• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamin davranislari birdaha omur boyu konusmayi dusunmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben şahsen kızımı öyle bir şeye göndermek istemezdim ablam kardeşim dahi olsa. Ben (tahminen söylüyo) 16-17 yaşlarında olsam hastanede refakatçi olmak da istemezdim. Zaruri hayat memat meselesi olsa zaten yapılır ama görece keyfi bir şey o yüzden biraz emrivaki olmuş

Ben olsam bende göndermem kızlarımı ne münasebet kuku ameliyatı için mecbur mu millet beklemeye.sağlık için bşka bi ameliyat olur bişey olur o tamam ama böyle bi operasyon için insanları zorlamanız bile çok yanlış
Daha yakın kime söylenebilir sizce
:KK70:
boşanırsam belki yaşarım. daha ılk evlılığım bosanamadım vajınamı daraltmak zorunbda da kalmadım henüüz bilemiyorum o yüzden
İyi s. Demekkkii

Çekilmez biri gibi duruyorsunuz, ondan olabilir mi? Millete ne atar yapıyorsunuz kendi kardeşinize sesiniz çıkamazken?

Buz getirmek için salgının ortasında ben de kimsenin yanında kalmam. Ki ameliyattan sonra kalmış kızcağız, bugün taburcu oluyordum diyorsunuz. Evinize gidip sizinle evde de mi ilgilenmesini beklediniz?

Refakatci ayarlayip.oyle ameliyat olsaydiniz ?
Yani ablanizi haksiz bulamadim siz beklentiye girmişsiniz hayir denince de tepki vermissiniz
Sanırım cocugunuz var yalnızım evli degilim.demissiniz ama basta da dogumdan bahsetmissiniz sizi tanımadığım icin yazdıklarınıza gore bazi bosluklar gördüm o yuzden anlayamadim

İyi s. Demekkkii
Çekilmez biri gibi duruyorsunuz, ondan olabilir mi? Millete ne atar yapıyorsunuz kendi kardeşinize sesiniz çıkamazken?

Buz getirmek için salgının ortasında ben de kimsenin yanında kalmam. Ki ameliyattan sonra kalmış kızcağız, bugün taburcu oluyordum diyorsunuz. Evinize gidip sizinle evde de mi ilgilenmesini beklediniz?
Yarım yazarak hakareti saklayabileceğini sanıyor kendisi. Burada yarım saattir üyeye hakaret ediyor, yok evlilik dışı mı yok bilmem ne diye.
Alıntıladım silemesin diye.

Üyeye demişsiniz ya gel sen ol diye. Ona dedim.
Siz niye okumadan ya da tam anlamadan yorum yapıyorsunuz sürekli?
Ameliyat geçirmişsiniz, gerginsiniz, canınız acıyor tamam. Ama bunu buradaki kadınlardan çıkaramazsınız. Kimse sizi çekmek zorunda

Üyeye demişsiniz ya gel sen ol diye. Ona dedim.
Siz niye okumadan ya da tam anlamadan yorum yapıyorsunuz sürekli?
Ameliyat geçirmişsiniz, gerginsiniz, canınız acıyor tamam. Ama bunu buradaki kadınlardan çıkaramazsınız. Kimse sizi çekmek zorunda değil.
Soruyu soran ben muhatap olmak zorundamsn veya sen gel bak oda olur

Yarım yazarak hakareti saklayabileceğini sanıyor kendisi. Burada yarım saattir üyeye hakaret ediyor, yok evlilik dışı mı yok bilmem ne diye.
Orada ne demek istediğini hepimiz anlıyoruz da işte kendi s. yazınca masum bir şey söylediğini sanıyor. Gerçek hayatta da böyleyse konuşma tarzı eyvah eyvah

Anlaşıldı. Kimbilir neler düşündü kadın haksız da olsa ona ne de olsa anlaşılabilir bir durum. Olayların buraya varacağı belliymiş, ertelenebilir bir ameliyat, ölüm kalım meselesi değil, boş yere yüzgöz olmuşsunuz.

Orada ne demek istediğini hepimiz anlıyoruz da işte kendi s. yazınca masum bir şey söylediğini sanıyor. Gerçek hayatta da böyleyse konuşma tarzı eyvah eyvah
Ablası kızlarını böyle t*rbiyesiz bi kadının yanına göndermemekte haklıymış kısacası. Yarım saat içinde hiç tanımadığı insanlara bile girdiği üsluba bak. Kimbilir ablaya neler diyo

Ne kadar üslupsuz leş ağızlısınız ya. Erkek merkek olmasın bu?
ben erkek olduğunu dusundum. vajınal genişlemenin normal doğumla ve kişisel yapıyla ilgisi olduğunu bilmiyor. sevişmeyle ilgili sanıyor. yazmayı bıraktım şikayet de ettim. bence buraya yazmaya gerek yok.

Durumunuz tuvaletinizi tutmada da problem yaratıyor muydu, yoksa sadece vajina meselesi miydi?

ben erkek olduğunu dusundum. vajınal genişlemenin normal doğumla ve kişisel yapıyla ilgisi olduğunu bilmiyor. sevişmeyle ilgili sanıyor. yazmayı bıraktım şikayet de ettim. bence buraya yazmaya gerek yok.
Doğumda dikişler tutmadı yazmış ya…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X