA DAAAA

Ya hani kız kardeş hayattaki en büyük şanstı, hani insanın bir kız kardeşi olsa sırtı yere gelmezdi vay arkadaş ya.
Konuya bak 23 yaşında sevgili olamaz mı? Ne zaman olacakmış 43 yaşında mı?
Benim de kız kardeşim var, baba bir anne ayrı. Anlatmaya kalksam neler var da, huhatam olmuyorum

Olamaz tabi arastırmanı öneririm

Telefonu da yuzume kapatmıştı öhööö intihar edecem aha Sımdı dıyerek
Ertesi gun Bi baktım arkadasıyla tatilde agsdafagagss

Olamaz tabi arastırmanı öneririm

Telefonu da yuzume kapatmıştı öhööö intihar edecem aha Sımdı dıyerek
Ertesi gun Bi baktım arkadasıyla tatilde agsdafagagss
Resmen abla terörü tam olarak ne için intihar edecekti? 23 yaşında sevgili içinse ben mantıklı buldum

Resmen abla terörü tam olarak ne için intihar edecekti? 23 yaşında sevgili içinse ben mantıklı buldum
Allah kardeşinde hayırlısını versin.
Cocuuuum bız ölürsek yalnız mı kalsın dıye yüz cocuk yapan ebeveynlere ibretlik hikayeler dıyelım

Allah kardeşinde hayırlısını versin.
Cocuuuum bız ölürsek yalnız mı kalsın dıye yüz cocuk yapan ebeveynlere ibretlik hikayeler dıyelım
Ben bir tane yaptım, bana yetti. Yalnız falan da kalmaz koskoca dünyada, aha yalnız kalmadık ne oldu

Acaba artık bunları takmayıp yoluma mı bakayım? Düğün tarihini gelemem dediği zamana mı çekeyim?

Tabiki de takmayıp yolunza bakacaksınız, hanımefendinin isteklerine göre hareket etmeyin asla işinize bakın, son aşamada davet edersiniz gelirse gelir gelmesede kendi bilir, çokta önemli değil böyle bir ablanın düğününüzde olması.

Bir abla olarak ablanizin ne yapmaya çalıştığını anlamadım..kardeşimin düğünü olsa ölüm kalım durumu olmadiğı sürece her koşulda giderdim..ayrıca 30 yas ideal evlilik için..ne güzel nisanlininda seninde işi gücü iyiymiş ben olsam kardeşim mutluluğunu görmek için sabırsızlıkla o günü beklerdim..tavsiyem dinleme ablamini o sana ayak uydursun senin düğünün sonuçta

Çocuğunun o gün bişeyi varmış, okulda bilmem ne. O yüzden tarihi 1 hafta geçe aldık.

Ablan kendi çocuğunun okulu bir gün bile aksamaması için size tarih bile değiştirtmiş, ama siz hala bu bencil, kıskanç abla düşüğüne gelemeyecek diye ağlayın.

Ne gösterisi Allah aşkına ya hafta sonu olur düğünler genelde. Hafta sonu muymuş?

(Kafamda Gibi'den manyaak manyaak manyak bi şeysin çalmaya başladı şu an.)
Şu an o bölümü izliyorum çok gülesim geldi

Konu sahibi bir saniye dahi takılıp üzülme ben düğün tarihimi aldığımda annemlerin dahi haberi yoktu. Geldim tarihi haber verdim. Gelen geldi gelmeyen gelmedi ben hatırlamıyorum bile. Biraz umursamaz olmayı peki sen bilirsin demeyi öğrenin lütfen. Sabrınızı evlilik dönemindeki koşturmacaya saklayın.

Gozum korktu su an 2 kizim var herkesin malumu oldugu uzere, benimkiler boyle olmaz Allah'im insallah, amin.
Allah bagıslasın
Bu tarz olmamaları için ebeveyn tutumunun kardeşlik kavramı konusunda Cok net ve mudahaleci olması lazım 'BENCE'
iki cocugun ıkı ergenin ıkı gencin aklına/kalbine bırakılmamalı ılıskıler.

Bir abla olarak sizden dinleyince ablanızı haksız buldum ancak küçük kız kardeşlerin ne derece manipülatif olabilceğini de biliyorum abladan da dinlemek lazım.

Ablanız evlenmenize bozulmuş,ömür boyu annenizle kalmanızı istiyor sanki,çünkü yıllardır bu şekilde bir düzen olmuş..hiç takmayın ablayı

O isini ayarlayip dugune gelecek siz dugun tarihini ona gorw ayarlamayacaksiniz gelemzse gelmesin kiskaniyormu nedir niye ona gore davraniyosunuz 30 yasindasiniz annenizin dedigi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…