Ablam

hata bende detaylı yazmadım. eşim zor biri lafın nereye gittiğini bilmez çoğu zaman sinirli agrasif burda değil ama ara ara geliyor. ablam desen şuan ondan beter durumda destek oluyorum her durumda sigarasına kadar. ve çok zor biri oldu gerçekten herşeye alınıyor ağzında sürekli ölsem kurtulsam hem kendi hem benim çocuklarımın yanında yani şuan kimseyi düşünmez halde dediğim gibi eşimde düşünmez bazı şeyleri bu sefer ben arada kalıyorum... kimse yerimde olmadığı için anlamıyor

O Zaman baskalarina muhtac yasamakdansa ablanda sende bir is bulun calisin. Hele ki ablaniz. Calissin Para biriktirip öyle bosansin

ablama her konuda maddi manevi destek oluyorum inanın.. eşim şuan bişey demiyor ama şuan

sürekli ölsem lafı ağzında çocukarına odaklanamıyor çocuklar çok küçük. normalde eşimin annesi bakacaktı benim çocuğa ama şimdi madem ablan var o baksın der. çünkü eski kafalılar biraz kadın evde otursun hani tam kabül etmişkken böyle durumda onlar baksın der

haklısın tam anlatmağım için herkes yanlış anladı ama düzeltme yaptım konuda

İşte en iyisi baba evi yine kardeşleriyle tartışma bile onlar onun kardeşleri ama bu enişte .... Allah yardımcın olsun

hata bende eksik yazdım başta, konuyu düzelttim şimdi detaylı yazdım. normalde önümüzde ki ay işe giricektim eşimin annesi bakacaktı ama şimdi ablan var o baksın der çünkü zor kabül etmişti. ve ablamı evde öyle bırakıp işe gidemem gerçekten sürekli ağlamaklı ölüm lafı ağzında ölsem kurtulsam kendi çocukları için tedirgin oluyorum yoksa şuan biile sigarasına kadar destek oluyorum inanın

gerçekten ablamın gözünden bakıp destek oluyorum inanın... kapı açtım maddi manevi desteğim var
ablamın maddi imkanı yok hiç çalışmadı şimdiye kadar nafaka belli değil daha zaten çokda bişey olmaz. ailem çok baskıcı babam abim rahat vermiyor diye orda kalmak istemiyor dul kadınsın filan hani millet ne der gibi. ben önümüzdeki ay çalışacaktım ama oda kaldı eşimin annesş bakacaktı şimdi ablan var o baksın der zor kabül etmişti. ama ben bu psikolojide ki ablama hem kendi hem onun çocuklarını bırakıp gidemem işe gerçekten çocuklar bile yıprandı

Bana bunlar cok sacma bahaneler geldi, sizin calismaya cok niyetiniz yok sanki

Bana bunlar cok sacma bahaneler geldi, sizin calismaya cok niyetiniz yok sanki
çocuktan önce yıllardır çalışan biriyim:) eşimin abisi tekstil işi yaparlar pandemi olayına kadar çocukla beraber gider onlara çalışırdım :) bence siz çok öfkelisiniz ve herşeye negatif bakan birisiniz umarım hayatınızda güzelikler görür ve etrafınıza da yayarsınız çünkü böyle olmak sizi çok yoruyordur

Sabah konunuzu okuyunca size hak vermemiştim . Şimdi tekrar görünce cok haklısınız . Herkesin eşi aile yapısı bir degil . Hep diyoruz ya kadının mutlaka ekonomik gücü olmalı diye tam da öyle bir durum .
Eşinizde bir süre sinra laf eder ki haklı bence . Adam ailesinden uzakta 3 kişinin ihtiyaçlarını karşılamak istemez. Keske hepimiz cok paralar kazansak da ailemize yardım etsek . Koşullar herkesin cok farklı . Ablanız ailenizde kalsın sizde çalışın hem kendi paranızı kazanırsınız hem de ablaya daha cok destek olursunuz . Ablanızda bir süre sonra mutlaka ise başlasın . Böyle oleyim kurtulayımla olmuyor . İki tane ona muhtaç cocugu olduğunu hatırlatın . Ablanız kaç yaşında bu arada

Valla kaynım var boşansın da ben de bir süre kalsın istemezdim. Ablam da var ona destek olmak isterdim çünkü ablam. Ama bu durumda ben nasıl eşimin abilerini istemiyorsam eşimin de benim ablamı istememe hakkı var mı var doğruya doğru. Ayrıca 3 ay 5 ay idare edilir bi şekilde ama ortada bi plan olmayınca gözünün korkması normal. Yine de ablanı bi süreliğine kabul etmeni, en iyi şekilde ağırlayıp bu zor süreci geçirmesine destek olmanı, sonra alıp karşına güzelce bi düzen kurması gerektiğini konuşup hayatı hakkında plan yapmanızı tavsiye ediyorum. Sonuçta kardeş bu şuan size sığınmak istemiş elinizden geleni yaptıktan sonra o da halden anlayıp zaten yapabileceğini yaptı sağolsun der günü gelince. Bi gün sizin ona ihtiyacınız olur o zaman da o size koşar. Hayat bu. Evet zor olur yeri geliyor yatılı bi kaç günlük misafir bile yük geliyor, ama durum hassas bi durum, şuan yaptığınız yapmadığınız şeyler kardeşlik bağınızı zedeler.

Ne kadar kalacağı belli değil, aklında bir planı yok. Gelince aylarca baksanız 5. Ay da git deseniz suçlu olursunuz. Ablanız biraz bencil gibi, kendi baba evinde sıkıntıya düşmemek için siz de kalıp sizi sıkıntıya sokacak. Az çok eşinizi biliyordur. Hiç kimse ablasını sıkıntıya sokmak istemez ama bazen mevcut şartlar da düşünülmeli. Siz açık açık konuşun, sonda kötü olmaktan sa baştan kötü olun. Kendi de sıkıntılı evlilikten çıktığına göre sizi anlayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…