- 30 Haziran 2013
- 21.961
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.077
- 498
Sen yaşamışsın ailen buna karşı çok bu konulara vakifsin galiba

boşanırsam belki yaşarım. daha ılk evlılığım bosanamadım vajınamı daraltmak zorunbda da kalmadım henüüz bilemiyorum o yüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha yakın kime söylenebilir sizceBen olsam bende göndermem kızlarımı ne münasebet kuku ameliyatı için mecbur mu millet beklemeye.sağlık için bşka bi ameliyat olur bişey olur o tamam ama böyle bi operasyon için insanları zorlamanız bile çok yanlış
İyi s. Demekkkii
boşanırsam belki yaşarım. daha ılk evlılığım bosanamadım vajınamı daraltmak zorunbda da kalmadım henüüz bilemiyorum o yüzden
İyi s. Demekkkii
Yarım yazarak hakareti saklayabileceğini sanıyor kendisi. Burada yarım saattir üyeye hakaret ediyor, yok evlilik dışı mı yok bilmem ne diye.Çekilmez biri gibi duruyorsunuz, ondan olabilir mi? Millete ne atar yapıyorsunuz kendi kardeşinize sesiniz çıkamazken?
Buz getirmek için salgının ortasında ben de kimsenin yanında kalmam. Ki ameliyattan sonra kalmış kızcağız, bugün taburcu oluyordum diyorsunuz. Evinize gidip sizinle evde de mi ilgilenmesini beklediniz?
Üyeye demişsiniz ya gel sen ol diye. Ona dedim.
Siz niye okumadan ya da tam anlamadan yorum yapıyorsunuz sürekli?
Ameliyat geçirmişsiniz, gerginsiniz, canınız acıyor tamam. Ama bunu buradaki kadınlardan çıkaramazsınız. Kimse sizi çekmek zorunda
Soruyu soran ben muhatap olmak zorundamsn veya sen gel bak oda olurÜyeye demişsiniz ya gel sen ol diye. Ona dedim.
Siz niye okumadan ya da tam anlamadan yorum yapıyorsunuz sürekli?
Ameliyat geçirmişsiniz, gerginsiniz, canınız acıyor tamam. Ama bunu buradaki kadınlardan çıkaramazsınız. Kimse sizi çekmek zorunda değil.
Orada ne demek istediğini hepimiz anlıyoruz da işte kendi s. yazınca masum bir şey söylediğini sanıyor. Gerçek hayatta da böyleyse konuşma tarzı eyvah eyvahYarım yazarak hakareti saklayabileceğini sanıyor kendisi. Burada yarım saattir üyeye hakaret ediyor, yok evlilik dışı mı yok bilmem ne diye.
Sizin gibi birine mi? AslaSoruyu soran ben muhatap olmak zorundamsn veya sen gel bak oda olur
Burnunu sokmadan duramadin tabi :)Orada ne demek istediğini hepimiz anlıyoruz da işte kendi s. yazınca masum bir şey söylediğini sanıyor. Gerçek hayatta da böyleyse konuşma tarzı eyvah eyvah
Ablaya boşuna yüklenmemek gerekiyor demek ki.Orada ne demek istediğini hepimiz anlıyoruz da işte kendi s. yazınca masum bir şey söylediğini sanıyor. Gerçek hayatta da böyleyse konuşma tarzı eyvah eyvah
Anlaşıldı. Kimbilir neler düşündü kadın haksız da olsa ona ne de olsa anlaşılabilir bir durum. Olayların buraya varacağı belliymiş, ertelenebilir bir ameliyat, ölüm kalım meselesi değil, boş yere yüzgöz olmuşsunuz.Degilim
Soru sormuşsunuz, herkesin cevaplayacağı bi platformda. Kimse burnunu soksun istemiyorsanız ablanızla kendi aranızda çözeydinizBurnunu sokmadan duramadin tabi :)
Sen gel refakatçi ol sen gör ozaman
İyi s. Demekkkii
anneniz nerdeDegilim
Ablası kızlarını böyle t*rbiyesiz bi kadının yanına göndermemekte haklıymış kısacası. Yarım saat içinde hiç tanımadığı insanlara bile girdiği üsluba bak. Kimbilir ablaya neler diyoOrada ne demek istediğini hepimiz anlıyoruz da işte kendi s. yazınca masum bir şey söylediğini sanıyor. Gerçek hayatta da böyleyse konuşma tarzı eyvah eyvah
ben erkek olduğunu dusundum. vajınal genişlemenin normal doğumla ve kişisel yapıyla ilgisi olduğunu bilmiyor. sevişmeyle ilgili sanıyor. yazmayı bıraktım şikayet de ettim. bence buraya yazmaya gerek yok.Ne kadar üslupsuz leş ağızlısınız ya. Erkek merkek olmasın bu?
Doğumda dikişler tutmadı yazmış ya…ben erkek olduğunu dusundum. vajınal genişlemenin normal doğumla ve kişisel yapıyla ilgisi olduğunu bilmiyor. sevişmeyle ilgili sanıyor. yazmayı bıraktım şikayet de ettim. bence buraya yazmaya gerek yok.