Ablamdan sıkıldım

Bir kaç kez dedim farklı planlarımız var diye bu kez de kayinvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz ona gelmeye karar vermişler.Annem bunu duyunca bir güzel kızmış onlara.Eşim de en sonunda bıktı.

Ay ciddi misiniz ? Bu ne yüzsüzlüktür ya,kayınvalidenize gitmek ne demek kalmaya. Pesss.

Boyle yuzsuz bi karakter acikca konussaniz da laftan anlamaz.ya erken davranip emrivaki yapip catkapi siz gidiceksiniz tam izin aldiklari hafta.yada o gelirse evde yemek temizlik hicbisey yapmicaksiniz.eve yemek soyleyin ama onlara soylemeyin.ne bilim o geldiginde cikin otelde kalin.kocasiyla cocuguyla yalniz kalinca kalkip evine donebilir.yemegi ayagina getiren yok nasil olsa.ben olsam deli gibi davranir huzur vermezdim:KK70:gece uyurken karanlikta dibine sokulur izlerdim falan.yani inaninki artik mantikli davranmak ise yaramaz cunku.anlayacak bi karakter degil.o yuzden baya absurd seyler yapardim.

Konu sahibi noldu?konuştunuzmu ablanızla?yada ne yapmayı düşünüyosunuz
Evet canım konuştum.
Dedimki büyük oğlum bir kere bile evini görmedi.
Teyzem neden bizi çağırmıyor diyor dedim
Bir an durakladı.Sonra ne zaman isterseniz gelin dedi.
Gelicez en yakın zamanda dedim.
Eşimle konuşup hemen gitmeye niyetliyim.
Bakalım biz geliyoruz yoldayız deyince ne yapacak.Kararlıyım bu kez biz gidiyoruz.

Ordada sen küçüksün diye hizmet ettirmeye kalkmasın,alışverişide kocana kitlemeye çalışabilir,:olamaz: yada evin eksiğini filan yaptırtmaya çalışırmış.Nedense ablana pek güvenemedim bence kabul etsede kesin bi düşündüğü var gibi.Gidersende ayağını uzat otur,kocanıda tembihle paramız yok modunda takılın,çocuklarıda at onların üstüne:KK45: çok merak ediyorum cidden nasıl olacak kesin haber ver bizede ,kabul etcekmi ederse nasıl ağırlayacak acaba

Evet canım konuştum.
Bakalım biz geliyoruz yoldayız deyince ne yapacak.Kararlıyım bu kez biz gidiyoruz.

yalnız benim senden umudum yok..
gidip bütün evin işini yaparmışsın gibi geliyor:KK12:

Evet canım konuştum.

Anlattığın kadar yüzsüzlüğe vurmuşsa ne yapsanız yaranmaz ki. Sonuçta 1. dereceden akrabanız açıkça konuşun eve gelmeniz benim için yük lütfen istemiyorum diye. Çok yoruluyorum ve bir sürü masraf çıkıyor artı geldiginizde bu ay masrafımız çok giderleri karşılayın alışveriş işini filan deyip bir kaç şey kitleyin ve bunda da kararlı olun.

Ablanın yine size geleceğinden madem bu kadar eminsin, onun söylemesine fırsat kalmadan bu defa yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali erken davranıp sizin ona gideceğinizi bildir ama önce eşinle konuş tabii.

Son mesajlara bakmadan yazmıştım... İsabet olmuş ama gidip orada ev işi falan yapma.

Evet canım konuştum.

Tebrikler. Orda da siz tatil yapın. Bir daha asla gelmez :)

Back